Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] neden senin gibi sevdigim insanlar hemen yanımda değil ki! Hayatın kötü tarafı sevdiklerinin uzakta olması işte.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] aynisini düsündügümü söylesem inanirmisin okadar herseyim uyan biri benden okadar uzakta kii ;/ yinede sevindigim bir konu düslerforum sana ulasmami sagladigi icin binlerce tesekkür etmekteyim:)

---> Not Bırakalım

RaPizM^^
Evet bu yıl son :D sen de bitiriyorsun demek nasıl geçti bu kadar zaman ben senin ilk yılını hatırlıyorum xD
Dua edicem sana demek ikinci üniversite helal :D
Bana da dediler doğru dürüst bişi oku ama kafam almıyo yaşlandım xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=30807]RaPizM^^[/MENTION]
Etiketlemeyi unutmuşum dedim ya yaşlandım hahaha

RaPizM^^
Evet bu yıl son sen de bitiriyorsun demek nasıl geçti bu kadar zaman ben senin ilk yılını hatırlıyorum
Dua edicem sana demek ikinci üniversite helal
Hangi bölümü düşünüyorsun merak ettim şimdi.
Bana da dediler doğru dürüst bişi oku ama kafam almıyo yaşlandım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154200]Director23[/MENTION] Yapmaaa be olummm ne gıtmesıı ben kımle ıddaa yapcam :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] mesajım yok ,
burada da sorcam ama çekiniyorum :) anla sen (çaktırma)
bu ara kimseyle buluştun(uz) mu?

---> Not Bırakalım

Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya, şahlanıp gitmek içimde var; hoşça kal.

---> Not Bırakalım

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] darıldın mı bana dicem ama darılmamışsınır diğmii

---> Not Bırakalım

[MENTION=112229]~ SiLence[/MENTION] Darıldım gücendim kırıldım alındım vs. :M

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] sana tek buradan ulaşabiliyorum ama elimi ayağımı netten çekmek gerekecek. :S ne yapacağım inan bilmiyorum. Sen de bir an önce iyi ol. Iyi olmamak kötü kendimden biliyorum. Çok iyi bak kendine.

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] Canim sen sinavlarini basar ve kendini hic üzme ben baska birsey istemiyorum
zaten Rabbim beni sabirli bir insan yapmis birer birer gidiyorlar arkadasim askere gitti bekliyorum :)
sen bi ara olmayacaksin..sen geldiginde muhtemelen ben bir gitmis olacagim okul bu napalim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] hayat hikayeni yaz bari tamam gidip anlatıcam :uzgunkiz:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri