Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] bugün dokunulmazlık var bak gönüllüler kazanırsa eğer ünlülülerden bu hafta adaya veda eden ismi açıklıyorum ; CENGİZ xD :I

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Yokkk beee hacımmm :D Herkes tek değilmii ? :D Ümit & Cengiz kanka saten birbirlerine oy vermezler :D D Doğu gider :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] öyle olmuyor işte Doğu takımın en güçlü adamı sıkıyosa yollasınlar ayrıca Barış Mançonun oğlu , seveni çok , çok saygılı iyi bir insan. Doğu yazılırsa eğer , Doğuda Cengizi yazacak oylamada Doğu kalacak yüzde yüz bak net konuşuyorum xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] ooo öle bakarsan Dağhan hiç elenmezdi :D bence Cengiz bu akşam elenmezz Varmısın iddaasına ? :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] dağhan gönüllülere geçince iş bitti çünkü çok pislik gibi davrandı elenmeyi hakettı. Cengiz elenir diyorum , iddaasınada varım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] bendee adım gibi eminim Cengiz elenmez bugunn :D tamam nesine ? İddaa benım uzzzmanlık alanım sen bılmıyorsun gallıbaa :D:D

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] tAmam gel şöyle yapalım sen kaybedersen benim seçtiğim bi resmi avatarına koyarsın kazanırsan bende senin seçtiğin bi resmi avatarıma koyarım 1 günlük ? :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] tamam anlaştık ama ünlüler kazanırsa bu dokunulmazlığı geçerli değil çünkü onlardan bir giden olmayacak.

---> Not Bırakalım

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] aman hacııı dikkat et sarıyarlı ve çetesii bastı forumu :D:D eehhehehe

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] , [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] , [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Sevgili ve Değerli Arkadaşlarım :hi:

Tutarsız Davranarak hata yaptım sizden de ayrı ayrı Özür Diliyorum. :ltfeen:

Benim için önemlisiniz değerlisiniz. :cy(19):

Umarım Özrümü Kabul Edersiniz :ltfeen:

:cy(19):

---> Not Bırakalım

[MENTION=151116]LaZZkopateLLa[/MENTION] durgun gördüm bi kaç gündür senii gardas bu parça keyifini yerine getirir inş :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri