Maruva nin Güncesi ...

---> Maruva nin Güncesi ...

Mrb uzun zaman oldu dimi.. Yalnizligin son noktasinda sana siginiyorum cok ilginc dimi.. Bide uyiyamadigim zamanlarda bidee karmakarisik duygulardaa... Iyiyim evet ben iyiyimm sen nasilsin diyesorabilseydim keske.. Sana yazmadigim zamanlarda cok seyler yaptim... Yeni bi dunya yeni bi hayat falan filan iste...

Bugun karneler alindi.. Okadar versigim emekler curuttugum dirsekler noldu butun gun bunu sordum kendime cok ozledimm. Gercektennn. Cocuklari sinifimi meslegimi cok ozledim ne zaman elime makas alicam faaliyet hazirlicam be zaman cocuklarla srkilar soylicem oyunlar oynicam ben... Ne zaman kizlarimin saclarini orce onlarin arasina karisip herseyi unutupbende cocuk olcammmmmm ozledimmmmm ogretmenim diyennn dilleriii ozledimmmm......

Kahretsin yaa ben nasi bu hale geldim nasi yaa nasi... Uni arkadaslarimi gordum bugun ogrencileriyle karne heyecani coskusu gozyaslsrimla baktim resimlere dua ediyorum hep ben tekrarcalisacagim o gunleriiplecekiyorum yarin cocukesirgeme kurumu a gidicem azda olsa orda cocuklarla vakit gecirmek iyi geliyo napiyim boyle avutuyorum kendimiii....

Git kolay olanda bu zaten senin icin dusunme hic gittt seni canimdan bile cok severken git sorun cikarmam hic hani emindin sevdiginden kara sevdandim senin gittttt

Suan bu sarkiyi dinliyorum keske soyleyebilseydim ona.. Kiyamiyorum iste napiyim. Yillarimi verdim emek verdim ben onu cok bekledim cok sabrettim etle tirnak gibi oldum.. Napiyim.. 2 gundur ne ariyo ne soruyo biliyorumm sonu yok biliyorumm kalpte yurekte bitti ama ikimizinde dile getirmeye cesareti yok biliyorum..yaabiliyorumda suan hazir degilimne yuregim ne beynim ne bedenim bu ayriliga hazirdegiim iste... Yasanacak nasi olsa ha simdi ha yarin farkedermi evet farkediyo iste yok gucum yok biliyorum yikilicam biliyorum toparlanamicam evden disari cikamicam nefes alamicam bogazimda hersey dugumlenip kalicak aglama krizlerine giricem biliyorum dunyanin sonu gelicek biliyorum sezen aksu dinlicem yildiz tilbe dinlicem daha cok mafolucam telefonlara bakmicam yemicem icmicem biliyorummmm bunlari yasadim aynisi olcak yok hayirr dayanamam bu defa dayanamam

Doluyum cok doluyum yaralarim nasi sarilir nasi unuturum nasi tekrar asik olurum bilmiyorm allahima yalvariyorum her gun oyle birini cikarki karsima kurtulayim nolurrr kurtulayim onu unutayim seveyim tekrar asik olayim tekrar yuva kurayim nolurrr beni de kizim olsun minicik elleri lule lule saclari olsun nolurrrr yarabbimmmmmm duy su kulunu yaa

Gidiyorum.. Uzaklasicam buralardan iyi gelir belki ne biliyim iste.. Cikmazlardayim.. Kordugum oldum.. 10 gun buse de kalicam.. Yeni dogum yapti oglu var bugun aradi cagirdi lohusa depresyonundayim kimse yok yanima gelirmisin dedi artik o depresyonda ben depresyonda nolur halimiz bilmiyorum.. Ikimizede iyi geliriz ins.
Buarada bugun ruyamda babami gordum.. Neden girdi ruyama acaba dua mi bekliyo benden kimbilir.. Bazen ne diyorum biliyomusun keske babam yerine annemi alsaydi kara toprak sobrada pisman oluyorum vardir bundada bi hayr anne olmadan beni anlayamazsin diyo.. Hic mi merak etmiyo kizini hicmi aklina gelmiyorum hastayim ben yaaa oluyorummmm burda allah kahretsin oluyorummmm kimin umrunda kimin.... Ona okadar agir konusurumki dunyasini sasirir ama icinde biriktiriyorum iste napiyim diyorum benim kaderim bu demekki... Isyan etmicemmm

Tum bunlarin disinda bugun sabah gozlerimi yelizle actim eve nasi girdigini hala bilmiyirum bi paket kahveyle sabahin korunde basimda dikiliyidu.. Perdeleri acti acmaaa diye bagirdim noluyo bee disarda hayat var gunes dogdu kizim haberin yokmu diyo cnm yaaa onu cok seviyorumm her daim pozitif enerji 7 yil ciktigiadam en yakin arkadasiyla evlenmis olsada hayat devam ediyoonun icin keskeonun gibi olabilsem..beraber kahvaltiyaptik kahve ictikdedikodu yaptik gulduk eglendikbi taraftan ebru gundes gonlumunefendisi caldi fonda yani... Saclarini boyayalim diyo kimin umrunda sanki salma kendini diyo. Haklida.. Sinemaya gidelim mucizeye dedi. Soyke bi dusundum en son ne zaman gitmistim sinemaya hatirlamiyorumm...

Bigun hayata doncemmm hemde tam doncemmm donusum muhtesem olcakkk su acilarim dinsinn sen beni o zaman gor
Of yaaa bana iyi gelecek biseyler bul alisveris mi yapsam... Kalabalik ortamlara mi girsem.. Kuafore mi gitsem saclarimi boyatsam.. Yada yada yada....
Arasa halimi hatrimi sorsa gel bugun seni yemege otureyim dese yada yok yok hic bisey yamasa tek gul alsa yada almasa msj atsa srni seviyorum yazsa 2 kelime herseye bedel.. Enazindan 1 kac gun nefes alirim..

Bu gecede uyku girmiyo gozume halimi bi gorsen zombi gibiyim 6 dan sonra uyuyorum....
Aaa elif evleniyo 1 subat dugunumuz var... Bol makyaj yapicam biliyosun makyajin arkasina saklanmayi severim ben.. Enazindan resimlerde guzel cikiyorum.. Soyle cok tarz bi kiyafet giyiyim.. Cok oynicam disardan bakildiginda aaaa ne mutlu kiz desinler... Icinde depremler olsun kimse bilmesin...

Bu gec sabahi sagopa nin srkilariyl karsilicam nasi ama
Merhametine don beni benden cal buna luzum var....

Dusunmek icin vaktin var...
Unutma unutamadan olmuyorrrrrrr......
Demesi kolay tabi bunu iyi bilirim hersey unutulmuyorrrrr...

Mevsimler gibisin degisirsinnnn....
Ya beni usutursunnn ya yakarsin..
Kendimden hergun parca kopariyorum...
Ama sen bunu nerden bileceksin yavrummmmm....

Sana en buyuk hayalimi yazmadim dimi ben.. Kizlara anlatiyorumda guluyolar bana..
Ne istiyorum biliyomusun... Ama coooookkkkk istiyorum.....
Bi koyummm olsunnnn istiyorum... Yaylalari olsun ben daglarina cikayim... Inek otlatiyim.. Sagiyim... Kuzularimiz koyunlarimizolsun... Tavuklarimiz olsun... Hergun tazecik yumurta pisireyim... Tarlamiz olsun... Ekin ekiyim.. Meyveleri dalindan topliyim.. Tezek yogurayim... Evetttt ustum basim tezekkoksun nolmusss... Tandirimiz olsun ekmek yapiyim... Yayik ayran yapiyim... Evimin dami olsun damda yatiyim yildizlari izliyim... Cok sey mi istiyorum benn... Bigun gercek olurmu dersin bu hayalimmm.. Hee ne dersin... Bakarsin bigun bi koye tayinim cikar... Ben bu ojeli ellerimle tezek yogururum... Benim parfumumde inek kokusu olur.. Ama yanimda esim olur dunyalar benim olu.. Yapamam dimi yaniliyosun. Yaparimmm.... Inekte sagarim herseyi yaparim.. Ins olur bigun benimde koyum oluryaylalarim olur insss...

Uyudum sanma ben haka uyumadim kiii ama keske uyusaydimmmm gozum nerden takikdi su sabit konuya casual of ya

Nasi uzuldum anlatamam cok merak ettim resmi varmi hala bilmiyorum allah rahmet eylesin nasi yanmistir sevenlerinin cani ama annesi baska yaniyodur kac yil oldu kim bilir sevdigi o kiz noldu cok merak ettim evlenmistir heralde... Herseye cagre varda olume yok iste...
Nasi gaza geldiysem msj attim uyumamisss resimlerine bakiyodum yazdi sok oldum cvb hemen geldi cunku ben olsem naparsin yazdim
Bende olurum yazdi ben yasayamam ki yazdi...
Neden o zaman yaaa bu adam ne istiyoooo beni niye surunduruyoooo delircem yaa allah im sen sabir ver banaa....
Illa olunce mi kiymet bilinecek hayattayken bil iste...

Mezarin nerde casual keske bilseydimm ziyaretine gelirdimm... Neden bukadar cok etkilendim senden.. Niye bukadar cok yandi cnm.. Tanimiyorum oysaa tanisam cok daha fazla uzulurdum.. O donem universite yillarima denk geliyo sanirim ve ben hep buralardaydim oysa ama hatirlamiyorum hic.. Mekanin cennettir ins.. Ne tuhaf aslinda yazilarin olum kokuyo.. Sanki hissetmissin gibi..

Nyss saat ti 6 ettik.. Gun doguyo.. Yeni bir gune merhaba.. Bakalim bugun bizi neler bekliyo.. Ins.. Eglenceli bigun olur... Nolurrr ama nolurr bugun guzel gecsin.. Istanbullllll bugun bana bi surpriz yappppp nolurrrrrr....

Herkes uyur maruva uyumazz. Cmdan bakiyorumda herkesin isiklari kapali.. Uyuyo istanbulll.. Bigun bende uyucamm benimde isiklarim soncekk..

Iyi sabahlar duslerforum.... Yeni yazilarda yeni hayatlarda. Yeni gunlerde mutlu gunlerde gunesli gunlerde gorusmek dilegiyle.
Hoscakallll....

Mrb...
Hazirlandim 10 gün yokum... ilk defa bu saatte yazıyorum sana dimi eee herseyin bi ilki var işte.. ne çok şeyim varmış hazırlanma m tam 2 saat sürdü..
Buarada derda pazartesi günü doğdu ama pazartesi gününden beri kuvezde ins Bi an once çıkar... benim cnminici prensesim bana gitme diye yalvardi ama buse ye söz verdim napiyimm... burda kalsam da ne yapabilirim ki dua etmekten başka ne gelir elden..
Kendimi okadar yorgun hissediyorum ki anlatamam mm
Bedenen ve ruhen çok yoruldum
Buarada kadir yilmaz 2 gündür onunla ilgili haberlere bakıyorum okadar üzüldüm ki anlatamam sevgilisi yüzünden mi olmuş öyle yazmışlar hep o Kurtulmuş kadir olmuş ne acı allah im sen kimseyi annesinden evladına ayırma. .. böyle dua ediyorum ama ben ayriyim. ... Üstelik hayatta yaşıyo ama ölü gibi tuhaffff. .... nysss 10 gün sonra görüşmek üzere. ...

Mrb
Yine yeniden ben..
Bugüne sana çok ihtiyacım var içimi dökmem lazım yoksa nefesim.heran kesilebilir... kalbime.bicaklar.giriyo sanki.. nefes alamıyorum.. Aylar sonra ilk defa bugün deli.gibi içmek. İstiyorumm. ..
sorular var bi ton aklımda. .. ne.zor ne zor....

Buraya geldi bugün buse lere bebeği görmek. İstemiş. .
Burda olduğumu nası. Öğrendi bilmiyorum oysa kafamı dinlerim. .
Saat 11 di geç olmuştu yani kapı çaldı buse ben açarım dedi belkide haberi vardı geleceğinden. . Onu karşımda görünce çok şaşırdım zor bela hosgeldin diyebildim.. 4 gündür sesini hiç duymadim tim. Ne bi msj ne bi çağrı hiç bişey yoktu.. Beyaz gömlek. Giymiş ona çok yakışır beyaz kara kadına kara gözüne yandigim bide beyaz giymiş dedim içimden. . Ama bi sorun vardı sanki.. gözlerini hep kaçırıyor du benden... buse eşi ve biz beraber oturduk bebisi sevdi hediye aldım dedi künye almis bebise.. sanada bi hediye aldım dedi.. hayret durup dururken dedim.icimden.. kutuyu açtım inci takımı kölesi kuleleri yüzüğü. . Taktım hemen baya pahali bişeye benziyo dedim evet pahali dedi... tsk ederim diyip sarıldım... farklı bi koku... parfümü nü değiştirdin sanırım dedim.. yoo dedi aynı. ..

Durup dururken niye bu hediye dedim içimden geldi dedi... Bu saatte buraya hayırdır niye geldin dedim sustu... okadar sogukta ki gözlerime hiç bakmadi konuşurken... sonra dilek ten bahsetti ayrıldılar dedi.. dilek çok kötü depresyonda dedi.. sürekli agliyo dedi.. aldatıldi..
Ozaman dilek aldatildi. .. dedim.. nerden biliyosun dedi... bende yaşadım allah kahretsin yaa 5 kişiyle cikti yam 4 u aldattı ıstee. .. yakaladı dimi... dedim... onun için herseyini verdi herseyi ortaya koydu evlenicem dedi ama o dileği aldattı. . Peki ya sen sen beni aldattinmi hiç dedim.. cvb veremedi... yüzüme bak gözlerime ve söyle aldattinmi.. is yerinden mi bu kiz asistanı mi yoksa mahalleden hani şu sarışın mavi gözlü dediğin arkadaşım. Diye anlattığın mi dedim delirdi bağırdı çağırdı.. üstte cikmaya calistiii

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri