Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalk git diyor içindem bir ses..
Git vur kapısını kırarcasına!.. `` Seni kırdığı gibi. . Göster yalnızlığın ne demek olduğunu,göster ki anlasın yaptığı hatayı!..
Tutma elinden bilsin korkunun ne demek olduğunu..
Tutma elinden " üşüsün " bilsin ne kadar zor olduğunu..
Hisset üzerine esen sert rüzgarı ve o an " sarıl " .. " Seni Seviyorum " de.[ Öğrensin ] `` sevmenin ne demek olduğunu..
Felaketlerden sağ çıkan yok Her aşk kendinin katili Tatmadığım bir boşluk yok Ait olmak eskidendi
Alın yazımla başbaşayım Merhametten iz bile yok Sende gel al istediğini Karşı koycak halim bile yok
Huzur bana haram olmuş Geçti yıllar hepsi ziyan olmuş Bir çocukluk vardı içimde, öldü işte onada yazık olmuş Kurda kuşa ziyafet çekmiş Yar dediğim cellatım olmuş Eş dost diye beklediklerim, bana ilk tekmeyi vuran olmuş...
Ne istediniz ne aldınız az mı geldi ? Helal olsun..
Dü$üme dü$en en güzel dü$tün, neden beni bu çıkmazlara dü$ürdün.? neden lekelere bula$tırdın dü$ümüzü! Bir dü$tün,dü$üme dü$tün, pe$ine dü$tüm dü$ümün, yerden yere dü$tüm! Sen budala adam bir gece gel ve dü$ümedü$! Sonra git!
Yaşamak kadar ağrılı bir günün başlangıcıydı güneşin doğuşu Sabahın olduğunu bile anlayamayan bir benliğin çöl ortasında sessizce soluşu Düşle şimdi bir bahçıvan ol sen ! .. Bense bir Gül .. Avuçlamayı bilecek misin yoksa kanatacak mısın ellerini benim acemiliğim gibi ?
savrulma... Unutuyorum bir an gülmeyi Gittiğin yolların yatalak nöbetlerindeyim Sen şimdi çok uzaklardasın ...Ben ise hüzünlerimin en ortasındayım... Gözlerinden uzak bir diyar düşünmek istemiyorum Ütopyam olsun bakışların!... Mabedim olsun avuçların Ve zamansız bir kavuşmanın öksüz çocukları gibi koy başını omzuma!...
kaderde sana ait tek bir iz kalmayacak artık bir damla göz yaşı akmayacak bu gözlerden hayal ettiklerinizi yaşamakla meşguluz ! ´´ bütün sesli harfler sessizce çekiρ gittiler ´´ giden gider kalan kalır ölen bilir hayat nedir ? hala yanağımda gözyaşımın izleri ... artık susuyorum sözlerim bitti!...
Küçük puntoLarLa yazıLmış büyük bir sonun eşiğinde savuruyorum kendimi. büyük puntoLarLa yazıLmış küçük bir hayaLin hükümranLığındayım. İdamLığım- iLmeğim boynumda… bir eLin ucunda son nefesLerim.
Güneşin yüzünü görmeyen mahkûmLuğum; AsıLsız göLgeLerin içine gömdü irikıyım ütopyaLarını!..