Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unuturum Diyorsun . UnutabiLécek misin ? Bén senden Bir Parçayım . Sòküp atabiLécek misin ? Hadi Kopart Parmağını . KıyabiLécek misin ? Bén senin Parmağından akan kan DeğiL ! Gériye kaLan acıyım . DayanabiLécek misin ?
Şimdi sırtımda iyice ağırlaşan geçmişimin karanlığında
sana dökülüyor kelimelerim .. Bir bir soyunup atıyorum üzerimden bırakıp gittiğin ne varsa .. Geri çekiliyorum .. Tek bir söz bırakmayacağım giderken .. oysa tek bir söz yeterdi değil mi sevmelere .. artık ne yana yürüsem
Geçmiş siyah yazılmış bir yazı
ve nokta kondu sonuna.
Tüm pisliklerini de içine alıp
sayfa çevirdik;
ve yazdığım tüm kalemler renkli artık. Ve senin inandığın umud`a adını verdiğin ~benim. Her gece hayalinle yatağa giren kokunla uyumanın hayalini kuran. Senle uyanmak için saatini kuran senin için yanıp tutuşan Ben`im...
Baktığım her yerde bir boşluk varsa... Bastığım her zemin çamursa ve gömülüyorsam... ..Aldığım her nefes zehir geliyorsa Tabiata aykırı düşmüşsem.. ..ve "Allah'ın verdiği canı sadece Allah alır"Olgusu yaşayışıma tek sebebim olmuşsa... Şimdi iyi dinleyin..!...Dinlemesi gerekenler... “Bir Gün..!Bir gün bu yeryüzünden firara yeltenirsem eğer; Beni Bu hale koyanlara bırakacağım lanetimi..! ...Bu yeryüzü kaldıramaz...Bu kâinat kabullenemez...
Love hurts..... But sometimes it's a good hurt And it feels like i'm alive Love sings When it transcends the bad things Have a heart and try me 'cause without love i won't survive. *
..Birazdan idam fermanımı imzalıyorum... Anlamıyorum ; hiçbir insanı çepe-çevre sarmayan bu ''Ayrılık Oyunu'' bedenimde yer ediyor ya ağlıyorum!.. İlk defa gözyaşlarımı bu kadar yakından görüyorum… Daha da çok ağlıyorum bu yüzden… ...Birazdan bir damla daha düşecek yüzümden sana… SADECE SANA!..
“hangi günahın bedelini çekiyoruz… ölüyorum bu sefer biraz değil.”
...Ya ben bir fazlalığım ya da var bir fazlalığım... Acıma yıkıldım ayaklarımdan beni bir vapura bağlayın; Okyanus
deniz aştırın
beni ona ulaştırın
pencereden sarkıtın
düşsün gariplere paralarım!.. Ben sevmek sen tarzanca biliyorsun ''AŞK''ı bu yüzden çok sevdim seni ben.. Ey tertemiz ''Her Dilde Sev Beni Sen'' şiirimin gizli öznesi !... Adını sormasınlar bana söyleyemem!... . . . Benimsin SEN . . .
sevgime doydun ve gittin…” Gitmedim x Bitmedim. …Ölmedim ey sevgili… ...[Ey avuçlarıma düşen tek ''Dua'']... ...xxx... Ne çabuk unuttun gözlerinden izlediğim denizi? Ne çabuk bitirdin sana olan sevgimin büyüklüğünü. Ben sana dua genişliğindeki kadınım demişim… Bırakır mıyım seni