Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüzüme gülme arkamdan konuşurken adam ol ! Senin ''Dilinin Değdiği Masum Sayısı'' kaçtır? Abeste iştigalim pektir
kötek sana haktır
Köpeklerin bile vefası seninkinin yanında iyidir. Muşamba dudaklarınızı yırtmak geliyor içimden. x X x ... . Ama aklım gidiyor başımdan. ... Bu sabırsızlığımı sabırla tanıştırmalıyım
Hasretleri gönlüme alıştırmalıyım . Ben daha ''Ne Kadar Hendekli Yollar'' aşmalıyım..?
Ne bana ait olmayan hayatını istedim senden.. Ne de"bana yasak"tenini bedenime diledim.. Ben sadece uzaklardaki varlığına sarılıp..… Kirpiklerinde dinlendirmek istedim yüreğime üşüşmüş ayazları.. Sadece sesinin sıcaklığına uzanıp.. Gülüşlerinle sarmayı diledim.. Yalnızlıktan bakiye acılarımı.. ~~~
Gün Batar Yine ; Güneş Yüzümde İz Bıraktı "Gülmeye" Özlemim Var Anla Artık Yaşamı Sevmeye ! Verasetin Bir Mektup Onuda Attım Artık Çöpe. Odamda Şeytanı Hissettim Her Gece...
Yalanlar Ortasında Kaldı Tüm Çocukluk Anılarım... Çizgi Romanlarım Dışında Bir Kahraman Bulamadım... Toz Pembe Olmasaydı Keşke Tüm Rûyalarım... * * Pusulası yok yaşadıqım hayatın yüzüme hasret çarptı aqladım ! " Ne olur qel " Çıkar düşlerimden intiharları !
Düşünüyorum; ALeyhime şahLanıyor tüm cevapLar. SusabiLiyorum bir tek Senin gibi... KronoLojik sıraLasam sendeki yersizLiğimi KüreseL soğuyacak bakışLarındaki anLam; biLiyorum. Sesine uyku kaçmış karanLığını yırt Ve tek bir cümLe derip çat bana! "-Ma" ek sus'una. EL verme vedaLara. *GeL..!* YokLuğunun iki yakasını bir araya getirip; VarLığını iLikLer misin ömrüme...? * * *
Adam dediğin kale gibi duracak. korkmadan dönebileceksin arkanı. bileceksin ki, o vurursa alnının ortasından vurur. sırtından değil... cümle âlem tersini iddia etse de, o öyle diyorsa öyle olduğuna şeksiz şüphesiz inanacaksın... aklın sadece özlediğin için onda olacak. nerdedir, kiminledir krizlerine girmeyeceksin. Bileceksin ki nerede olursa olsun hep seninledir...
NedeN Bitti BiLiniyor Nedeni Elbette VaR BiR Sebebi Ama... Mutlu Ol İsterim
Bensiz de oLursun MUTLU. Fakat neden böyle bir saçmalık oldu
hala anlamış değiLim Herşey biRanda NEDEN BİTTİ ? Herneyse SEN istediN böyLésini şimdi ÇOK MUTLUSUNDUR Hani oL tabi MUTLU OL OnunLa BirLikde. SEN Hiç biLip bimeden yorum yapma hakkımda
bak ben çok siniR oLurum bu duruma seviyoR / yada Seviyorum senin için ne önemi vaR anLıyamadım siniR oLdum ßaK işde BİTTİ Sende MUTLU OLDUN mu ?
Aşk.. Masal Saatime Denk Geldi ´ Yoksa İnandırmıydım Hiç ! Her Masal Mutlu Biterdi Hani? Benim Ki Neden Kocaman Bir Hiç //
Çünkü nedenini kendindüşün !
NeFeS aLdığım her saLise iÇin YARADANA ŞÜKÜRLER OLSUN ! Kimse oLmasada hayat devam ediyoR... Sen bensiz yaşamayı tercih ettiysen , bende sensiz YAŞIYABİLİRİM..
Korkmuyorum Seni sevmekten.. Ben sendeki o sıcakLığı
sana oLan uzaklığı seviyorum .. Beni arayan ellerini seviyorum.. Ağlamak geliyor seni görmezsem özLemek geçiyor içimden seni sevmek geçiyor.. İçimden sana doğru giden bin bir türLü yoL geçiyor.. İçimden sen mutlu olcaksan öLmek biLe geçiyor .. Yine de korkmuyorum seni sevmekten..Ben yalnızca seni seviyorum..