Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıldızları süpürürsün farkında olmadan güneş kucağındadır bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar arkan dönüktür; Ciğerinde kuruludur orkestra duymazsın! Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun anlamazsın. Uçar gider koşsan da tutamaz-sın...
belki bu da halkın ar ve haya duygularını kurcalar. İşte o zaman ihraç edilebilirim.
Geniş anasayal düzenlemelerle ben de mutlu olurum. . . .
Sanırım
olağanüstü bir sinemada oturmuş
bana tay çöreği ikram edecekyakışıklı bir lezbiyen bekliyorum. Tanınmamak için atasözü kılığına girdim.
Elektrik konusunda şüpheliyim. Benden özür dileme Kılıcım! Seni başkalarına saplayan benim! . . .
insan kaç kez yaşar kendine; aşk ne zaman gitmeye kalkar da gücü yetmez - menâl . kendime bile söyleyemediklerim kâh yalandı kâh eksikti... e o zaman bir o... çocuğu büyüse dese ki kaos var! Dese ki ulaşamıyorum? -arıyorum ama Kaç kendini bile kendinde bulamayan ihtiyaç molası! - Kaç bu şehrin seni ona götürenlerinden! . .. . Çünkü içimdeki ayıp içimdeki tehdit içimdeki kimya her akşam birini kaldırdı uykusundan Neyse bu saatte seni bulamam Hiç ölmemiş gibi yaşamaya devam edeceğim ararsan seni özlediğim yerdeyim; - menâl .
. .. . Söylemezdin tüm o sözleri Görseydin en gerçek halimi Artık önemi yok Her yanlışta doğar bir doğru Belkide böyle olmalıydı bu Boşver ziyanın yok
Başka birine kendimi anlatmak Başka birine duvarlarımı yıkmak Başka tenlerde aşkı aramak . .. .İnan istemem artık. .. .
Zor duramam ayakta hergün kırılıpta Zor aşk yaşanmıyor hergün her an yanılıpta Her giden bir parça çalıyor benden Yarım kalanlara rağmen (!)
Yok bağırma sakın hiç şimdi alınıpta Yok üstüme gelme hiç eskiye sarılıpta Her acı bir günah siliyor benden Yarım kalanlara rağmen (!)
Cam kırıklarıyla -sundum gönlümü sana var olan aşkların kirinden- arıtarak yüreklim... Ey zap suyu esintisi gelincik baksana! Düş vadisindeyim & aşk sahnesindeyim. . . Kekik kokan akşamlarımda sen
Düş'lerim sana dair Gözlerine uzanırım hayalen gecenin kumaşını yırtarak mart ayazında kar beyazında Yüreğime renksiz puşiler sararak. . .
Her sabah kaybolup giden Bir rüya gibi oldun artık geceleri beni bekleyen; Gündüzlerimi zehir eden(!) • • • . .. .Ne sen baktın ardına ne ben - Hep ayrı yollarda yürüdük. .. . • • • http://www.yasaksavar.com[/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR=snow] [B][FONT=comic sans ms][COLOR=black]Sustu bu gece[IMG]http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif karardı yine ay kaldı geriyecevapsız sorular(!)[/COLOR] Uyandığında onu ilk kim görecek ? . .. .Bıraktığım düşü kim büyütecek ?!. .. . • • •
Ağır aksak adımlarla uzaklaşırken -Yalnızlık Durağından- Bir daha ne vakit kavuşulur ki kuşkusu . .. .Diken gibi battıysa da. .. . Yolcu yolunda gerekti (!) Gece kendinden geçmeden geçmeliydi bu iç kemiren kuşkulardan.. Koşar adım arşınlanmış saat başı duraklarda yolcu güne kavuşmuş.. . .. .Yaşamış - Yaşlanmış hatta. .. . Bir dolu eylemi gün ışığının şahitliğinde gerçekleştirerek toparlanmış ilk fırsatta.. Ne vakit gelip çatmıştı geceye davetkar gün batımı ?.. Ne çabuk adımlamıştı saatlik durakları bir solukta.. Geri dönüş vakti gelip çatmıştı çoktan . .. .Yine yol - Yine yolculuk. .. .
Bir yalnızlık dolar gözlerime - Sen kirpiklerimden taşarsın Bir kaçak olurum kendime Bir çığlık - Bir matem - Bir isyan Ve bir ayrılık olurum. Sensiz doğan güneşi gözlerinden vururum-Belki bir rüzgara satarım kendimi(!)
Belki de arkası yarın olurum.
. . . Şu dağılgan yüreğimi
şu köpüklere imrenen . . . yüreğimi bir gün yollara atarsam . . . bir gün nehir yataklarına dolarsam korkarım . . . suyumun çoğu "senden" yana akacak(!) ...
'' . .. .Haber vermeden gelme zor olur. .. . Ürker tenhalığım -kıskanır ağlar belki ama ben ağlayamazsam- gücenme ne olur (!) . .. .Gözlerim bitti. .. .''
. .. . Narkoz aLmıs gibi Hissєttiqimdєn bєri attıgım hєr adım sєnkronizє ... Her kırık kєmik bana - Ikinci sєfєri hatırLatıyor ...
"Saklıyorum seni bi yerlere bekle biraz.. Tam acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum.. . .. .Gözlerinin yeşili. .. .
İki farklı tonu nasıl da güzel.. Biri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan Ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar..." Yaslandığım-Dinlendiğim-Kendime dillendiğim-Yapraklarını dökme sakın (!) . .. .(Dilekler bağladım bile dallarına). .. . Usulca Öperek Gözlerimden Düş-lerimi Alsana Kollarına (!)
Kulakların çınlasın sevdamın AH hali - Bol bol seni andım bu sabah(!)
Geceden bu yana sesine ses bekleyen bir İstanbul vardı duvarın diğer tarafında.
Hele damda gezinen kaçaklar hiç yorulmamış sabah ettiler sonunda.
. .. .Konup durdular senin yerine göğümün göğsüne. .. .
[ Bitmedi gezintileri koşuşturmaları ]
Uyuyamadım ne kadar cevap vermesem de yüreğim ordaydı onlarla özğürlüğün tadını çıkarıyor
. .. .Onlarla geceyi keşfediyordum. .. .
Dedim ya Sevdamın Ah hali - Sen bende ölmeyecek kadar uzun ömürlü Ben ise -senin bir sözüne kanacak- kadar andlığım.