sorun yok
ridersofrohan
Nasil sorun yok , orda esssek kadar hesap adi yaziyo.
Ben de paylasiyorum oyleyse.
Nedir bu ya!
Nasil sorun yok , orda esssek kadar hesap adi yaziyo.
Ben de paylasiyorum oyleyse.
Nedir bu ya!
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] sil de rahatlasın dikkat etmemişim tamamen kaldır fotoyu biz buğrayla hallettik :vala_02:
amacın üzüm yemek mi,bağcıyı dövmek mi anlamadım ki...
@Buğra Bedri Baykam'ı biliyosun dmi?? xD twitterda beni takip ediyor geçen gün bi tweetimi rt yaptı takipçim arttı anında :vala_02::vala_02::vala_02:
@Gözde' şuan yapabileceğim tek şey alıntılandığındaki halini ve orjinalini iyice editlemek ve üyeyi uyarmak. Tekrarı olursa ancak bir ceza alabilir. Üzerime düşenin bu olduğunu düşünüyor, öyle yapıyorum. Ama üyelerin üzerine de anında binemem neden silmedin diye. Bildirdiğin için teşekkürler.
*
[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Sibel'im sende bir daha ki sefere daha dikkatli olda sorun çıkmasın sonradan. Tekrarı olursa yapabileceğim bir şey yok. Biliyorsun iletişim adresi vermek yasak, farkında olmadan olsa bile. Kurallar bu kadar belliyken Ben kasten yaptığını düşünmüyorum ama kurallar çok açık. Ben editledim resmi ve resmi alıntılayanları. (:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.