Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez , her daim onu düşünmemek için uğraşmak bile onu haturlattığı için kahreder insanı , hayatı bırakma kolaydır , önemli olan zoru başarmaktır. sen üzülünce onunda canı acıyordur bundan eminim , o seni mutlu görmek ister . sırf bunun için bile güçlü ol
Ben böyle bir acı görmedim. Ben hiçbir yakınımı kaybetmedim şimdiye kadar, ölüm acısı yaşamadım hiç. İlk defa yaşıyorum bunu, hem de Can'ım kadar çok sevdiğim kişi öldü. Bu yük çok ağır, taşıyamıyorum sanki. Sanki bir yerde pes edecek gibiyim, kaldıramıyorum.
Hiç iyi değilim Can. Saçma sapan şeyler düşünür oldum. 'Nasıl gülebilirim ki? Can'ın ne durumda, nasıl olduğunu bilmezken nasıl gülebilirim?' diyorum. 'Can artık nefes alamıyor, yazık değil mi ona? O da daha yaşamak isterdi, gülmek isterdi, hayalleri gerçek olsun isterdi. O da sevdikleriyle vakit geçirmek isterdi.' diyorum. Bence ben yaşamıyorum, sadece ölmezden geliyorum.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.