Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] beni özleyen birinin olması güzel duygu. Teşekkürler canım. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=152507]Stinko[/MENTION]
Aynından sana da , şurda gelişmiş butonuna basıp ifadeyi işaretlemek zor geldi :R

---> Not Bırakalım

Doğum günümü kutlamışsınız ama yazmaya yetişemedim konu kapanmış kusura bakmayın :H
Ama sizi unuttum zannetmeyin çok teşekkür ederim kutlayan herkese :R

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] Kardiişim benim iyiki varsın sende, çok seviliyosun biliyon zaten gerek yok söylememe :R
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Foruma gelip ortalığı birbirine katmayı en çok sana takılmayı özledim sinir etcem seni xD
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Aframm çok sağol çiçeğeem seviyorum gız seni :R :eda:
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Çok teşekkür ederiim canıım :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=154605]DreamOF[/MENTION] Gelmişsin :R Ama Haber Verseydin Keşkee :(

+ seni sinir eden artık yok buralarda

Son düzenleme:
---> Not Bırakalım

RaPizM^^
Evet bu yıl son :D sen de bitiriyorsun demek nasıl geçti bu kadar zaman ben senin ilk yılını hatırlıyorum xD
Dua edicem sana demek ikinci üniversite helal :D
Bana da dediler doğru dürüst bişi oku ama kafam almıyo yaşlandım xD

Anestezi var benim kafamda ama puanları uçmuş arkadaş. Napıcam bilemiyorum sunun surasında sınava ne kaldı ki dimi yaa xD
Evet zaman cok cabuk geçiyor anlamıyorsun hiçbişey. Eğer fırsatın varsa bencede oku kişisel gelişim acısından cok önemli.. Hem günümüzde ekmek aslanın ağzında değil artık midesinde falan yani xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]

Senin gibi zor bulunur be dostum . :M iyiki varsın. :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] canımcım benim sınav haftaya pazar. Duaların için çok sağ ol. Güç veriyorsun bana :) Seviliyorsun. :) :eda:

---> Not Bırakalım

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] canım galiba sen de benim gibi sınava gireceksin. Başarılar şimdiden. Her şey gönlünce olur umarım.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] stres yapiyorum diyince bende bu pazar sandiydim : ) güzelim benim rica ederim : )
sen mutlu ol yeter ki .. bende seni seviyorum :Ü

---> Not Bırakalım

Doğum günümü kutlamışsınız ama yazmaya yetişemedim konu kapanmış kusura bakmayın :H
Ama sizi unuttum zannetmeyin çok teşekkür ederim kutlayan herkese :R

[MENTION=24720]35bucuk[/MENTION] Kardiişim benim iyiki varsın sende, çok seviliyosun biliyon zaten gerek yok söylememe :R
[MENTION=152507]Stinko[/MENTION] Foruma gelip ortalığı birbirine katmayı en çok sana takılmayı özledim sinir etcem seni xD
[MENTION=156106]Ente[/MENTION] Aframm çok sağol çiçeğeem seviyorum gız seni :R :eda:
[MENTION=27617]LocKe[/MENTION] Çok teşekkür ederiim canıım :R

Özledm bilmiş ol :R

---> Not Bırakalım

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Öylesınee yazdım o an aklımaa sen geldınn salladım yanee takılmaa :D capkın degılsın :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri