Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ey Aşk ! Yarala beni... Dağıt bedenimi, paramparça olsun ... Yüreğimi tek kurşunla vur Vur ! İstiyorum... En kanadığım yerden vur beni. İki kere ölmem ki ... Ölürsemde; varsın olsun... Gözlerine göm beni ~
~
Sana mucizeLer vadedemem ;
Ama;
Mucize aratmayacak kadar SevebiLirim seni ..
Geldiğin kaldığın yaşamımdaki en büyük değişim SEN ! Kimi aşk dostLukLa başLar/mış. Sen bende öyLe bir kavramLa başLadın ki mutLuLuğumdaki tek sebep SENdin. Yarınımdaki tek düşünce SENdin. Gülmeme sebep yine SENdin ! Kopamadığım en büyükSEVDA yine SENdin!yineSENsin. Sonsuza kadarSEN olacaksın.
Her Şarkının içinde ben seni görürüm Sevdan bir nefes gibi,çekmezsem ölürüm **
Gölgeler saklanmıştı soyutsal dünyaya. Kehanetler yükseliyordu bağnaz beyin hücrelerinden alev alev.. Tüm yollar, sonsuzluktan teğet geçiyordu. Psikozdaydı tüm ruhlar, yitişler başladı dipsiz kuyularda. Emanet bırakılan kalpler, kinle dolup taştı. Ağrı gibi gelip geçiciydi umutlar. Terk edilmemiş bir tek yalnızlık kaldı. Duyular bilinmeyenin soğuk ruhu tarafından esir alındı. Kaybolanlar kaybolmuşlara rastladı ve masal bitti Kimse sandığım kadar masum kalmadı
“Al hançerini gel” diyorum korkuyorsam namerdim. Düşür beni koynuna(!) Hırçın bir yalnızlığın ardından her dokunuş ateş olur sevgili Ve söndürülmüş yangınlarım olmadı hiç benim. . .. . Eskitilmiş sevdaların karları kaplamadı yürek dağlarımı. .. . Sen de gözlerimi yüreğine kapattığımda yanmaktan korkuyorsan “hiç gelme” diyeceğim de gökte bulmuşken seni; “yere inmek de niye” demekten alamıyorum kendimi… . .. . .. . Gözlerindeki sevdalı kervanlara yetişemesem de Bilirim ki yüreğinde olmak bir kadına verilmiş en büyük ödüldür(!)
Dudakları -polis ruju bir kadın-la da seviştim Yüzünde bir yama gibi duran bakışlarıyla beton bir kadın. .../Tabelası sökülmüş kasabalardan gelen bir kadın/...
Aşkta tedbirli
serserilikte acımasız
hayata kuvvetli bir şamarla inen yedi ceddi yetmişyedi bela kuşanmış
Başka erkeklere kurnaz
bana bir gangster kadın. [ Adı dilimde tespih
Adı göğümde vahşi dolunay ] ..Göğsünden şerbet fışkıran bir kadın..!
Jilet kesiği yaralarınla gelmiştin bana..
.../Ustura ağzı dudakların vardı -dokunsan keserdin-/...
Ne kadar yalnızlık varsa hepsini sırtına toplayıp öyle gelmiştin bana! Kaç şehir yutmuştun varabilmek için gözlerime?
Şimdi kendini iki beden büyük gösteriyorsun oysa tam olmuştun üstüme..
Artık her şey çok bollaştı! ../Sağlıksız bir aşktı -kürtajla içimden alındı-/..