Maruva nin Güncesi ...

---> Maruva nin Güncesi ...

Senden çok uzak kalıyorum dimi zaman nası geçiyo anlamıyorum. . Bide boyke sorunlar olunca işte ne biliyim buarada insan böyle zor günlerinde daha iyi anliyo dostunu düşmanını.. insanın akrabaları akrepte oluyomus.. zor günümde beni arayan soran kişiler hep kan bagim olmayan kisilerdi annem bile aramadi.. çok acı çok. .

Kres açma konusunda çok daha yoğunlaştı m buaralar. Bu yaz ins açarım ins. Devren yer arıyorum. . Kafam dagilacak.. hem nefes alicam öyle işte. . Mutsuzum mm stresliyim... öf yaaa bi bosluktayim sanki.. çok istedim mm. .bi kizim olsun çok istedim mm. ..

Mrb
Bu pazar aşkımla ayrıyız o çalışıyo bugün bende kendimi iş e vermiştim son ses müzik eşliğinde sen nerden geldin aklıma benim ya uzun zamandır yazmıyorum bi bakıyım dedim hemde bana kahve molası olur..
Camın önünde oturmuş hem dışarıyı izliyorum hem kahve fonda Mustafa ceceli var

İstanbul öyle guzelki her yer bembeyaz disarda çocukları görüyorum ne güzel oynuyorlar. . Ahh ahh benimde bi kızım olsaydı bende onunla ciksaydim kardan adam yapsaydım nolurdu sanki..
Gerçi ben cnm la çıktım kartopu oynamaya.. çocuklar gibi eglendik ..
Böyle iste .. nys benim mutfagimi toplamam lazım kahvaltıda uğur un iş arkadaşları vardı da.. sonrasında da alışverişe gidicem evet bu soğukta bu kış gününde hem arkadaşımda gelecek napiyim ya kafam dağılsın biraz

[MENTION=168197]maruva[/MENTION]

Günlüğünüz çok hoş, yazdıklarınızı takip ediyorum.

Ayrıca bayan olduğunuz halde erkek üye statüsündeydiniz, forum prenses oldunuz şimdi. :)

Mrb
Alışverişten geliyorum.
Biraz kıyafet falan sonrasinda azcikta bakim evdeyim şuan..
Bazen gerçekten iyi geliyor. .

Buara uğurun işleri çok yogun .. sürekli bi koşturmaca falan.. heryere de beni de götürmek istiyo. . Cnm sıkılıyor. . İş yemeği ydi. . Marmarise falan gidiyo yer bakiyo sende gel oraya gel buraya gel ufff yok arkadaşlarla görüşelim Uludağ a gidelim yok buraya gidelim.. derdim gezmek tozmak mı benim.. bazen hiç anlamiyo beni hiç. . Bu yüzden tartışıyoruz sonra..

Hem iş hem tatil işte sende açılırsın diyo. Geçen iş yerine gittim hiç haberaiz .. herkesin gözü üstümde. . Gayet bakımlı gittim o yüzden.biliyodum göz hapsine alcaklarini. . Herkese yapmacık yapmacık gülmekten usandım. . İşte patronlarının esiyim ya bana iyi davranıyorlar belkide hiç biri sevmiyo beni arkamdan neler diyolardir kimbilir

Mrb.
İşlerim iz yolunda gidiyor çok şükür. Bi arkadaşım var daire alcakllarmis benden de borç para istediler kenarda gizli gizli biriktirdiğim param vardı onu verdim evet uğur a danışmadan yaptım bunu nerden bilebilirdim kocasının teşekkür etmek için uğur u arayacagini. . Sok olmuş bi şekilde eve geldi önce ağzımı aradı .. parayı nerden bulduğumu falan sordu. Allah kahretsin kafasinda başka şeyler oluştu. Sana çok guveniyodum dedi. Benden para mi sakladın bana neden söylemedin gibi bi ton şey sordu. Çok üzgünüm gerçekten kendimi bu duruma düşürdüğüm için çok üzgünüm.

Uğur u çok seviyorum ona kurban olurum yaa o benim herseyim ama guveni sarsildi işte sonradan çok takmamis gibi gözüktü ama gece yanımda yatarken gözlerimi açtığımda uyumadığını gördüm tavana bakıyordu belliki neden böyle bişey yapma gereği duyduğumu düşünüyordu işte uyumamış ahh ben naptim ben canımın parçasını nası üzdüm bi daha asla ondan gizli bişey yapmicam bu bana ders olsun gerçekten. .

Buarada bi komşum var ondan hiç hoşlanmıyorum bakışlarından çok rahatsız oluyorum dengesiz bişey ona hiç slm vermediğim halde slm veriyor benimle konuşmaya calisiyo falan uğurla da paylaşmadım bu konuyu bu halde nası paylasabilirsem artık. İlk zamanlar bana öyle geliyor heralde falan dedim sürekli evde olduğum için bahane ariyo gibi kapıma geliyo o varmı bu varmı rahatsız oluyorum işte hani bayansin ya hissedersin karşındakinin ne niyetle sana yaklaştığını öyle işte tabiki bunu direk uğur bu şekilde soylemicem taşınmak istiyorum diye soylicem çünkü huzursuzum.

Geçen de uğurla dışarı çıktık biraz yürürüz hava alırız diye karşılaştık görmen lazım nası bakiyo sanki eski sevgilimmis kıskanmış gibi bi tavırlar sergiledi tabi benim saf kocam hiç bişey anlamadı bana hararetli hararetli annesinin küçükken yaptığı pideleri anlatiyodu. Arkamı dönmedim hiç bakmadım geri dönüşte aynı yerde durmuş telefonuna bakıyordu önünden geçtik hemen telefonu kapatıp arkamızdan geldi böyle saçma sapan hareketler yapiyo..

Mrb
Ben bugun cok mutluyum okadar cok mutluyumkı uyuyamıyorum
Hamıleyım ben Hamıleyım
Gunes gelıcekmıs te maruva da anne olacakmış. . Icımde kucucuk ufacık mınıcık kıpırtılar varmıs..
Allah ımamoglu sen kucağıma almayıda nasıp et nolur nolur yarabbim sağlıklı sıhhatli ıns.

Ugur a söylemedim daha aslında İlk onu aradım ama noterdeyım müsait degılım dedi bende sevıncımı ıcımde gomdum bekledim gerı de dönmedi eve de gec geldı bİ tuhaf açıkçası erkenden de uyudu yorgunmus
Bende rahat bıraktım onu o konusmayınca bende bugun naptın gunun nası geçti dıye soramadım
Keske cok kalabalık bİ ailem olsaydı amcalarım halalarım dayılarım teyzelerım kaynanam kayinpeder ım gorumcelerım eltılerım olsaydı keske hepsini tek tek arardım. Aslında sadece annem yanımda olsaydıda olurdu ama oda yok ıste

Cok tuhaf bambaşka duygular karmakarısıgım suan bİ aglıyorum bİ guluyorum böyleyim ıste.. hastaneden cıkıp eve gelince sukru namazı kıldım cok dua ettim cok hayırlı bİ evladım olur ıns.

Buarada onceden kemoterapi gordugumu falan soyledım ama bİ sakıncası yokmuş cunku aradan baya uzun zaman geçti yinede ıcım rahat degıl kendi doktorumu aradım oda yurt dısına gıtmıs geldıgınde gitmem lazım oyle ıste ugur a ne zaman soylerım bılmıyorum sevgililer gunude geldı belkide o zaman soylerım

Artık bu hayatta tutanacagım bİ dalım daha var ugur dan sonra ve Rabbım sığındığım tek sey o.. sukurler olsun ahh bebeğim gelde hayatımız renklensin gelde cıceklerımız acsın ahh ahh hayallerımm umıtlerım herşey sensın hersey

Nys ıyı geceler artık uyucam
Ha buarada ıyıkı varsın sende olmasan bu sevıncımı bu mutluluğumu kımınle paylasırdım
Hayat benı nerden nerelere surukledın bakalım onumuzdekı günlerde benı neler beklıyo ızleyıp görelim dımı. .. tekrar ıyı gecelerrrrrr

Mrb
Benim kocis dizlerimde uyuyakalinca ee tv de de bişey olmayınca bende sana yazmaya karat verdim..
Buaralar pek iyi değilim mide bulantilarim ve kusmalarim çok fazla asiri.. ama o sağlıklı ve iyi bu bana büyük teselli oluyor. Uğur a söylemedim hala çok kustugumu görüp telaş yapınca zehirlendim galiba dedim bi defasında da da yemekten saç çıktı dedim.. hazır değilim onunla paylaşmaya ama anlıyor sanki anliyoda caktirmiyo gibi.. yarın doktora gidicem yine bi ton tahlil yapıyorlar bu ne yahu kan vermekten tükendim artık

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri