Kabullenen erkeklere inanamıyorum yaa..Ne kadar sewersen sew daha önceden bi başkasının olmasını nasıl kaldırabiliolar aklım almıo:|
Evet kesinLikle bitiririm..
Öyle bi hatayi kabul edemem..
Cünki Ben iLk defa onunla ya$icam bazi $eyLeri..
Onunda benimle ya$amasini isterim..
o bitirir mi
onunda imzası gerek
noktamide bulandırıcı....
kadınım yalnız benim olmalı....
Bi Erkek Benim Bakire Olmamı Istiyorsa Kusura Bakmasın Onunda Bakir Olması Lazım Ben Nasıl Kendimi Esime Saklıyorsam Bi Erkeginden Esine Kendine Saklaması Lazım Bence Ohh Ne Ala Kız Yapamaz Erkek Yapar Buna Karsıyım
Bi Erkek Benim Bakire Olmamı Istiyorsa Kusura Bakmasın Onunda Bakir Olması Lazım Ben Nasıl Kendimi Esime Saklıyorsam Bi Erkeginden Esine Kendine Saklaması Lazım Bence Ohh Ne Ala Kız Yapamaz Erkek Yapar Buna Karsıyım
Arkadaşlar. Namusun kızı erkeği olmaz. Kızın delili var diye namusu daha mı önemli. Haltı yiyen kız olsun, erkek olsun bunun adı namussuzluktur. Ahlaksızlıktır. Hele bunu yapan evli ise en büyük namussuzluktur. Toplumun temeli ailedir. Bu temelin bir ayağı erkek diğer ayağı kadındır. Yıkılmanın hangi ayaktan olduğu önemli değildir. İkisi de aynı sonucu verir. Aile temeli çöküntüye uğrayınca toplum da çöker.
Dinimizde de zina en büyük suç ve günahlardan biri olarak görülmüştür. Bu suçta da kadın ve erkek ayrımı yapılmamıştır.
Ha neticede demokratik ve laik bir ülkede yaşıyoruz. Ben elmanın çürüğüne de razıyım diyen varsa o onların kendi sorunudur.
Şimdilik bu kadar.
Sen hep benim yazdıkLarıma takiosun.
Ne demek bitirirmi ?
eLi mahkum bitirir merak etme
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.