Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar?
Dantel yokuşu, sarmaşık yalanı ve denizci düğümlerinde boğuldum ben. Bir çocuğun özlemiydi belki de, kırmızı mavi renkli uçurtmanın kuyruğuna asılmak, “o” kuyrukla bulutlarda salınmak. Evet evet bir çocuğun bayram özlemiydi sana olan tutkum, mutlak sevdam..
“Biz” oLduk SeninLe kendimi unuttum ben.. Sende sanki yeniden doğdum hayata, umutLa bir nefes kadar yakınımdaydın her zaman oLmasan da hissettim.. Umut etmeyi öğrettin bana en zor anımda biLe hep güLümsemem gerektiğini; Sen söyLedin bana.. Acımı dindirdin yaraLarımı sardın ve hiç acıtmadın canımı.. kıymetLi`m..
Eskiden... hayat Çok Başkaydı... ve Sen... tüm Hayaller içinde Tek Gerçeğimdin !!! şimdi ise... hayat Bambaşka... ve Sen... tüm Gerçekler içinde Tek Hayalimsin !!