---> İçinizde birşey kaLmasın) Kalbini cok kırdım ama haketmistin..ynede üzgünüm
A Adelia Bayan Üye 17 Ağu 2011 #401 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kalbini cok kırdım ama haketmistin..ynede üzgünüm
'GeCeCi Kayıtlı Üye 17 Ağu 2011 #402 ---> İçinizde birşey kaLmasın) toprak koktu , artık kokmuyor.. son 24 saat..
iSTiSNa Bayan Üye 18 Ağu 2011 #411 ---> İçinizde birşey kaLmasın) AsLinda o kadar cok söyLücegim sey varki.. ama bana susmak yakisir..
A Adelia Bayan Üye 18 Ağu 2011 #415 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Simdi bir sigara yaksam alısırım tekrar bliyorum kendmi..
Denizedogru Bayan Üye 18 Ağu 2011 #416 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Bazeen kendimden nefret ediyorum.hemde öyle böyle değil
Denizedogru Bayan Üye 18 Ağu 2011 #417 ---> İçinizde birşey kaLmasın) hayatımda bana en çok huzur veren şey küçük meleğimin bana sıkıca sarılması,öyle masum ki
---> İçinizde birşey kaLmasın) hayatımda bana en çok huzur veren şey küçük meleğimin bana sıkıca sarılması,öyle masum ki
basket1907 Bayan Üye 18 Ağu 2011 #418 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgeçmeyeceksin ... *C.Yücel
---> İçinizde birşey kaLmasın) Haykıracaksın ama isyan etmeyeceksin. Ağlayacaksın ama belli etmeyeceksin. Onsuz kalacaksın belki; ama asla vazgeçmeyeceksin ... *C.Yücel
'Gülümse :D Prenses 18 Ağu 2011 #419 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Seni Hayal Ederek Sevmesinide Öğrenirim Sensizliği Nasıl Öğrenirim ?
CasualCan Bayan Üye 19 Ağu 2011 #420 ---> İçinizde birşey kaLmasın) Kime tatlı tatlı laf atacağım ben şimdi? Kiminle tatlı tatlı atışacağım? Kimi kıskançlık krizlerine sokup sinirlendirip deli edeceğim? : (
---> İçinizde birşey kaLmasın) Kime tatlı tatlı laf atacağım ben şimdi? Kiminle tatlı tatlı atışacağım? Kimi kıskançlık krizlerine sokup sinirlendirip deli edeceğim? : (