Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

+rap rap. iyileşince ilk işim bunu koymak olacak şuan biraz göğüs ağrım var.. çıkmam gerek..

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] çok çalıyorsun çok :D senmiii kurtaracannn bu ülkeyii yaa :D napcan o kadar parayııı :D:D

---> Not Bırakalım

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] Ben Hiç Görmüyorum xD Karşılaşamıyoruz o zaman xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] sinemaya gidemesek de kafede oturup biraz vakit geçirdik ... :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION] net ve pc sorunum çözüldü artık burdayım daha sık gelirmisin artık forma rica etsem

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] napalım hayat çok pahalı :D araba alıcam bağlama kursum var aylık 200 ona veriyom ayrıca okuyorumda okul masraflarım var
e bi ayakkabı alıcak oluyorum 150den aşağı yok bi milyarla geçinmeye çalışıyom canım ben :) Bi kendi işimi yapayım ozaman herşey yoluna girecek.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158737]Mjoy[/MENTION]

Avatarını Editleyebilir misin ? :R Anladın sen

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] arabamıı alıcann ooo al al benidee gezdirirsinn artıkk kız :D hayırlısıı olsunn sen çalışkan kızsın yaparsınn her işiii :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri