erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sureklı hakaret ettıgının farkındasındır ıns. Komık duruma dusuyosakta bız dusuyoruz kendı dsuncelerımı solemekten hıc bı zaman cekınmem. Kendı dusunce mı solyıp komık duruma dusuyorsam karsmdakının espırı anlayısından suphe ederım :) Konuyu kısısel sorunlarınız halıne getırdınız.Burda bızım IQ muz degılç kupe takılır mı takılmaz mı onu tartısıyoruz.
Buyur burdan yak biride hakaret der :D
Ne dedim ben size ya. Gerçekler acıdır diye bi söz vardır doğruymuş valla sayenizde öğrendim bunu :)
Siz demediğimiz şeyleri dedi diye gösterip krize sokuyosunuz insanları !

uzamasın beyLer bayanLar .

Herkezin Düsüncesi Fikri Ortada.

Daha Fazla Bir Birinizi Kirmanin Alemi Yok , Geregide Yok.

Herkez Kendine yaki$anı yapar ;)

doru kendıne yakışanı yaparlar ama bu sakız haline geldi artık kime baksam küpe ne var bu küpede anlamıorm

©ﻕΞתς яΞiš;1078690' Alıntı:
ya cansum hala saçmalıyorsunuz ya ! sinir krizine soktunuz iki günde adam gibi okuyun yazılanları IQ nuz da yetmiyorsa anlamaya saçma sapan cevaplar vermeyin siz komik duruma düşüyosunuz !

©ﻕΞתς яΞiš;1078690' Alıntı:
O mesajı 6 yaşındaki çocuğa okutsan onun espri olduğunu anlar be

-Senin Türkçe'ne hayran kaldım doğrusu. Bunu mu çıkardın bu yazıdan ?

-O mesajın espri niteliğinde olduğunu anlamadıysanız gülümsüyorum size

-Bacım kafan iyimi senin? saçmalama üstüne rekorlar kitabına girersin bu mesajlarınla.
Ayrıca espri anlayışıma anlayışı düzgün olanlar son derece hayran kalır ;)

-ayrıca ben hiç bi yorumda küpe takanlar erkek değildir ifadesine rastlamadım nerden çıktı şimdi bu olay

-ya anlayamadığım erkekler niye böyle şeylere özeniyor.yapmayın kardeşim zaten neslimiz tükenmek üzeresayılı sayıda erkek kaldı sizi de kaybetmeyelim.[/B]

kendı yorumlarına bı bak bakalım ne demıssın de bız anlamamısız ? :8:

©ﻕΞתς яΞiš;1078742' Alıntı:
Yapma ya !
Buna sen değilde adminler karar versin ha ne dersin?

tamam versın canım sor bakalım semıh e terbıye sınırlarını asınca noluyomus :)

bunu ben cıkarmadım kı bana "!"li konusuosun ;)

©ﻕΞתς яΞiš;1078777' Alıntı:
bende aynı şeyden bahsediyorum işte...
o yazılarımın hepsini bulmuşsun iyi güzel neye cevaben yazdığımıda bi okusana :D

kımseye gerızekalı demeyı gerektırecek seyler degıldı :)

tamam versın canım sor bakalım semıh e terbıye sınırlarını asınca noluyomus :)

bunu ben cıkarmadım kı bana "!"li konusuosun ;)
Benimle canım'lı cicim'li konuşma hakkını kim veriyor sana ?
Ayrıca neyin terbiyeli neyin terbiyesiz olacağını anlayacak yaştayım bunuda bana öğretecek en son kişi sensin !
Şöyle başından beri yazdıklarımı düzgün bi okusan hiç bi sorun kalmıcak ama benim yazılarımı bile okurken aklında kendi doğruların var.
Çok önemli değil senin beni anlaman ya da anlamaman ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri