Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=158901]3gKhNn5[/MENTION] Selam canim :) iyiyim bir problem yok.
Hayata devam ediyorum sen nasilsin ?

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kısmet canım. Ama hep kalbimdesin. Senin gibi dost zor bulunur.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] aynen canim kismet : ) sende kalbimdesin herzaman :* iyiki varsin iyiki hayatimdasin..
biraz üzülüyorum yalan yok ama geri gelcegin günü dört gözle beklicem :*

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] :mhJeF: :) sari kirmizi ciceklerimde sana gelsin :love3:

Ekli dosyalar

• 20.gif
    20.gif
    8.4 KB · Görüntüleme: 1
---> Not Bırakalım

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] bunu diyeceğini bildiğim için demiştim zaten xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canım benim bende seni özledim. Naptınız Emre ile konuşuyor musunuz?

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] evet dün biraz konustuk : ) ,dün gittin sandim resim yok imza yok hic birsey yoktu..

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] evet dün biraz konustuk : ) ,dün gittin sandim resim yok imza yok hic birsey yoktu..

sana onun vasıtasıyla ulaşmak istiyordum da canım ondan söyledim. De dün pek yolunda gitmeyen şeyler vardı hâlâ da var biraz. O yüzden uzak kalmak istedim de kalamadm buradan senden. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri