için rahat ederse takben takmam ama acaba taksam yakısırmı
için rahat ederse takben takmam ama acaba taksam yakısırmı
©ﻕΞתς яΞiš;1073843' Alıntı:ya anlayamadığım erkekler niye böyle şeylere özeniyor.yapmayın kardeşim zaten neslimiz tükenmek üzere,sayılı sayıda erkek kaldı sizi de kaybetmeyelim.
Sevgili arkadaşım ben erkekliğe laf etmedim demişsin peki bu mesajından ne anlamamız gerek açıklayabilirmisin rica etsem!Önce ben ne algıladığımı söyleyeyim'' küpe takan erkek değildir neslimizi tüketmeyin''....(mi?)
Eşimde asla küpe takmaz takmasını da istemem ama takanada saygı duymak lazım değil mi???Daha doğrusu adam adam olduktan sonra şekil şemal boş bence....
bravooo
Bız kro fln derız hep ama onlar demezler bışey
O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum sizeSevgili arkadaşım ben erkekliğe laf etmedim demişsin peki bu mesajından ne anlamamız gerek açıklayabilirmisin rica etsem!Önce ben ne algıladığımı söyleyeyim'' küpe takan erkek değildir neslimizi tüketmeyin''....(mi?)
Eşimde asla küpe takmaz takmasını da istemem ama takanada saygı duymak lazım değil mi???Daha doğrusu adam adam olduktan sonra şekil şemal boş bence....
©ﻕΞתς яΞiš;1076887' Alıntı:O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum size
©ﻕΞתς яΞiš;1076887' Alıntı:O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum size
Bacım kafan iyimi senin? saçmalama üstüne rekorlar kitabına girersin bu mesajlarınla.Hımmm sanırım çok kıt anlayışlıyım bayram günü güldürebildiysem ne mutlu bana ve sanada ne mutluki sevgili reis espri anlayışına hayran kalmamak elde değil!Bunu sanırım ilk seninle karşılaşıp oyun oynadığımız günlerde anlamış olmam gerekirdi! (eski nick ARIZAyımmm!)
Neyse hiç tarzım olmayan bir durumdur konu dağıtmak....(ki cevap hakkımı kullandım!)
Sanırım konuya yorumumu önceki iki msjımda yapmış bulunmaktayım!
Not:Espri falan deniyor ama insanın fikri neyse zikride odur!Ben bunu bilir bunu söylerim!Bir msjdada yırtık kot giymek yerine Atalarımdan gördüğüm takım elbiseyi giyerim Delikanlı gibi demişsin!Sanırım burdada yırtık kot giyenler delikanlı değildir demek istememiş sadece espri yapmışsındır! Güleceğimki bir kez daha kıt anlayışlı durumuna düşmemeyeyim hehehehehe
saygılar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.