İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

@Buğra Bedri Baykam'ı biliyosun dmi?? xD twitterda beni takip ediyor :D geçen gün bi tweetimi rt yaptı :D takipçim arttı anında :vala_02::vala_02::vala_02:
Biliyorum abisi tebrik ederim xD
Birak allah askina hadi
Evet hallettin belli, baska kimler takip etti forumdan, yakalayamadin mi bi tasta uc .
Sen neden bu kadar heyecanlandin xD Sibelle iki yildir forum disinda gorusuyoruz amac o degil rahatlasin icin ama senin niyetin adam yakalamak galiba o nasil bir cumledir la

Sen neden bu kadar heyecanlandin xD Sibelle iki yildir forum disinda gorusuyoruz amac o degil rahatlasin icin ama senin niyetin adam yakalamak galiba o nasil bir cumledir la

Sadece seninle iletisime gecmek gibi bi amaci oldugumu kim ima etti?
Gordugumu iletirim bu kadar basit, ben " disarda gorussek de araniyor burda" dedigim icin banlanirken, millet iletiism adresi veriyor.
Adaletsizligin daniskasi. Nerde gorsem iletirim.
Ha bi.yerine sayan yok , o ayri

+
Madem.her yazdigimi okudun, orda sibelle bi zorum olmadigini, sibelin uanlislikla.yapmis olabilecegini, ama verdigi ukalaca cevap icin sinirlenerek bu cumleyi kurdugumu, sorunumunsa yonetimin ilgilenmemesiyle ilgili oldugunu belirtmistim.
Bu da bu konuya dair son dicegim sey, iyi geceler

1003909_427853390656847_1558943454_n.jpg

bir ağlarım bir gülerim sanma senden vazgeçerim, alışamam inan yokluğuna...

İyi bir insan biliyorum ama bazı şeyler için artık çok geç.

Ağlıyorum resmen iki gündür!
Bu devletin yapcağı eğitim sistemini şeapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri