İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Yarınlar yok gibi, güneş hiç doğmayacak. O gitti, ahh gitti, bir daha hiç dönmeyecek. Ahh yandım ben Allah'ım, buna Can dayanmaz. Al onu getir geri, bir daha vermeyeyim, al onu ver bana geri. Son bir daha göreyim, gidip de dönmeyeyim.

sana m ekini getirene sor ne demek acaba, dışardan görüştüklerin :(

Bu gidiş hiç olmadı be paşam! Biz çok ayrılıklar yaşadık seninle ama bu sefer çok çok farklı, bir anda sessizliğe karıştın. Senden ne bir selam, ne de bir haber gelmiyor artık ve bir daha hiç gelmeyecek. Ne kötü bir durum, nasıl bir çaresizlik bu, kimse bilemez...

kime göre,neye göre bu hatalar :)
anlamıyorum cidden anlamıyorum
çok hızlı gelişmiyo mu her şey
niye insanlar kendi doğrularını başkalarının doğrularrı olarak görürler
m ekiymişmiş cicimler neymiş acaba
daha tanımadan anlamadan birbirimizi kıskançlıklar
çok saçma değil mi bunların hepsi
konuşmaktan aciziz,barışmaktan aciz.of neyse artık karışmayacam dileyen dilediğini yapsın :)

aşk başka bi şey hoşlanmak başka bi şey yakın hissetmek başka bi şey,bu kadar hızlıı davranmaaak doğru değil :)

Bir daha tek bir kimseye iltifat edersem,
Değil m eki en çok sevdiğim " bebeyim " kelimesini bile kasıtlı kullanırsam namertim.

bu saatte doya doya behzat ç izlemekten daha zevkli ne olabilirr içimde kalmasın valla xD

her zamaan ki gibi bana laf düşmeden kararlar alınmış her neyse,yorum yok artık :)

Bn çOk şansLı bi insanım ..

tüm yaşadıkLarıma rağmen ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri