Not Bırakalım

---> Not Bırakalım

[MENTION=154368]ßayan Taruz[/MENTION] Bak yol yakınken gel. Sonra pişman olursun xD

---> Not Bırakalım

[MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] kuzum dua et bana. Nazara geldim hasta hasta yatıyorum. :(

---> Not Bırakalım

:/ tamam canimm gecmis olsun bol bol cay corba ic balli süt ic bunlari aksatma bide karanfil koy cay icerken dinc edermis insani :-*
[MENTION=158527]Puurple[/MENTION]

---> Not Bırakalım

Canım benim çok sağ ol. Ama ayağımı burktum yürüyemiyorum. Doktor gitme bir yere otur evinde çalış dedi bana :D sağ olsun.

---> Not Bırakalım

harbi nazara gelmissin kuzum senn ;/ kem gözler kis kiss :) önemi yok iyi bak ayacigina :) kremler sür yada dinlendir artik ne dediyse doktor amca :)dinlen tabi azicik

---> Not Bırakalım

harbi nazara gelmissin kuzum senn ;/ kem gözler kis kiss :) önemi yok iyi bak ayacigina :) kremler sür yada dinlendir artik ne dediyse doktor amca :)dinlen tabi azicik

---> Not Bırakalım

Canımcım seni hiç unutmam ki ben. :) Hep aklımdasın ama tabii kuruturum güllerini. :) :cy(19): bu arada iyiyim şükür. :) Ders çalışıyorum bol bol o işe yaradı. :D

---> Not Bırakalım

[MENTION=158527]Puurple[/MENTION] :-* bende seni unutmuyorumm : ) iyi buna sevindim hep iyi ol :-* bu iyi haber icim rahatladi :) basarili olasin insallah canim benim :)

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ozlendiniz hepiniz. Yokluguniz cok hissediliyor. Hayale yigitbircan she ve elsaya selamlar. Hepinizi seviyorum. Burda oldugunu gordumde.

---> Not Bırakalım

[MENTION=154874]leylmira[/MENTION] ozlendiniz hepiniz. Yokluguniz cok hissediliyor. Hayale yigitbircan she ve elsaya selamlar. Hepinizi seviyorum. Burda oldugunu gordumde.

İletirim Yeşilim bizimde seni ne kadar sevdiğimizi biliyorsun ee sende özlendin tabiki öpüldün ;):cy(19):

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri