İçinizde Birşey kalmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde Birşey kalmasın..

995786_488850694538426_355653290_n.jpg

Ay gezheler.
Ozledim be elin iranlisini bile xD

Ha bir de;
Bu rahatligi da cooookk ozlucem cok :M

Bana calisma azmi dilensin istiyorum...
Hayirlisi :R

[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION] sil de rahatlasın :D dikkat etmemişim :D tamamen kaldır fotoyu biz buğrayla hallettik :vala_02:

Birak allah askina hadi
Dikkat etmemis, soyadini silmek.aklina geliyo orasini mi unutuyosun

Evet hallettin belli, baska kimler takip etti forumdan, yakalayamadin mi bi tasta uc bes kus

amacın üzüm yemek mi,bağcıyı dövmek mi anlamadım ki...

Forumda iletisim adresi vermek yasak, ve bu yasak cignenmis, hadi gormemislerdir dedim gozunuze soktum.
Sorun yok dediniz.
Burda sorgulanmasi gereken benim amacim degil sizin amacinizdir.

En sevdiğim kanallar 3 tane oldu asdfg Halk Tv,
Trt 1 - Harry Potter'ımı yayınlıyor nasıl sevmem :M
Atv - Aynı sebeple :M

@Gözde' şuan yapabileceğim tek şey alıntılandığındaki halini ve orjinalini iyice editlemek ve üyeyi uyarmak. Tekrarı olursa ancak bir ceza alabilir. Üzerime düşenin bu olduğunu düşünüyor, öyle yapıyorum. Ama üyelerin üzerine de anında binemem neden silmedin diye. Bildirdiğin için teşekkürler. :)
*

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Sibel'im sende bir daha ki sefere daha dikkatli olda sorun çıkmasın sonradan. Tekrarı olursa yapabileceğim bir şey yok. Biliyorsun iletişim adresi vermek yasak, farkında olmadan olsa bile. Kurallar bu kadar belliyken Ben kasten yaptığını düşünmüyorum ama kurallar çok açık. Ben editledim resmi ve resmi alıntılayanları. (:

@Gözde' şuan yapabileceğim tek şey alıntılandığındaki halini ve orjinalini iyice editlemek ve üyeyi uyarmak. Tekrarı olursa ancak bir ceza alabilir. Üzerime düşenin bu olduğunu düşünüyor, öyle yapıyorum. Ama üyelerin üzerine de anında binemem neden silmedin diye. Bildirdiğin için teşekkürler. :)
*

[MENTION=117788]~ Maktûl ~[/MENTION] Sibel'im sende bir daha ki sefere daha dikkatli olda sorun çıkmasın sonradan. Tekrarı olursa yapabileceğim bir şey yok. Biliyorsun iletişim adresi vermek yasak, farkında olmadan olsa bile. Kurallar bu kadar belliyken Ben kasten yaptığını düşünmüyorum ama kurallar çok açık. Ben editledim resmi ve resmi alıntılayanları. (:

canısı tamamen sil fotoyu :)

[MENTION=153980]Gözde'[/MENTION] kızım işine bak hadi ben sen değilim... sanal bebesin sen. istesem birine ulaşmak çok rahat ulaşırım zaten rahat ol :) senin gibi kurnazlıklar peşinde olsaydım silerdim ismimi cismimi :) uza şimdi nickimi görür görmez zıplama bi daha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri