---> İçinizde Birşey kalmasın.. La banlayın şunu.
Earl Freyja Bayan Üye 14 Ağu 2013 #802 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ben şarkı dinliyorsam, komşularda dinlemek zorunda.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 14 Ağu 2013 #803 Mevlana Oraya gitme demedim mi sana, seni yalnız ben tanırım demedim mi? Demedim mi bu yokluk yurdunda hayat çeşmesi ben'im? Bir gün kızsan bana, alsan başını, yüz bin yıllık yere gitsen, dönüp kavuşacağın yer ben'im demedim mi? Demedim mi şu görünene razı olma, demedim mi sana yaraşır otağı kuran ben'im asıl, onu süsleyen, bezeyen ben'im demedim mi? Ben bir denizim demedim mi sana? Sen bir balıksın demedim mi? Demedim mi o kuru yerlere gitme sakın, senin duru denizin ben'im demedim mi? Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi? Demedim mi senin uçmanı sağlayan ben'im, senin kolun kanadın ben'im demedim mi? Demedim mi yolunu vururlar senin, demedim mi soğuturlar seni. Oysa senin ateşin ben'im, sıcaklığın ben'im demedim mi? Türlü şeyler derler sana demedim mi? Kötü huylar edinirsin demedim mi? Ölmezlik kaynağını kaybedersin demedim mi? Yani beni kaybedersin demedim mi? Söyle, bunları sana hep demedim mi?
Mevlana Oraya gitme demedim mi sana, seni yalnız ben tanırım demedim mi? Demedim mi bu yokluk yurdunda hayat çeşmesi ben'im? Bir gün kızsan bana, alsan başını, yüz bin yıllık yere gitsen, dönüp kavuşacağın yer ben'im demedim mi? Demedim mi şu görünene razı olma, demedim mi sana yaraşır otağı kuran ben'im asıl, onu süsleyen, bezeyen ben'im demedim mi? Ben bir denizim demedim mi sana? Sen bir balıksın demedim mi? Demedim mi o kuru yerlere gitme sakın, senin duru denizin ben'im demedim mi? Kuşlar gibi tuzağa gitme demedim mi? Demedim mi senin uçmanı sağlayan ben'im, senin kolun kanadın ben'im demedim mi? Demedim mi yolunu vururlar senin, demedim mi soğuturlar seni. Oysa senin ateşin ben'im, sıcaklığın ben'im demedim mi? Türlü şeyler derler sana demedim mi? Kötü huylar edinirsin demedim mi? Ölmezlik kaynağını kaybedersin demedim mi? Yani beni kaybedersin demedim mi? Söyle, bunları sana hep demedim mi?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Ağu 2013 #804 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Uzun zamandır bole bangır bangır muzık dınlememıstım,mm
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Ağu 2013 #805 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Hep yalan söylenmiş hep yalan, kavuşamadı hiç ayrılanlar.
Earl Freyja Bayan Üye 14 Ağu 2013 #806 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kendimi bir tuhaf hissediyorum ya.
Lilith Daughter of the Void Admin 14 Ağu 2013 #809 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Son bir umut verse biri ve "Güzel olacak bir gün her şey" dese? Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Son bir umut verse biri ve "Güzel olacak bir gün her şey" dese? Ben inanırım belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya
ridersofrohan Banned 14 Ağu 2013 #810 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Asamoah Gyan bu,boru mu.Yedek takıma gol atmaya benzemez.
[M]anya[X] Kayıtlı Üye 14 Ağu 2013 #812 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. O Zaman Varsa Şekerin PatLayaLım Şekerim ..
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 15 Ağu 2013 #813 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yogun bı gune hazırız..
Earl Freyja Bayan Üye 15 Ağu 2013 #814 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Sol bileğimi çok fena incitmişim.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 15 Ağu 2013 #815 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gönül ne tarafı işaret ederse, beş duyu da eteklerini toplayıp o tarafa gider. -Mevlana
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gönül ne tarafı işaret ederse, beş duyu da eteklerini toplayıp o tarafa gider. -Mevlana
ridersofrohan Banned 15 Ağu 2013 #816 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ben diyorum Çanakkale boğazı sen diyorsun yandı...Töbe töbe ya
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 15 Ağu 2013 #817 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. haftaya bugün İstanbul'dayım sukurler olsun :R
Earl Freyja Bayan Üye 15 Ağu 2013 #818 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Ayaklarıma kara sular indi. :M
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Ağu 2013 #819 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Çok sevdiğin ama geri döndüremiyeceğin kişilerin en kötü yanı; Onları her hatırladığında, seni tekrar tekrar terk etmeleridir..
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Çok sevdiğin ama geri döndüremiyeceğin kişilerin en kötü yanı; Onları her hatırladığında, seni tekrar tekrar terk etmeleridir..
Earl Freyja Bayan Üye 15 Ağu 2013 #820 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. i just wanna feel you body falan öyle devam ediyo.