Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

Kendimi mahallenin (forumun) muhtari gibi hissediyorum ama gozume carpti ve merak ettim ne yapim. Sormam lazim :)
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] iliski durumuna ne oldu? Okadar supriz hediyeler filan hazirlamistin. Ayrildiniz mi? Ayrildaysaniz uzuldum

---> Not Bırakalım

Kendimi mahallenin (forumun) muhtari gibi hissediyorum ama gozume carpti ve merak ettim ne yapim. Sormam lazim :)
[MENTION=144991]Thundeers[/MENTION] iliski durumuna ne oldu? Okadar supriz hediyeler filan hazirlamistin. Ayrildiniz mi? Ayrildaysaniz uzuldum

Hıç uzulme abla kız aşırı derecede yalancıydı ben böyle bı yalan görmedım bana dıyordu aılem senı bılıyor oglum felan dıyorlar dedı annem hasta dedı bende cıcek aldım gıttım annesı bana sen kımsın nerden geldın dedı yanı ben o dakıkadan sonra sogudum o da bıtırelım dedıgınde bende hayatımdan cıkartdım bu kadar mutlulugu kendımde buldum :D

---> Not Bırakalım

Hıç uzulme abla kız aşırı derecede yalancıydı ben böyle bı yalan görmedım bana dıyordu aılem senı bılıyor oglum felan dıyorlar dedı annem hasta dedı bende cıcek aldım gıttım annesı bana sen kımsın nerden geldın dedı yanı ben o dakıkadan sonra sogudum o da bıtırelım dedıgınde bende hayatımdan cıkartdım bu kadar mutlulugu kendımde buldum :D

Hayirlisi olsun.
Insan sevdigine ozel seyler hazirlarken hep hayatinda o olacakmis gibi davraniyorm hayatin bizi nereye hamgi yoke surukleyecegi belli degil. Ama ben seviyorum sevdigime hep o olacakmis gibi sahip ciasini cunku bu ben gozumde niyet saglamliligidir. Yani hic kimse ayrilmak icin cikmaz. Oyle kisilerde var tabi onlarda insan kandiranlar.
Yani insanin niyeti saglam olsun. Ciddi olsun taktiri hayirlisi ALLAH'tan.

Daha cok gencsiniz. Olasi bir durumdu tabi... yukarda dedigimi belirli bir yastan sonra oluyor. 16-17 yasindaki gencler flort ettigindw ayrilmalari olasi durum oluyor cunku cooook gencler erken evlenmezlerse ayrilik o yaslarda kacinilmaz bir durum. 25 -30 arasi evlenecegini dusunursek 17 18 yasinda ciktigin biri olmaz bu buyuk ihtimal :) ama herkes iliskiye hayatimin aski diye baslar.

Cok uzun yazdim kusura bakma...
Eger iki kisi birbirini seviyorsa degerini bilmeli. Cunku insan bi dusunce. Dusunse milyarlarca insan arasindan karsilikli sevgi yasama lutfunda bulunuyorsun. Dusun... benim gonlum birine dusuyor ama aslinda milyarlarca insan arasindan o kisinim gonlununde bana dusmus olmasi buyuk bir sans. Lutuf.. onunda gonlunun baskasina dusmus olmasi aslinda buyuk olasalik.

Yani karsilikli seven kisiler birbirine iyi sarilmali sahip cikip kiymetini bilmeli. Karsilikli sevmek herkesin basina gekebilecek bir durum degil. Buyuk mucize kanimca.

---> Not Bırakalım

Hayirlisi olsun.
Insan sevdigine ozel seyler hazirlarken hep hayatinda o olacakmis gibi davraniyorm hayatin bizi nereye hamgi yoke surukleyecegi belli degil. Ama ben seviyorum sevdigime hep o olacakmis gibi sahip ciasini cunku bu ben gozumde niyet saglamliligidir. Yani hic kimse ayrilmak icin cikmaz. Oyle kisilerde var tabi onlarda insan kandiranlar.
Yani insanin niyeti saglam olsun. Ciddi olsun taktiri hayirlisi ALLAH'tan.

Daha cok gencsiniz. Olasi bir durumdu tabi... yukarda dedigimi belirli bir yastan sonra oluyor. 16-17 yasindaki gencler flort ettigindw ayrilmalari olasi durum oluyor cunku cooook gencler erken evlenmezlerse ayrilik o yaslarda kacinilmaz bir durum. 25 -30 arasi evlenecegini dusunursek 17 18 yasinda ciktigin biri olmaz bu buyuk ihtimal :) ama herkes iliskiye hayatimin aski diye baslar.

Cok uzun yazdim kusura bakma...
Eger iki kisi birbirini seviyorsa degerini bilmeli. Cunku insan bi dusunce. Dusunse milyarlarca insan arasindan karsilikli sevgi yasama lutfunda bulunuyorsun. Dusun... benim gonlum birine dusuyor ama aslinda milyarlarca insan arasindan o kisinim gonlununde bana dusmus olmasi buyuk bir sans. Lutuf.. onunda gonlunun baskasina dusmus olmasi aslinda buyuk olasalik.

Yani karsilikli seven kisiler birbirine iyi sarilmali sahip cikip kiymetini bilmeli. Karsilikli sevmek herkesin basina gekebilecek bir durum degil. Buyuk mucize kanimca.

Ablamı yerim ama ya ne kadar guzel yazmıssın canım ablam benım hele o son sozun varya onun ıcın nelerımı vermem kı ama olmuyor ıste adıda sanıda sonuda mucıze malesef beklıce belkı gelır belkı gelmez kısmet adı işe Aşk .

---> Not Bırakalım

Ablamı yerim ama ya ne kadar guzel yazmıssın canım ablam benım hele o son sozun varya onun ıcın nelerımı vermem kı ama olmuyor ıste adıda sanıda sonuda mucıze malesef beklıce belkı gelır belkı gelmez kısmet adı işe Aşk .

Yani bana mucize geliyor milyarlar arasindan iki kalbin tevafuken birbirini sevmesi... boyle bir denk gelmede insanlar kiymetini bilmiyorlar. Aldatiyorlar. Dovuyorlar. Bosaniyorlar.
Halbukim birsuru karsiliksiz ask yasayanlar onlar kadar sansli olmayanlar...

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Konunu kirletmemek için buraya yazıyom :D Cengiz elenmez neden dersen acun işini biliyoo :D ırmak son 2 haftadır bos bos duruyo :D reytıngıı düşürmez Cengiz kalır :D

Hilmi belkı olabılır ama Dogu ımkansız :D tamam Görücezzz bakalım kım olacak :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ben ihtimal verdim tabiki ama kesin Irmak elenecek. Bugünde dokunulmazlık var sanırsam ünlüler kaybederse cengiz gider en kötü ihtimalde ümit. Ama doğukan şampiyon olacak gör bak en güçlüsü o çünkü xD aha buraya yazdım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] o mesajı düzenlemek zorunda kalacaksın genc :D bencee cengizz Şampiyon :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] silenceyle yazismanizi okudumda maydanoz olayim dedim :)
Ben hic o yarismaya bakmiyorum sevmiyorumda ama 2, 5 yasinda yegenim tr de. Abimin oglu izliyomus. Diyomus. Giyindigi zaman. Ben surevayvir midir nedir ismini bile bilmiyorum ben :) o yarismanin adini diyip oraya gidiyorum. Ben umiti cok seviyorum umit kazansin diyomus :) anne ben oraya gidip para kazancam diyomus :)

Ben daha yarismanin adini tam bilmiyorum o izliyo anliyo bide taraf tutuyo. Ben daha formatini bile bilmiyorum :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] heheheh nasıll izlemesinn aplaa yaa :D ilk yayınlandıgından beri takip ederimm saten Tv'de izlenecek baska bişi yok bu sıralar :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] ne bilim ya... sevemedim :) tr ye gittigimde hepsi bir heyecanla bi telasla izliyor :) 2, 5 yasinda bir cocugun izleyebikecegi bir programmi ya :)
Zaten cok fena cocuk. Gecen tr ye gittigimde akulu motor goturmustum bir takintisi var kiz bindiriyomus arbaya. Gel gezdireyim sude diyormus o da binip sariliyomis hadi sur huseyin diyormus. Goremedigim icin bu devrelerini uzukuyorum. Simdide aldigim jeepi merakla bekliyor :) kizin annesi (sudenin anneside benim cocukluk arkadasim):) sormus jeep 1 mi 2 kisiliklmi benim kziida yanina atip gezdirir diye :)
Cok seviyo ya sudeyi :) simdiden manita yapmis

---> Not Bırakalım

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] vayyyy bizimm gencee bakk senn :D erken başlamışşş kovalamaya hehehehe :D takılıyorum :D

Yokk be aplacımmm ne alakası var :D 3 gun yayınlanıyor adamlar hep zirvede :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] :) valla izledigimde arada yani baskasi bakarken bakmak mecburiyetinde kaldigimda."bu adamlarin derdi ne niye kendilerine eziyet ediyorlar" diyorum :)
Tabi zevkler renkler tartisilmaz. Acunun oldugu heryerde kalite var. Adam beceriyor.

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] , [MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] , [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Sevgili ve Değerli Arkadaşlarım :hi:

Tutarsız Davranarak hata yaptım sizden de ayrı ayrı Özür Diliyorum. :ltfeen:

Benim için önemlisiniz değerlisiniz. :cy(19):

Umarım Özrümü Kabul Edersiniz :ltfeen:

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri