---> İçinizde Birşey kalmasın.. Iyi ki Galatasaraylıyım be :)
Skaikru Kayıtlı Üye 11 Ağu 2013 #742 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Varsa bi şekliniz top eleven a bekleriz xD
ridersofrohan Banned 11 Ağu 2013 #743 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Şu kız da GS fanı ya ayrı bir sempatim var.Sen taa Amerika'dan Süper Kupa izle,heyt be xD Cassidy Gard
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Şu kız da GS fanı ya ayrı bir sempatim var.Sen taa Amerika'dan Süper Kupa izle,heyt be xD Cassidy Gard
Skaikru Kayıtlı Üye 11 Ağu 2013 #744 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Twitter ın gündeminde iki takımın all star karması var
'-DamLa Bayan Üye 11 Ağu 2013 #746 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tebrikler Galatasaray. xD Nasıldı ama alper fener forması içinde :I o yuhlamalar felan cıx cıx yakışmadı xD
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Tebrikler Galatasaray. xD Nasıldı ama alper fener forması içinde :I o yuhlamalar felan cıx cıx yakışmadı xD
ridersofrohan Banned 11 Ağu 2013 #749 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Galatasaray Fenerbahçe'yle oynadığı son 5 macta 3 kupa aldı.
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 11 Ağu 2013 #751 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. 2000 li yillari Ecevit donemini ozluyorum bazen. Bayram persembeye de gelse yinede 9 gun tatil verirdi.
---> İçinizde Birşey kalmasın.. 2000 li yillari Ecevit donemini ozluyorum bazen. Bayram persembeye de gelse yinede 9 gun tatil verirdi.
AliceWonder Banned 11 Ağu 2013 #753 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. amaaaaaaaaaaan basliyacagim derse bugün eglence vaktii..müzik dinleme vakti son ses birde yanina okey ...yeter..d
---> İçinizde Birşey kalmasın.. amaaaaaaaaaaan basliyacagim derse bugün eglence vaktii..müzik dinleme vakti son ses birde yanina okey ...yeter..d
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Ağu 2013 #754 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gumushaneden o kadar saat yolculugu cektıkten sonra astıde kısa bır mola... 8.30 da ereglıye yolculuk zamanıı
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gumushaneden o kadar saat yolculugu cektıkten sonra astıde kısa bır mola... 8.30 da ereglıye yolculuk zamanıı
H HaDeS Kayıtlı Üye 12 Ağu 2013 #755 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gözde'' Alıntı: [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] ??? Genişletmek için tıkla ... sorun yok
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Gözde'' Alıntı: [MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] ??? Genişletmek için tıkla ... sorun yok
Lilith Daughter of the Void Admin 12 Ağu 2013 #756 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Mersin bana neden çok karmaşık bir şehirmiş gibi geliyor :M
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Ağu 2013 #758 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yolculuk bıttı knya ereglıdeyım artık bugun kendıme ızın verıorum ıse degıl eve gıdıorum otogardan hehe
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Yolculuk bıttı knya ereglıdeyım artık bugun kendıme ızın verıorum ıse degıl eve gıdıorum otogardan hehe
Bayan Taruz Bayan Üye 12 Ağu 2013 #759 ---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kuzenin çeyizini hazırladık. 2 kuzende elden gidiyor darısı diğer kuzenlere p
---> İçinizde Birşey kalmasın.. Kuzenin çeyizini hazırladık. 2 kuzende elden gidiyor darısı diğer kuzenlere p