Maruva nin Güncesi ...

---> Maruva nin Güncesi ...

Evett bi defa daha aldatıldimm ben günlük. .. asla inanmak istemiyorum ihtimal.bile vermek istemiyorum ama aldatıldimm ... ölümüne sevmedim mi emek vermedim mi yıllarım verdim ama aldatıldimm. . Ne istiyo bu erkekler yaaa neden aldatiyo neden ulan olucem uğruna s.....z sen daha ne istiyosun yaaa delircem artık. ..

İspat ederim evet ama etmek istemiyorum... bana hediye aldı gönlümü almak istedi çünkü pişman oldu.. hangi kadın aldatıldi hakediyor ki ben hakedeyim He sen soyke kim aldatıldi hakediyor. . Lanet olsunn böyle insanlara.. bakamadım yüzüme bakamadım çünkü suçlu gözlerime baksa anlardım. Belki bakamadı işte. .. Kendimi yapayalnız hissettim kimsesiz ve çaresiz yok iste bunun bi açıklaması yok... kafamda tonlarca soru işareti camın önüne oturmuş agliyorum... yıllarım a. Ağlıyorum aptalligima agliyorum ona inandığım. Ve güvendiği için kendime kızıyorum. .. en son giderken öyle bişey dediki... herseyi yaktı yıktı öyle gitti..

Bir sayfa daha kapandı işte günlük bitti döncem artık ona asla.. yaa ben birine nası güvencem tekrar nası inanca m bu nası bi dünya allah kahretsin.. yarınlar imdan korkar oldum.. allahım sen Hayırlısı ni ver Yarabbim. Sen doğruyu göster sen yardım et şu kuluna sen gor nolurr...

Mrb...
İyiyim.. evet evet iyiyim.. sadece arada sancıları tutuyo.. okadar iyiyim... Psikolojimde yerinde...
Sabah kendime sicacik çorba yaptim.. Ohh miss gibi ictim.. sonra hastaneye gittim.. biraz kotuymus um bu ağ ilaçlarını aksamistim ondan sanirim.. eve geldim gaye geldi onunla benim ortak arkadaşımız. . Face e baktınmi dedi...o açtı gösterdi bizimki dün gece nişanlanmis ... etiketlemisler.. türbanlı bi kız. . Sorun buydu demek dedim içimden. . Benim açık olmam ailesi bu yüzden istemiyo du ama bunu bana asla soylememisti. . Şuan ne hissediyorum dur sence... nası bi haldeyim tarifi yok karmakarışık. . 3 ay sonraymis düğünleri. ..Oysa ben yıllarca bekledim.. sadece 3 ay mi...
Nefes almaya çalışıyorum. . İçim yüreğim paramparca...

Allah mutlu mesut etsin ne diyim.. beddua etsem nolcak sanki ne gecicek elime.. belliydi zaten sinyallerini vermisti.. nası kıydın bize yaa demi cem. . Tmm.. aglamicam mm. .. gaye de gidince şimdi hepten yalnız kaldım. . İnsan tek başına olunca sürekli kuruyor ya kafasında. . Öyle işte günlük k bugünleride gorcek misim bunlarda yaşanacakmis. Sağlık olsun napalim...

Mrb
Ne güzel. Kar yagiyo istanbula bende penceremin onunde çayı mi içiyorum. . Keyfini cikaricam bu an in evet ha bi tarafta nda Sezen Aksu çalıyor ah istanbul.istanbul.olali hiç görmedi böyle keder geberiyorum. Aşkından kalmadı bende gururdan eser...
İnş bu defa çok yağar kar bende dışarı çıkar çocukluğumdaki. Gibi kardan adam yaparim☺☺☺

Tekrar Mrb. .
Yine ben... basının belasi miyim neyim...
Hüzünlü yum.bu gece kederli. Yastayim Falan im. Filanim. Iste.. sana yazmam gereken şeyler var içimden atmam lazım bu derdi.. Bu duyguyu.. yoksa nefes alamıyorum
. Bogazima düğümleniyo . Herşey. .
Bugün bi olay yaşadım. . Hiç görmek istemediğim birini gördüm. . Lanet olsunn .. Oysa hayatımda gerçekten nefes aldığını dahi bilmek istemediğim tek insan..

Bugün teyzem çağırdı içli köfte yaptım sana gel yiyelim dedi avcilarda oturuyo.. metrobüs e bindim.. ama nasıl soğuk hava ins hasta olmam diyorumm içimden. . Tekim bide yalnızım. . Nyss bindim metrobuse nası kalabalık. . Uzun zamandır toplu taşıma aracı kullanmıyodum. Nys 2 durak sonra Burhan bindi metrobuse onu gördüm yaa allah kahretsin.. döndüm. Kaldım. .nası titriyorum nası korkuyorum ondan anlatamam.. hala izleri var bende hala..hemen ilk durakta indim.. daha doğrusu inmedim kendimi dışarı attım resmen ve iner ınmem bayılmisim..gozlerimi açtığımda Üstüm başım islanmis bi ton göz bana bakıyo iyimisin iyimisin sorular ambulans çağırdı yolda falan.. ağlama krizine girdim uzun süre hemde teyzene gitmekten vazgeçip evime döndüm yol boyunca taksimde agladim gerçekten tekrar yaşadım sanki herseyi..

Ben Burhan i anlatırım bu gece sana.. bir insan bir insanın hayatını nası cehenneme çevirir onu anlatıcam. sana..

Okuldan yeni mezun olmuştum. .is arıyorum. . Enistem in Yakın arkadaşı okul müdürü. .ücretli öğretmenlik yapmak istermisin dedi..ilk defa duydum ama kabul ettim servisi var yarım. Gün. Maaşı az ama olsun bana yeter diye düşündüm. . Ama yer çok uzak güvercine diye lanet biyer.. istanbuldan çok uzak bi yer gibi.. yerleri çamur falan koy gibi yaa.. çok fakir her yer gecekondu ama insanları gerçekten sıcak kanlilardi. . İlk sene çalıştım. . 5 tane öğrenci vardı. . Okul liseydi.. ticaret lisesi.. Anasınıfı okulun girişinde ayrı bi bölmedeydi. . İn cin kimse yok kimse uğramak bi yer... dusun o kadar çığlık atmam rağmen kimseler duymamisti beni.. nys 1. Yıl zor bela bitti ve ben kpss yi kazanamadimn. .2. Yıl tekrar devam edicem.. Buarada okulda herkes çok severdi beni. Lisenin boş derslerine girerdim sınavlarına öğretmenler odasinda takılır bazen mudur yardımcısı bi bayan vardı onu çok severdim onunla takılır işte çok teklif almistim ama kabul etmemiştimr.kimseyi falan filan

2. Yıl servis e bindim yanima bi ogretmen bindi yeni atanmış takım elbisesi elinde çantası yemyeşil gözleri sempatik espirili.boyle biri hemen tanıştık okula gidene kadar..okulun ilk günü 15 tane öğrencim var.. falan çok güzel yani.. ertesi gün servisi kaçırdım. .servisinden numaramı alıp beni aradı biz seni bekliyoruz diye ben gelemicem yeni uyandım. Çünkü beklemeyin dedim.. sonra her sabah beni uyandirdi.. aslında bahanesi oldu.. böyle böyle başladı işte. . Buarada Bi öğrencimin. Babası tarafından taciz ediliyorum. Bildiğin asilma durumları. . Bunu farkedip adamı bi guzel dovuyo adam şikayetçi oluyo falan biz sonrasında çıkmaya başladık. . Dışardan bakıldığında gerçekten adam.gibi adam yani gören dönüp bi daha bakiyo..falan ama neler yaşattı bana amann allahimmm

Biz böyle konuşurken yeni birisi ataniyo ve atanan o kişiyle aynı mahallede oturuyoruz ortak çok arkadaşımız var onunla Burhan sonradan çok yakın arkadaş oldular ama öncesinde bana teklif etti Burhan olduğu için kabul etmedim.. Buarada stajerlerim.var. liseden öğrencilerim. Teneffüs aralarında bana uğruyor çocukları seviyo lar gidiyolar falan böyle çalışan hizmetli var.. onlarla falan aram iyi yani.. hersey yolunda çok güzel giderken artık yavaş yavaş kıskançlık krizleri basliyo en ufak şeylerden kavgalar tartışmalar telefona Bak mamalar...

Yok sen onunla niye konuştun bununla niye konuştun artık psikopatlik derecesinde olmaya basliyo.. Buarada ailesiyle tanışıyorum. Durumları çok kötü. Maddi olarak borç içindeler. 4 çocuk abisi var 2 kiz kardeşi var.. abisi askerde babası emekli. Evleri dokuluyo hersey eski asla yadirgamadim. Ama benim yaşadığım benim çevremde göre gerçekten çok çok altimda.. Babası açık açık söyledi ben sizi evlendirmem. Siz kendiniz çalışın kazanın düğünunuz u yapın eşyanın alın eviniz tutun dedi.

Zamanla yemeğe gidiyoruz Burhan param yok bu defa lik sen verirmisin diye başlayan ama.sonu gelmeyen bi çıkmaza sokuyo bizi.. artık hergün 20 tl haclik versene 30 versene bugün şu isim var bende para kalmamış şu kadar versene falan basliyo bende her defasında veriyorum

Derken bi gün gerçekten param olmuyo ders arası yine yanıma geliyo yaa tost alsana bana bende sert bi şekilde yok param beni sürekli kullanıyorsun diyorum ve ciddi anlamda şiddete maruz kalıyorum. . Allahtan o arada öğrenci yok içerde. .

Ve sonra bu şiddetin ardı arkası gelmiyo.. onunla niye konuştun vuruyo buna neden güldü n vuruyo para ver yok deyince vuruyo çantası karıştırmaya basliyo bişey bulamayınca vuruyo arabami alıyo günlerce geri vermiyo maasim yattığı zaman zorla bankaya götürüp maasimi çekip kendi harciyo ve ben hergün agliyorum hergün sinir krizi geçiriyorum... O ara okulun parasini kaybediyoruz. Yüklü bi para sonradan onun benden caldigini öğrendim gerçi tehditler tehditler seni oldurucem sevdiklerine zarar vercem...

Ondan kurtulmak gerçekten imkansız çünkü Evimi biliyo ailemle tanıştı ve dışardan herkes onu beyefendi ağır başlı doğru dürüst biri olarak biliyo haa buarada kredi kartlarında onda. Bi gün yüklü bi para cekiyo haftasonu 2 gun ortada yok arıyorum ulaşamıyorum. . 2 gun boyunca rus bi bayanla tatil yapiyo bunu onun yakın öğretmen arkadaşımdan öğreniyorum.. neden veriyosun verme kartını diceksin ama bahaneyle alıyo işte suna lazım buna lazım kullanabilirsiniz borç falan filan tabi hiç geri gelmedi o paralar ben battimm yaa arabami falan sattım

Aynı okuldayiz aynı servisteyiz.. ondan ayrılmak istedigimi defalarca kez söyledim. Silahla okula gelip kafama tutup silahı beni öldürmek tehdit etti.. yaa ınanamazsin okulda cantasinda silahla geziyo du. .böyle psikopat bi adamdı işte. .
Bigün evde kiyafetimi değiştirirken annem çığlık attı ama nası bagriyo. Sana noldu bunu sana kim yaptı diye kollarim sirtim morariklar. İçinde annem oturdu agladi noldu söyle diye.. düştüm dedim çünkü söylesem olay buyucek ve o bi psikopat ondan okadar korkuyorum ki onun ne derece deli oldugnu biliyorum

Yılsonu gosterimiz var artık okul bitiyo senden kurtulmaya az kaldı diyorum hep gün sayıyorum içimden. . Provalar için tiyatro salonunda ses sisteminde arıza var. Ve ben mudur yardımcısı ni cagirdim evli adam yani.. Bu geldi tam o sırada bizi gördü uğraşıyoruz falan mudur yardımcısı gittikten sonra çocukların yanında ne işin var bu adamla bana neden söylemedin diyip karnina Vurun ca bende dayanamayıp aglamaya başladım onların yanında yeter artık bana vurma bunu bana yapma yeter diye bagirdim çocuklar gerçekten çok etkilendi ler hepsi babasına anlatmis bu durumu onlarda direk Müdüre gitmişler ve mudur beni yanına çağırdı böyle bişey varmi varsa soruşturma açarız diye Hayır yok Dedim okullarin kapanmasına 1 hafta var 1 hafta sonra kurtulsam ya ben ondan

Buarada sergimiz var liseden kiz öğrenciler bana yardım ediyolar. .bi yandan sohbet ediyoruz.. bi kız öğrenci siz Burhan hocayla cikiyo sunuz dedi gülümsedi sadece.. Onu bırak sen çok iyi birisin ama o çok pislik dedi. Neden dedim. Onun taciz etmediği öğrenci kalmadı dedi. Not yükseltme karşılığı neler teklif ediyo yakın bi zamanda görüntüsünü vericem falan dedi. Beynim den aşağı kaynar sular döküldü.. bana karşı hiç öyle bişeyi olmamisti oysa.. Burhan geldi napiyosunuz dedi.. o kızı görünce yanımda yüzü kipkirmizi oldu.. sonrasında ne konuştun uz diye sordu bana hiç bişey dedim. Hiç bişey. .

Okulun son günü gosterimizi yaptık dağıldı herkes ben eşyalarını topluyorum. Müdürün yanına gittim artık son gün yaa vedalaştı için o kiz müdürün odasinda ydi Müdüre telefon gelince ona işaret ettim dışarı çıktık cd elinde ver onu bana önce ben iz licem dedim zorla aldım. Elinden. Sınıfa geldim Burhani cagirdim.. cd i laptop a taktım bakmadım asla o görür görmez kapattı ve kapıyı kitledi o sınıftaki hersey duvarlara fırlattı beni okadar çok dovdiki saatlerce çığlıkları kimse duymadim kimse karnina yüzüme okadar çok tekme yedimki ağzım burnumda. Kan içinde kaldı bayılmisim. . Çalışan görevli sınıfı temizlemek için geldiğinde sınıfın kapısının kitliktan olduğunu görünce hemen Müdür yardımcısı haber veriyo kapıyı zorla açtığımda ambulans geliyo falan gözümü hastanede açtım. . Şikayetçi olmadım.. allah ondan bulsun dedim Rabbim versin cezasını dedim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri