erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16 sayfa olmuş...
konu nerelere gitmiş nerelerden dönmuş...
bikaçkelime yaziimdedim....

şahsen takmam...

takınıda kafama takmam...

geçinir giderim..

herkesin kendi görüşü saygı denen bişey var:)

saygı die bişe var ama genelleme yapılıo yorumları okuormda .. ben alınırım bende takıorm .. küpe takmakla veya takmamakla adam olunmuyo .. öyle olduğunu düşünen varsa sözüm onlara .. kimse senin tesbihine pala bıyığına sivri burun kösele ayakabına bişe demiosa sende kimsenin küpesine karısmıcaksın .. ( sözüm bu ikisini karstıranlara herkes üstüne alınmasın ;) )

David%20Beckham%20Foto%C4%9Fraf-UXF.jpg

konu resimdeki gibi küpe

oLayı saça emolara satolara çekmeyin ..

resimdekide küpeLi .

abartıcak birşey olduğunu dusunmuyorum oldukca

çağdaş ve güzel bir gürunum.

taş devrinde yaşamıyoruz

2008 yıLı sosyal bir üLkedeyiz .

sonuna noktayıda koymussun , daha söylencek bişe yok helal oLsun ;)

saygı die bişe var ama genelleme yapılıo yorumları okuormda .. ben alınırım bende takıorm .. küpe takmakla veya takmamakla adam olunmuyo .. öyle olduğunu düşünen varsa sözüm onlara .. kimse senin tesbihine pala bıyığına sivri burun kösele ayakabına bişe demiosa sende kimsenin küpesine karısmıcaksın .. ( sözüm bu ikisini karstıranlara herkes üstüne alınmasın ;) )
karısmayanları gördük kro olup çıktık :)gerici olduk bana göre öyle benim düşüncem sözü kime dersen de sorun olmaz herkes bildiği çizgide ilerlesin ;)

karısmayanları gördük kro olup çıktık :)gerici olduk bana göre öyle benim düşüncem sözü kime dersen de sorun olmaz herkes bildiği çizgide ilerlesin ;)

akın hiç alınma ama (nasıl olcak bilmiyorum) EDİT imalı imalı -biz gericiyiz ya ondan .. filan deme lütfen biz ne dedik sen lafı nereye getiriyosun ????

Moderatör tarafında düzenlendi:

yanlıs anlasılmasın .. ben kimseye krosun gbi kelimeler sölemedim kimseye qerici de demedim .. herkes kendi bildiğini yapsın .. ama kimse bnm erkekliğime laf sölemesin .. neden bu kadar şüpheci olduklarınıda bi türlü anlamadım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri