Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
←xxx→ Aklıma gelen başıma geldi..Başım yarıldıaşım soğudu! Yine iştahsızlık elinde oyuncak etti açlığımı.. Nerdesiniz güven abideleri? Cesaret haylazları?
Belirleyin karşımda durabilecek tüm küfürbazları
Demirden mızraklarla kırdım sazları
Deştim böğründen kıyamadığım hazları
Verin bana yazları! İlahi merhamet sarayı ; Ya Hannan..
Güz sabahı buğusunda bir salkım üzüm mü avuçlarımdaki ne? Ayışığı yansıyor yüzüne. Ben böyle bulutsu yüzü, ben böyle ışıksı yüzü bir onyedi yaşındakinde gördüm, bir de şimdi düşümde.
Ardından değişti h a y a t ı m bütün değişime mahkum hayatlar gibi Geceler değişti kara - kuru oldu biraz daha çok acı verir oldu… Mevsimim yıllardır sonbahar rengi soluk..
Ve uğraşmak anlamsız(!)
...Yüzündeki yabancı her geçen saniye bana daha yabancı...
Ve böyle olmasın bildiğim gibi kalsın Her geçen saniye daha da zorlaşmasın(!)
...Gülümse şimdi gülümse şimdi gülümse şimdi ve gülümse şimdi...
- Bebeğim -
Düşünme ..Nedir Nedendir Deme Oldu İşte Bir Kere Seviyorum Sorgusuz Sualsiz Sorma Sebebini Biliyorum İşte Sende Kalmış bir Parçam At Bir Kenara Benide Kendinide Ne Kadar Anlam Varsa Yoksay Yüreğinde Yüreğimi At Bir Kenara Git ..Beni Hiçe Sayıp Git Kalmak Buysa Git Benden Uzaklara Görmesin Gözlerim Gözlerini Değmesin Tenim Tenine Sende Git Şimdi,Üzmeden İncitmeden Senide Kendimle Beraber Yok Etmeden Git Be Adam ..
Kısa bir mola vermek istiyorum İzin verir misin HAYAT ? Gerçekler sancı yapıyor, az bir düş alıp döneceğim... Senden ricalarımı anlatmam zor sana.. Ne olur çok görme bana hayatı. Ne olur dokunma.. ACITMA ! ! ! Gülümsememi sever sevdiklerim en çok bari AĞLATMA ! ! !