---> İçinizde birşey kaLmasın) yakarum ulen..
'GeCeCi Kayıtlı Üye 14 Ağu 2011 #363 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Güzelimden bahset bana gerçekten mutlumu ? , beni seviyormu öğren bakalım , yoksa bu kadar çabukmu unuttu beni , çabuk yaz arkadaş çabuk..
---> İçinizde birşey kaLmasın) Güzelimden bahset bana gerçekten mutlumu ? , beni seviyormu öğren bakalım , yoksa bu kadar çabukmu unuttu beni , çabuk yaz arkadaş çabuk..
Egal Bayan Üye 14 Ağu 2011 #365 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Hepsi aynı be ! Dost mu kalmış ! Hepsi aynı .
Denizedogru Bayan Üye 14 Ağu 2011 #366 ---> İçinizde birşey kaLmasın) melih kibar-çiğdem talu ve içimdeki fırtına şarkısının hikayesi niye bu kadar büyüledi beni ya
---> İçinizde birşey kaLmasın) melih kibar-çiğdem talu ve içimdeki fırtına şarkısının hikayesi niye bu kadar büyüledi beni ya
Egal Bayan Üye 14 Ağu 2011 #367 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Susuyorum ama patlıcam ! Dikkatli ol .
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Ağu 2011 #368 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Lanet olsun sana messi , benzema artık şu topları Valdes'e değil ağlara gönder.
---> İçinizde birşey kaLmasın) Lanet olsun sana messi , benzema artık şu topları Valdes'e değil ağlara gönder.
'-DamLa Bayan Üye 14 Ağu 2011 #370 ---> İçinizde birşey kaLmasın) 'birgül' Alıntı: sen yanımda ol yeter be kardeşş Genişletmek için tıkla ... Burdaym p Mutluyum Lan Bak ! Hıçkıra Hıçkıra Gülüyorum.
---> İçinizde birşey kaLmasın) 'birgül' Alıntı: sen yanımda ol yeter be kardeşş Genişletmek için tıkla ... Burdaym p Mutluyum Lan Bak ! Hıçkıra Hıçkıra Gülüyorum.
CasualCan Bayan Üye 15 Ağu 2011 #374 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sen görmeyeceksin ya, 'Güzel olmuşsun.' desinler istemiyorum! : (
REiSS Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #375 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu Sabah Eskişehir'e Doğru Yola Çıkıyor Olacağım.. Herkes Hakkını Helal Etsin.. xD
---> İçinizde birşey kaLmasın) Bu Sabah Eskişehir'e Doğru Yola Çıkıyor Olacağım.. Herkes Hakkını Helal Etsin.. xD
N ` nazLı .. Bayan Üye 15 Ağu 2011 #376 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Helali hoş olsun Emrecim hayırlı yolculuklar dilerim :Ü
ashli Bayan Üye 15 Ağu 2011 #377 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sağ salim git gel fazla da özletme kendini p Hayırlı yolculuklar dilerim
---> İçinizde birşey kaLmasın) Sağ salim git gel fazla da özletme kendini p Hayırlı yolculuklar dilerim
REiSS Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #378 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Sağolasın Nazlı'cım Çok Teşekkür Ederim :Ü
REiSS Kayıtlı Üye 15 Ağu 2011 #379 ---> İçinizde birşey kaLmasın) ashli' Alıntı: Sağ salim git gel fazla da özletme kendini p Hayırlı yolculuklar dilerim Genişletmek için tıkla ... Eyv.. Sağolasın Aslı Çok Teşekkürler :R
---> İçinizde birşey kaLmasın) ashli' Alıntı: Sağ salim git gel fazla da özletme kendini p Hayırlı yolculuklar dilerim Genişletmek için tıkla ... Eyv.. Sağolasın Aslı Çok Teşekkürler :R