erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
©ﻕΞתς яΞiš;1073843' Alıntı:
ya anlayamadığım erkekler niye böyle şeylere özeniyor.yapmayın kardeşim zaten neslimiz tükenmek üzere,sayılı sayıda erkek kaldı sizi de kaybetmeyelim. :D

Sevgili arkadaşım ben erkekliğe laf etmedim demişsin peki bu mesajından ne anlamamız gerek açıklayabilirmisin rica etsem!Önce ben ne algıladığımı söyleyeyim'' küpe takan erkek değildir neslimizi tüketmeyin''....(mi?)

Eşimde asla küpe takmaz takmasını da istemem ama takanada saygı duymak lazım değil mi???Daha doğrusu adam adam olduktan sonra şekil şemal boş bence....

Sevgili arkadaşım ben erkekliğe laf etmedim demişsin peki bu mesajından ne anlamamız gerek açıklayabilirmisin rica etsem!Önce ben ne algıladığımı söyleyeyim'' küpe takan erkek değildir neslimizi tüketmeyin''....(mi?)

Eşimde asla küpe takmaz takmasını da istemem ama takanada saygı duymak lazım değil mi???Daha doğrusu adam adam olduktan sonra şekil şemal boş bence....

bravooo

yakışan var yakışmaytan var bişey deyemiycem kişinin kişisel tercihidir ama bn ykıştırmıyorum hiçbir erkeğe o ayrı

O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum size :)

©ﻕΞתς яΞiš;1076887' Alıntı:
O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum size :)

Hımmm sanırım çok kıt anlayışlıyım bayram günü güldürebildiysem ne mutlu bana ve sanada ne mutluki sevgili reis espri anlayışına hayran kalmamak elde değil!Bunu sanırım ilk seninle karşılaşıp oyun oynadığımız günlerde anlamış olmam gerekirdi! (eski nick ARIZAyımmm!)

Neyse hiç tarzım olmayan bir durumdur konu dağıtmak....(ki cevap hakkımı kullandım!)
Sanırım konuya yorumumu önceki iki msjımda yapmış bulunmaktayım!

Not:Espri falan deniyor ama insanın fikri neyse zikride odur!Ben bunu bilir bunu söylerim!Bir msjdada yırtık kot giymek yerine Atalarımdan gördüğüm takım elbiseyi giyerim Delikanlı gibi demişsin!Sanırım burdada yırtık kot giyenler delikanlı değildir demek istememiş sadece espri yapmışsındır! Güleceğimki bir kez daha kıt anlayışlı durumuna düşmemeyeyim hehehehehe
saygılar

Son düzenleme:
Yok yanı sızın fıkrınızı degıstırcegıme gıder erkek olur kupe takarım daha kolay yanı :D tobe tobe :D

Takıyolar ıste engel olamazsınız. Yakısıosa taksın ıste sızene kı :D

Hımmm sanırım çok kıt anlayışlıyım bayram günü güldürebildiysem ne mutlu bana ve sanada ne mutluki sevgili reis espri anlayışına hayran kalmamak elde değil!Bunu sanırım ilk seninle karşılaşıp oyun oynadığımız günlerde anlamış olmam gerekirdi! (eski nick ARIZAyımmm!)

Neyse hiç tarzım olmayan bir durumdur konu dağıtmak....(ki cevap hakkımı kullandım!)
Sanırım konuya yorumumu önceki iki msjımda yapmış bulunmaktayım!

Not:Espri falan deniyor ama insanın fikri neyse zikride odur!Ben bunu bilir bunu söylerim!Bir msjdada yırtık kot giymek yerine Atalarımdan gördüğüm takım elbiseyi giyerim Delikanlı gibi demişsin!Sanırım burdada yırtık kot giyenler delikanlı değildir demek istememiş sadece espri yapmışsındır! Güleceğimki bir kez daha kıt anlayışlı durumuna düşmemeyeyim hehehehehe
saygılar
Bacım kafan iyimi senin? saçmalama üstüne rekorlar kitabına girersin bu mesajlarınla.
Ayrıca espri anlayışıma anlayışı düzgün olanlar son derece hayran kalır ;)
Oyun oynarken anlamam lazımdı demişsin ama bi anlam çıkaramadım o yazdığından kuru cümle kalabalığından başka bişey değil o yazı.
Benim kimseden korkum yok küpe takanlar erkek değil derim buna da kimse karışamaz. Ama demiyorum diyemem çünkü erkeklik küpe takıp takmamakla olmuyor Allah cinsiyet diye bir kavram koymuş örneğin Bülent Ersoy. Şu an erkek değil. Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır argo konuşmak istemiyorum.
Delikanlılık konusuna gelinceee...
Laflarımın arkasındayım. Delikanlı gibi takım giyerim yırtık kot giymem. Bu da benim giyim tarzım hiç kimseyide ilgilendirmez. Ayrıca kot giyenler delikanlı değildir yazmıyor o mesajda.
Yazılanları gözünüz ile okuma-ya davet ediyorum sizi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri