KaRaNLıK2
Bayan Üye
bul bulabilirsen ortasını
xin y üzerinden değerini buluruz o da bişeye benzemez hahaha
bul bulabilirsen ortasını
©ﻕΞתς яΞiš;1074108' Alıntı:iyi bakalım dediğin olsun sina
abi zaten kızların her dediğine tmm tmm deyip geçiştirmezsek çekiceğimiz var demektir
bence geçiştirmeden önce ne demeye çalıştığına anla :8:
herkesin kendi görüşü saygı denen bişey var
biriLeri küpe takanların erkekliğinden şüphe edio galiba ???
konu resimdeki gibi küpe
oLayı saça emolara satolara çekmeyin ..
resimdekide küpeLi .
abartıcak birşey olduğunu dusunmuyorum oldukca
çağdaş ve güzel bir gürunum.
taş devrinde yaşamıyoruz
2008 yıLı sosyal bir üLkedeyiz .
karısmayanları gördük kro olup çıktık gerici olduk bana göre öyle benim düşüncem sözü kime dersen de sorun olmaz herkes bildiği çizgide ilerlesinsaygı die bişe var ama genelleme yapılıo yorumları okuormda .. ben alınırım bende takıorm .. küpe takmakla veya takmamakla adam olunmuyo .. öyle olduğunu düşünen varsa sözüm onlara .. kimse senin tesbihine pala bıyığına sivri burun kösele ayakabına bişe demiosa sende kimsenin küpesine karısmıcaksın .. ( sözüm bu ikisini karstıranlara herkes üstüne alınmasın )
aynen öyle oluo
karısmayanları gördük kro olup çıktık gerici olduk bana göre öyle benim düşüncem sözü kime dersen de sorun olmaz herkes bildiği çizgide ilerlesin
karısmayanları gördük kro olup çıktık gerici olduk bana göre öyle benim düşüncem sözü kime dersen de sorun olmaz herkes bildiği çizgide ilerlesin
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.