Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] anca beğenirsin sen göndermezsin böyle şeyler. Neyse :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] yaşıyor musun sen ? xD

ne yaşıyorum ne ölüyüm adeta zombi gibi dolanıyorum bu aralar.kanımda viral bi enfeksiyon varmış o yüzden bir aydan fazla süredir kendimi sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum ama yine de çalışmaya devam etmem gerekiyor.ilaçlarla ayakta kalmaya çalışıyorum ama iyiye gidiyorum inşallah en kısa sürede tamamen iyileşicem.

senden ne haber ...

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] Çook geçmiş olsun. Bende iyiyim şükür. Okul bitti tatil yapıyoruz sözde..

Memlekete gitcez yakın zamanda öyle. + Etiket at arada

---> Not Bırakalım

[MENTION=154515]parasite[/MENTION] Çook geçmiş olsun. Bende iyiyim şükür. Okul bitti tatil yapıyoruz sözde..

Memlekete gitcez yakın zamanda öyle. + Etiket at arada

valla pek giremiyorum internete bu aralar iş yerinde de 7 , 24 pc başında olunca sıkıyor artık eve gelince açasım bile gelmiyor o yüzden.buralarda olursam yazarım bi şeyler kendine iyi bak görüşmek üzere ben kaçıyorum ... :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ramazandan Sonra Memleketten Dönünce Biz , Kubilaylar İstemeye Gelecekler :R

Dua Et Şimdiden

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Ramazandan Sonra Memleketten Dönünce Biz , Kubilaylar İstemeye Gelecekler :R

Dua Et Şimdiden

canim benim. inan bak, yemin ediyorum sana, seni uzgun yorumlarini gordugunde ilk iliski durumuna bakiyorum ''sozlu'' diye yazdigini her gordugumde derin bir ohh cekiyorum, neyseki kubiyle degil sorunu galiba diye.
canim benim nasil mutlu oldum inanamazsin.

dualarim seninle. sizin nikleri her gordugumde zaten gonlumden geciriyorum hayirlisi ile kavusmanizi.

biliyor musun? ramazandan sonra bende tr ye gidecegim, bayrama, ali ile benim kararima gore, onlarda gelecek galiba, yani aile ile benim konusmam oyle. ailesiyle konusmadi, annesi arada bir telefon gorusmelerimize sahit oldugunda hadi elinizi cabuk tutun artik diye sikayet ediyor :)
ama daha ailesiyle konusmadi benim izin 4 hafta olacagi icin onunda agustosun 18 zinde onemli bir sinavi var, belki tr ye gitmeyi erteleyebilirim.

bir bakmissin ikimiz ayni zamanda nisanlanmissiz :) da... ben benden beklemiyorum. biz birbirimize hayirli degiliz her seferinde bir engel giriyor araya, simdide sinav cikti :)

canim benim istemeye gelmeden birgun once bana bildirirmisin? sana ozel sahane bir gazete basicam :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] değişiklik herzaman iyidir be :D bir süre böyle bakalım bidaha ne eserse onu yaparım :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158825]Armas[/MENTION] iyi bakalımm :) amaa siyahtaa iyi iyi :D güzelee ne yakışmazz eheuehe :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]kaç gündür yoksun seni çok merak ediyorum başına bişeymi geldi diye girersen cevap verirsen sevinirim

---> Not Bırakalım

[MENTION=157575]She`[/MENTION] neee zaamannn o sarkıyııı dınlesemm aklımaa heep geliyonn gı :D hadıı iiii geceler :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] iyi geceler haci agbi hadi bir uza bakalim xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=156354]Herodot[/MENTION]kaç gündür yoksun seni çok merak ediyorum başına bişeymi geldi diye girersen cevap verirsen sevinirim

ilgin için teşekkür ederim sevda.. burdayım bi yere gittiğim yok..

sadece bi kaç günlük tatile çıkmıştım o kadar.. şimdi tekrar burdayım.. : )

---> Not Bırakalım

[MENTION=120709]'-DamLa[/MENTION]

1017477_547967988578248_1306559426_n.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri