Gözde'
Bayan Üye
---> İçinizde Birşey kalmasın..
Rica ederim ben tesekkur ederim ilgilendigin icin , opuyorum
Bir, yargilama yapamaz sifat takamazsin bana, akilli davran.
Iki, ben burda iletisim adresi vermedim hicbi zaman, ben sen degilim diyesin. Ne yanlislikla, ne kasti.
Uc, sen yanlislikla.yapmis.olabilirdin fakat dalga gecercesine "biz halletik isimkizi" dersen kasti dusunur ve ona gore cevap veririm, en basta kkzdigim olay moderatorlerin bi sey yapmamasiydi, kaldi ki hala oyle.
Dort, seninle bi sorunum olsa.emin ol gecen gunku erkan ogur muhabbeti icin yazmazdim, iyi olana iyi.
Hadi keyifli forumlar
@Gözde' şuan yapabileceğim tek şey alıntılandığındaki halini ve orjinalini iyice editlemek ve üyeyi uyarmak. Tekrarı olursa ancak bir ceza alabilir. Üzerime düşenin bu olduğunu düşünüyor, öyle yapıyorum. Ama üyelerin üzerine de anında binemem neden silmedin diye. Bildirdiğin için teşekkürler.
*
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Sibel'im sende bir daha ki sefere daha dikkatli olda sorun çıkmasın sonradan. Tekrarı olursa yapabileceğim bir şey yok. Biliyorsun iletişim adresi vermek yasak, farkında olmadan olsa bile. Kurallar bu kadar belliyken Ben kasten yaptığını düşünmüyorum ama kurallar çok açık. Ben editledim resmi ve resmi alıntılayanları. (:
Rica ederim ben tesekkur ederim ilgilendigin icin , opuyorum
[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] kızım işine bak hadi ben sen değilim... sanal bebesin sen. istesem birine ulaşmak çok rahat ulaşırım zaten rahat ol senin gibi kurnazlıklar peşinde olsaydım silerdim ismimi cismimi uza şimdi nickimi görür görmez zıplama bi daha
Bir, yargilama yapamaz sifat takamazsin bana, akilli davran.
Iki, ben burda iletisim adresi vermedim hicbi zaman, ben sen degilim diyesin. Ne yanlislikla, ne kasti.
Uc, sen yanlislikla.yapmis.olabilirdin fakat dalga gecercesine "biz halletik isimkizi" dersen kasti dusunur ve ona gore cevap veririm, en basta kkzdigim olay moderatorlerin bi sey yapmamasiydi, kaldi ki hala oyle.
Dort, seninle bi sorunum olsa.emin ol gecen gunku erkan ogur muhabbeti icin yazmazdim, iyi olana iyi.
Hadi keyifli forumlar