İçinizde birşey kaLmasın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> İçinizde birşey kaLmasın)

Ya kendini Biraz toparlaman gerekiyor böyle olmaz !
Tabi üzülüyorsun ınan bana bizde cok üzüldük senin kadar tanımasakta az cok taniyoruz...
ALLAH böyle istedi oldu kader bu hic kimse değiştiremez ...
Böyle kendini üzdükce ve psikolojini bozdukca malesef eline hic birsey geçmicek.
Kadir için yapabilicegimiz tek sey bundan sonra dua .
O senin böyle uzulmeni istemezdi ...
Toparla kendini artik lütfen .

Haklısın ama elimde değil. Ahh keşke dediğim o kadar çok şey var ki... Dua her an ediyorum zaten, ama üzülüyorum da. Onun ruhuna Fatiha, Yasin okurken bile inanamıyorum hala, 'Kadir öldü mü?' diye soruyorum kendi kendime. Toparlanacağım...

ya cok sıkıldım bırazdan sıkıntıdan yarılcam ıs ıs ıs dedık sıkıntıdan öldüm yaaaaaaaaa

ayak uyduramadım ben sana , nasıl istersen öyle olsun , bana kızma sadece susmak istiyorum hiç konuşmamak üzere. sadece sen! , kendine iyi bak. :)

Aglarken bile beni özlüyorsun biLiyorum :))

ama sunu biLki.. seni ne özlüyorum nede seviyorum ;)

tek başımayım güzel değil bu,hiç özlememişim kendimi.rutubetinden şişmiş kalbim artık,açılmıyor bi türlü.

Yanlış anlamak da üstüme yok . Tanışcağı kişler içinde niye sen olasın ki niyee ! Safım işte .Ben de sevinmiştim .

İçimde bir şey kalmadı ki zaten. Gözümde yaş bile kalmadı artık, göz pınarlarım kurudu...

şu sivrisinek bile tüm şiddet gösterilerime karşı vazgeçmedi üstüme konup ısırmaya çalışmaktan,daha basit insanın insandan vazgeçmesi.olsun deyince hoop oluveriyormuş :) aman ne güzel. hepimizin yarına garantisi var ya o yüzden bugünü büyük bi zevkle kirletiyoruz. yazık bize :)

yastığa gömüp kafamı uyuyacam,unutacam unutabildiğim kadar bazı şeyleri :) değer de verilmiyomuş ya artık durup müjdeymiş gibi bunları okumanın bi anlamı yok.gitmeli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri