İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Bu foruma üye olmam için ne diller dökmüştün de 'Artık forumlara takılmak istemiyorum.' diye reddetmiştim. Bu günlere kısmetmiş Can...

seni benden iyi anlayan yoktur , ben o derdi aylarca çektim , halada çekiyorum.. ona dua et. sadece dua..

Her an dua ediyorum.

Ben böyle bir acı görmedim. Ben hiçbir yakınımı kaybetmedim şimdiye kadar, ölüm acısı yaşamadım hiç. İlk defa yaşıyorum bunu, hem de Can'ım kadar çok sevdiğim kişi öldü. Bu yük çok ağır, taşıyamıyorum sanki. Sanki bir yerde pes edecek gibiyim, kaldıramıyorum.

Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez , her daim onu düşünmemek için uğraşmak bile onu haturlattığı için kahreder insanı , hayatı bırakma kolaydır , önemli olan zoru başarmaktır. sen üzülünce onunda canı acıyordur bundan eminim , o seni mutlu görmek ister . sırf bunun için bile güçlü ol :)

Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez , her daim onu düşünmemek için uğraşmak bile onu haturlattığı için kahreder insanı , hayatı bırakma kolaydır , önemli olan zoru başarmaktır. sen üzülünce onunda canı acıyordur bundan eminim , o seni mutlu görmek ister . sırf bunun için bile güçlü ol :)

Güldüğüm zamanlarda bile içim kan ağlıyor. Sanki ona ihanet ediyorum sanıyorum, gülmek bana haram gibi gelir oldu. Üzülmemi istemez. Zaten ne zaman üzülsem 'Benim de canımı yakıyorsun. Sen çok güçlüsün, göster bunu.' derdi, bana güven verirdi ama o yokken başaramıyorum güçlü olmayı, o benim en büyük dayanağım, desteğimdi. Kendimi çok yalnız hissediyorum onsuz.

o yoksa biz varız güzel kardeşim her daim yanında oluruz en ufacık sorunlarını bile gel anlat bize paylaş , onun dediği gibi gibi güçlüsün sen koyverme hemen. ihanet etmiyorsun , onu rahat olmasını istiyorsan hep gül , dilersen bu konuya gel orada anlatmak istediğin ne varsa anlat güzel kardeşim.

Yine yalan
Ileridede yalan olucak
Hep yalan Hep yalan.
Değişmesin sen .
AsLa !

Hiç iyi değilim Can. Saçma sapan şeyler düşünür oldum. 'Nasıl gülebilirim ki? Can'ın ne durumda, nasıl olduğunu bilmezken nasıl gülebilirim?' diyorum. 'Can artık nefes alamıyor, yazık değil mi ona? O da daha yaşamak isterdi, gülmek isterdi, hayalleri gerçek olsun isterdi. O da sevdikleriyle vakit geçirmek isterdi.' diyorum. Bence ben yaşamıyorum, sadece ölmezden geliyorum.

Ben böyle bir acı görmedim. Ben hiçbir yakınımı kaybetmedim şimdiye kadar, ölüm acısı yaşamadım hiç. İlk defa yaşıyorum bunu, hem de Can'ım kadar çok sevdiğim kişi öldü. Bu yük çok ağır, taşıyamıyorum sanki. Sanki bir yerde pes edecek gibiyim, kaldıramıyorum.

hayatin icerisinde maalesef olum realitesi var.
her nekadr zor olsa da bire yerde,guclu olmak,hayata bir yerinden de olsa tututanabilmek gerekiyor.

Hiç iyi değilim Can. Saçma sapan şeyler düşünür oldum. 'Nasıl gülebilirim ki? Can'ın ne durumda, nasıl olduğunu bilmezken nasıl gülebilirim?' diyorum. 'Can artık nefes alamıyor, yazık değil mi ona? O da daha yaşamak isterdi, gülmek isterdi, hayalleri gerçek olsun isterdi. O da sevdikleriyle vakit geçirmek isterdi.' diyorum. Bence ben yaşamıyorum, sadece ölmezden geliyorum.

Ya kendini Biraz toparlaman gerekiyor böyle olmaz !
Tabi üzülüyorsun ınan bana bizde cok üzüldük senin kadar tanımasakta az cok taniyoruz...
ALLAH böyle istedi oldu kader bu hic kimse değiştiremez ...
Böyle kendini üzdükce ve psikolojini bozdukca malesef eline hic birsey geçmicek.
Kadir için yapabilicegimiz tek sey bundan sonra dua .
O senin böyle uzulmeni istemezdi ...
Toparla kendini artik lütfen .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri