hayaL'ce (günLük)

---> hayaL'ce (günLük)

Bilseydim daha cok sayardım. Bir dahakine artık. Bana da bir gunluk yaz yazmışken

---> hayaL'ce (günLük)

günlük ...sinirliyim dünden kalma bugunde üstüne eklenen şeyler yüzünden...ben bu insanları anlamaya calışmaktan VAZGECTİM....

neyse öyLe iŞte...

12.09.2011

---> hayaL'ce (günLük)

Saat kaç oldu haber yok...:(beklemekten nefret ediyorum, sinirleniyorum kötü bişey olursa fikri beni iyice ürkütüyor...zaten ona kızgınım kırgınım da ama olsun nasılsa ben bi şekilde çıkartırım acısını...önemli olan bunlar değil ki aslında önemli ama şimdilik değil...ben yine kızgın olayım kırgın olayım o burda olsun iyi olsun..öyle olması gerekmez mi günlük insan deger verdigi insanı iyi kötü yanında istemez mi...hasta olmasın iyi olsun isterse konuşmasın benimle demez mi...öyle bişey işte bu da sen iyi ol hiç hasta olma oLdu mu hadi ara şimdi ben iyiyim bu akşam çıkıyorum hastaneden de bende bir sonraki günlügüme bunları yazayım...

ha bu arada başka sinirlendiklerimde var ama onları yazmıcam cünkü ucu bir çok kişiye dokunacak herkes üstüne alınacak ama anladım ki bu ortamlar bana bir beden büyük geliyor bazı şeyleri gözlerimi kapatmak bana ters...bu kadar basitlik içinde ne işim var demiyor değilim kendimle iyi bir muhasebe yapmam lazım sanırım en kısa zamanda bunu yapacagımdan eminim...aman günlük sen camurlaşma sen basitleşme...çamurlaşamazsın zaten benimsin cünkü ama ben bozulursam o zaman bozulursun...MazaLLah

10.11.2011

---> hayaL'ce (günLük)

ya günlük kusura bakma ben canım günlügüm diye başlayan günlük yazılarını sevmiyorum öyle pat diye giriyorum konuya bazen... seni insan yerine koymuyorum diye gönül koyma) bu arada küstüm birine konuşmuyorum kendisiyle tam 14829 gün...hani burdan da söyliyeyim dedim...onun dışında bugunlerde hayat ile ilgili fikirlerim değişiyor biraz lay lay lom dalıp gidiyoruz gibi geliyor tabi sen en özelleri gercek defterimden takip ediyosun...burada ancak bukadar özet gecebiliyoruz ) daha ciddi olmaya hayatı daha ciddiye almaya karar verebilirim bugunlerde...o zaman beni özleyebilirsin ) artık napalım buda senin kaderin) bu arada hala bütün insanları seviyorum) İNADINA

01.12.2011

---> hayaL'ce (günLük)

14829 Günmü
Gelip geçer üzülme.
Çok dokunaklı ve duygusal bir gunluk olmuş.
Vereyesi Defteri Gibi Olmuş.

---> hayaL'ce (günLük)

Barışalım Hadi

elma%20+%C5%9Feker.png

---> hayaL'ce (günLük)

bir yılı daha geride bıraktık...iyisiyle kötüsüyle gecti koca bir yıl...ömümden gitti bir yıl daha ....geriye ne kaldı Allah bilir...ama bugun şükredesim geldi...nefes aldıgım her güne, yaşadıgım her şeye , sahip oldugum güzelliklere, başıma gelmeyen kötü olaylara, yaşamadıgım felaketlere, herşeye elhamdulillah...ne Derler insanın yaşadıgı güzellikler kendisine hatıra, yaşadıgı kötülükler ise kendine ders oLmalıdır...öyle yapabiliyorsak ne mutlu...
Hayat bazen beni kızdırıyosun ama yinede Seni Seviyorum ) :106:

---> hayaL'ce (günLük)

İyi bir insansınız bellik dindar da bir insanız
Allah sizi hep güzelliklerle karşılaştırsın

---> hayaL'ce (günLük)

İyi bir insansınız bellik dindar da bir insanız
Allah sizi hep güzelliklerle karşılaştırsın

estf...iyi insanlar karşısındakileri de iyi sanarlarmış senin iyiligindendir beni iyi görmen...ben iyi olmaya ugraşan biriyim sadece

güzel duaların içinde amin diyorum...birbrine dua eden insanların dualarına Melekler Allah sana daha fazlasını versin diye karşılık verirmiş....bu durumda sen daha şanslısın )

Allah razı olsun

---> hayaL'ce (günLük)

bir yılı daha geride bıraktık...iyisiyle kötüsüyle gecti koca bir yıl...ömümden gitti bir yıl daha ....geriye ne kaldı Allah bilir...ama bugun şükredesim geldi...nefes aldıgım her güne, yaşadıgım her şeye , sahip oldugum güzelliklere, başıma gelmeyen kötü olaylara, yaşamadıgım felaketlere, herşeye elhamdulillah...ne Derler insanın yaşadıgı güzellikler kendisine hatıra, yaşadıgı kötülükler ise kendine ders oLmalıdır...öyle yapabiliyorsak ne mutlu...
Hayat bazen beni kızdırıyosun ama yinede Seni Seviyorum ) :106:

Pozitif insan :R Umarım hep pozitif şeylerle karşılaşırsın.

---> hayaL'ce (günLük)

eski şarkıları dinlemek ayrı güzel günlük
eskilerin yerini hiçbişey tutmuyor...mesela aşkın nur yengi...susma...
hatırlayan varmıdır? olsun ben özledim dinledim iyide yapmışım...he günlük bu arada birine küsesim geldi küstüm iyi olduı oh olsun xD

hayırlı akşamlar )
24.01.2012

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri