Maruva nin Güncesi ...

---> Maruva nin Güncesi ...

Annem aradı bugün
Merak etme ben iyiyim dedim.. onun için aramadilar bişeye ihtiyacın varmi dedi Hayır dedim kapattı. .
Evet çok şeye ihtiyacım var anne seni yanımda hissetmeye ihtiyacım var zor günümde elimden tutan ihtiyacım var hastanede tek başıma kan verirken yanımda olmana ihtiyacım var sevgin ihtiyacım var sefkatine off off
Bi zamanlar bende senin evladındim ateşim yukseldiginde. Sabahlara kadar başımda beklemedin mi ahh anne ahh biz bu hale nası geldik ben sana ne yaptım benim Günahım Neydi de sen benden vazgeçtin hiçe saydin sildin attin.. sen beni öldürdün gömdun sen bana nası kıydın anne benim.gunahim neydi.. neydi.. hiç mi merhamet in yok. Bak hasta kızın.. ölüyorum sen bana paraya ihtiyacın varmi diyosun.. sana ihtiyacım var benim yaa sanaa allah kahretsin ya bu nası vicdan bu nası ana yüreği. ..
İsyan etmicem tmm sus maruva aglamicam...

Nys.. uyucam artk..
Yarın yepyeni bi gün olsun benim için. .
Dedim yaa Cemre düşsün yüreğime bende ciceklerimi acıyım. .
İyi geceler.. iyi geceler yalnızlığı ma ortağım. .. iyi geceler hayallerim ümitlerim en büyük çığlıkları mm iyi geceler özlemle rim. . Kimsesiz ligim. ..

Mrb
Yağmurlu bi istanbul gecesinden yeni yeniden Mrb bb. .
Yağmur yaginca aklıma hep atakoyde sırılsıklam islamdigim gün geliyo.. sımsıcak elleri sıkıca tuttuğu m mutlu hemde çok.. sevdiğinle yağmurda islanmis kadar güzel şey varmi Hayır hayır yok.. özlüyorum işte hemde çokkkkkkk özlüyorum. ..
Bugün hala söylüyorum seninle yaşadığım hiç bişey den pişmanlık duymuyorum.. ohhh İyiki d3 gezdim tozdum. .. ohhh iyiki de karşıma çıktın iyiki sevdim seni.. yüreğimde aklımda fikrim aldığım her nefestesin. .. unutmicam seni Asla...

Bugün doğum günün unuttum sanma unutmadım ama sana da gelemedi m nası geliyim okadar çok engeller varki napiyim bende burdan Kutlarım iyiki doğdun iyiki varsın.. Hayat bizi nerden nerelere sürükledi aynı şehirde aynı havayı solumak sana bu kadar yakinken elimi uzatma dokunacak ken böylesine imkansız olmak ne acı allah m ne büyük acı.. şunu bil seni seviyorum.. seni hep sevcem. .

Buaralar yorgunum günlük hemde çok yorgunum bitkinim.halsizim uykusuzum.. hiç tahmin edemedim.. malesef hayatın beni bu kadar çok yoracagini.. hiç tahmin edemedim.. ne zor.. off hayat çok zor..

Mrb...
Enistemi kaybettik...
benim.icin çokta önemli biri değil aslında ama üzüldüm. .
Ölüm ne kadar yakınında.. farkında değilsin. . Hayat telasi sine kapılıp gidiyosun işte. .
Cenazeye tabiki gittim annemde ordaydi.. sen ne zaman olcek sin dedim senin olduğun gün tekrar dirilcem dedi. Ne komik..
Sanki beni dünyaya getiren o değilmiş gibi sanki ateslendigimde.. Başucu bekleyen o değil gibi.. Bu kadar nefret bu kadar kin biz nası bu hale geldik.. Oysa bunların bütün suclusu kendisi olduğu halde benim üzerime böyle gelmesi enterasan..

Pazar günü eyüp Sultan a gittim.. hem agladim hem yakardim dualar ettim çok.. ins kabul olur bigün. .
Sonrasında feshanede gittim Samsunlular günü varmis.. Ohh miss gibi Tandır yedim.. afiyet oldu bana... donuste de kardelen le buluştuk kafeye gittik nargile ictik..
Çok kalabalık insanların içindeydim ama yapayalnız kimsesiz ve çaresiz etrafa boş gözlerle bakıyorum inan.. ne dunum var ne bugunum ne yarınım. . Ne gecmisim belli ne geleceğim. . Muallakta yim..hemde çok.

Mrb
Sana vakit ayiramiyorum buaralar.. zaman çok çabuk geçiyo ve ben ciddi anlamda çok yoğunum. . Boş 1 saniye yok..
Bugün 3 aylar başladı ve ben bu ramazan ayını boş gecirmek elimden geldiği kadar çok ibadet etmek istiyorum belki bidaha ki ramazan ayını goremeyebiliri. .

Mrb
Sana Gülben Ergen in yeni şarkısı. Aşkla aynı değiliz eşliğinde yazıyorum. . Yogunummmmmmmmm hemde cokkk yorgunum mm bitkinim.halsizim.. başımı yastığa koyduğum oh be diyorum bugunde bitti çok sukur..
Çalışıyorum ben günlük artık çalışıyorum hemde çok yoğun çalışıyorum. . Hayırlısı rabbimden

Mrb
Uzun bi aradan sonra işte burdayım
Seni unuttum sanma sakin unutmadim ama zamanım yok ben çok yoğunum çok yorgunum ama çok mutluyum
Ohh bee sonunda benimde yüzüm guluyo işte hayat bana da bi ışık yaktı
Şuan herseyim le bitanem le askosum la sahur hazırlığı yapıyoruz aklıma geldin yaziyim dedim
Aslında anlatılacak okadar çok şey var ki

Çalışıyorum demiştim ya sana asistan dim ve cok ciddi huysuz bi patronum vardı herkesin içinde azarlayan en ufak biseyde kızan falan.. kısa kesicem çünkü çok vaktim yok..
İşte bu huysuz adam milletin içinde beni azarlayip aglattikta n sonra istifa dilekçe mi götürmeye gittiğimde bu aksam is yemeği var bu yemeğe katil sonra bırak işi yarın gelme dedi tamam dedim önemli is adamları gelcek falan sallamis ve ben yemeğe gittim restorant kapalı kimse yok ama mumlar falan görüyorum içeri girdim ve evlenme teklifi allah im çok romantik çok güzeldi ama hiç anlamadım şok oldum şok

Adı ugur annesi babası kardeşi kimsesiz yok bana benziyo oda trafik kazasında kaybetmiş sonrasında yurtlarda büyümüş miras kalmış 18 yaşına gelince almis falan amaçları var onlar tutmus lar elinden böylelikle buralara gelmiş işte
Aramızda 8 yas var ve ben buaralar düğün hazırlıkları yapıyorum allahim bu rüya hiç bitmez ins. İnş bu defa çok mutlu olurum. İnş bu defa hersey yolunda gider

Hersey çok güzel şimdilik hersey yolunda bakalım zaman bize neler gostercek buarada yeni evim yeni esyalarim yeni yepyeni bi hayat yeni bi düzen kuruyorum ins bu yeni hayatıma çabuk alisirim..
Seviyorummmmmmmmm. ....

Buarada hala asistanıyim. Nys başka zaman yine yazarım artık sahur vakti ha bide çok kiskanc benim eşim açık kiyafetlerimi n çoğu çöpe gitti ama böylesi daha iyi oldu sanki

Mrb
yine yeniden burdayım. . Çok sukur evlendik balayindan yeni döndük.. Marmaris teydik hersey çok güzeldi. . Rüyada gibiyim sanki hiç uyanmak ins hep böyle devam eder buarada işler çok ve ben hala eşimin asistaniyim öyle istiyo ama çok yoruluyorum.. Keşke kendi meslegimi yapabilme şansım olsaydı ha bide tedavi devam ediyor iyileşiyor um ama bi pürüz var gibi sanki doktorum son tahlil sonuçları çıktıktan sonra konuşalım dedi bundan ugur un haberi yok olmasın da zaten suan işleri çok yoğun bide benimle uğraş sin istemiyorum

Mrb
Tahlil sonuçları temiz cikti.. ben iyiyim çok iyiyim çok mutluyum hersey yolunda bugün mangal partimiz var baya kalabalık arkadaş grubumuz gelicek bende hazırlıklar tavan yaptı.. ugur yok ama uzun zamandır pazar gunleride calisiyo deli gibi arsa işine merak saldı buara hayırlısı.. Bazen kıskançlık krizlerine giriyo buda her erkekte var sanırım.. bunaliyorum arada ama en azından psikopatlik derecesinde değil diye kendimi motive ediyorum..

Buarada işi bıraktım başka planlarım var kres açmak istiyorum kendi meslegimi kendi işimi yapmak çocukları çok özledim inanılmaz derecede.. onlarla oyunlar oynamak etkinlikler yaa herseyi ama herseyi çok özledim arastiriyorum birkaç yerle gorustum ins bu hayalim gerçek olur en kisa zamanda açarım..

Mrb
Çok uzun zaman olmuş başıma neler geldi bi bilsen Bebeğimi kaybettim ugurun başına bazı şeyler geldi mahkemeye çıktı falan detaylara inip canımı yeniden sıkmak istemiyorum o ara hamile olduğumu yeni ogrenmis tim hatta o gün soylicek tim arayıp ben karakoldayim diyip akşama kadar gelmeyince üzerine bide avukatı içeri girebilir diyince gözümü hastanede açtım bebegimi kaybettim ama çabuk toparlandı m şimdi daha iyiyim

Keşke yasanmasaydi olmasaydı ama işte belkide birbirimizin kıymetini daha iyi bilmemiz için böyle bişey yaşanması lazımdı artık oyle düşünüyorum bu olaydan sonra daha çok titrer olduk üzerimize hergün dua ediyorum allah im sen beni onun yokluguyla cezalandırma sinama diye ins yeniden bana evlat nasip eder o heyecanı yeniden yaşarım ins.. o kadar uzgunum ki anlatamam durup durup kendi kendime konuşuyorum kiz miydi erkek miydi acaba doğsaydi kime benzicekti falan filan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri