Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=158910]HayaList[/MENTION] Bende cıkıyorum zaten :D İyi geceelerr Canannnn iyi bak kendinee sen bize lazımsınnn :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sen almanyadami kaliyodun? [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
Bana bunu nasil yapacagimi tarif eder misiniz? Almanca ankamiyorum. Pasta sosu ama tarifi anlamadim :) aciiilll :)sanirim eke ekledim. Galiba

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] sen almanyadami kaliyodun? [MENTION=27617]LocKe[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION]
Bana bunu nasil yapacagimi tarif eder misiniz? Almanca ankamiyorum. Pasta sosu ama tarifi anlamadim :) aciiilll :)sanirim eke ekledim. Galiba

Yukleyemiyorum ya yuklemede hata olusuyor neyse

---> Not Bırakalım

sen su tarifi yazsana yada sayfasini ver ben yazayim sana aciklamasini ablacim :)
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

---> Not Bırakalım

sen su tarifi yazsana yada sayfasini ver ben yazayim sana aciklamasini ablacim :)

---> Not Bırakalım

Canim resmini cekmistim ama etlentiye ekleyemedim. Hallettim ama :) arkadasa tercume ettirdim whatsaptan. Oda almanca bilmiyo ama tercume etti :) bildigimiz joleymis :) aksamada pasta resmini yuklerim. :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=30807]RaPizM^^[/MENTION]
evet evet girmediğinin farkındayım
Eskilerden zaten 3-5 kişi kalmadı ben hala buralardayım eskisi kadar sık giremiyorum
Ben iyim pek bir değişikilik yok açık öğretim vardı bu yıl son
Keşke daha sık gelsen bende özledim seni görünce burada takılmaya başlamıştım xD

Aslıcım;
dediğin gibi bizim eski kadrodan burda takılmaya devam eden kimse yok. Desene aynı anda mezunuz, bende üniversiteden mezun oluyorum son birkaç ayım işte.. Tekrar giriyorum sınava bu yıl 2.üniversite için, bana dua et tamam mı şansa ihtiyacım olacak xD
Doğrusunu söylemek gerekirse daha sık girsemde eskisi gibi forumdan zevk alacağımı düsünmüyorum. Kimseyi tanımıyorum bi kere, çok değişmiş burası. Arada bi girip bakıyorum işte fırsat bulduğumda meraktan .))

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] bu kadar olur street dance & step up danslari hosuma gidiyorduu o da ortak noktamiz dans :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri