sevdaseli
Bayan Üye
---> Not Bırakalım
hayır izmir degil adanadayım canım
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] üye bulamıyoruz xD
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] üye bulamıyoruz xD
Bende izmirde oldugunu hatirlamiyordum zaten.
Him... dedim izmirde oturuyorsan belki gorusuruz
keşke bitanem ama malesef senin öksürügün nasıl oldu
Kendimi mahallenin (forumun) muhtari gibi hissediyorum ama gozume carpti ve merak ettim ne yapim. Sormam lazim
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] iliski durumuna ne oldu? Okadar supriz hediyeler filan hazirlamistin. Ayrildiniz mi? Ayrildaysaniz uzuldum
Hıç uzulme abla kız aşırı derecede yalancıydı ben böyle bı yalan görmedım bana dıyordu aılem senı bılıyor oglum felan dıyorlar dedı annem hasta dedı bende cıcek aldım gıttım annesı bana sen kımsın nerden geldın dedı yanı ben o dakıkadan sonra sogudum o da bıtırelım dedıgınde bende hayatımdan cıkartdım bu kadar mutlulugu kendımde buldum
Hayirlisi olsun.
Insan sevdigine ozel seyler hazirlarken hep hayatinda o olacakmis gibi davraniyorm hayatin bizi nereye hamgi yoke surukleyecegi belli degil. Ama ben seviyorum sevdigime hep o olacakmis gibi sahip ciasini cunku bu ben gozumde niyet saglamliligidir. Yani hic kimse ayrilmak icin cikmaz. Oyle kisilerde var tabi onlarda insan kandiranlar.
Yani insanin niyeti saglam olsun. Ciddi olsun taktiri hayirlisi ALLAH'tan.
Daha cok gencsiniz. Olasi bir durumdu tabi... yukarda dedigimi belirli bir yastan sonra oluyor. 16-17 yasindaki gencler flort ettigindw ayrilmalari olasi durum oluyor cunku cooook gencler erken evlenmezlerse ayrilik o yaslarda kacinilmaz bir durum. 25 -30 arasi evlenecegini dusunursek 17 18 yasinda ciktigin biri olmaz bu buyuk ihtimal ama herkes iliskiye hayatimin aski diye baslar.
Cok uzun yazdim kusura bakma...
Eger iki kisi birbirini seviyorsa degerini bilmeli. Cunku insan bi dusunce. Dusunse milyarlarca insan arasindan karsilikli sevgi yasama lutfunda bulunuyorsun. Dusun... benim gonlum birine dusuyor ama aslinda milyarlarca insan arasindan o kisinim gonlununde bana dusmus olmasi buyuk bir sans. Lutuf.. onunda gonlunun baskasina dusmus olmasi aslinda buyuk olasalik.
Yani karsilikli seven kisiler birbirine iyi sarilmali sahip cikip kiymetini bilmeli. Karsilikli sevmek herkesin basina gekebilecek bir durum degil. Buyuk mucize kanimca.
Ablamı yerim ama ya ne kadar guzel yazmıssın canım ablam benım hele o son sozun varya onun ıcın nelerımı vermem kı ama olmuyor ıste adıda sanıda sonuda mucıze malesef beklıce belkı gelır belkı gelmez kısmet adı işe Aşk .
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.