erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün küpe takan yarın neler takar ?

erkek kız ayrımı yapmakta zorlanırız özenti gençlik ne olcak

Zaten 3 gundur senın soledıgını tartısıyoruz. Soledıgın sey kupe takanın erkeklıgınden suphe ederım lafıyla aynı kapıya cıkıyor :D

ya cansum hala saçmalıyorsunuz ya ! sinir krizine soktunuz iki günde adam gibi okuyun yazılanları IQ nuz da yetmiyorsa anlamaya saçma sapan cevaplar vermeyin siz komik duruma düşüyosunuz !

©ﻕΞתς яΞiš;1078690' Alıntı:
ya cansum hala saçmalıyorsunuz ya ! sinir krizine soktunuz iki günde adam gibi okuyun yazılanları IQ nuz da yetmiyorsa anlamaya saçma sapan cevaplar vermeyin siz komik duruma düşüyosunuz !

asıl sacmalayan sızsınız bence.. ıkı gundur laflarınıza karsı cıkan herkese "espri yaptım anlamıomusun?" "bu lafımı ciddiye alana anca gulerım" ya da "IQ nuz mu yetmıo sızın!" terbıye sınırlarını asarak bı yere varılmaz. 3 oluo bu :)

erkegin küpe takması bayanın tesbih çekmesine benzer takan taksın umrumda bile degıl kendi fikirlerim böyle küpe takan erkekleride yanıma yaklastırmam

Sureklı hakaret ettıgının farkındasındır ıns. Komık duruma dusuyosakta bız dusuyoruz kendı dsuncelerımı solemekten hıc bı zaman cekınmem. Kendı dusunce mı solyıp komık duruma dusuyorsam karsmdakının espırı anlayısından suphe ederım :) Konuyu kısısel sorunlarınız halıne getırdınız.Burda bızım IQ muz degılç kupe takılır mı takılmaz mı onu tartısıyoruz.

asıl sacmalayan sızsınız bence.. ıkı gundur laflarınıza karsı cıkan herkese "espri yaptım anlamıomusun?" "bu lafımı ciddiye alana anca gulerım" ya da "IQ nuz mu yetmıo sızın!" terbıye sınırlarını asarak bı yere varılmaz. 3 oluo bu :)
Terbiye sınırına bile gelmedim henüz sen aşma diyosun :)
O mesajı 6 yaşındaki çocuğa okutsan onun espri olduğunu anlar be :D

ya hu reis çok aradınmı bu konuya tartısmaya açmakta takan taksın takmayan takmasın salla gitsin

©ﻕΞתς яΞiš;1078721' Alıntı:

hala devam edıosun .. sen de benım yazdıklarımı anlamamıssın demek kı :)

neyse senı dıkkate alırsak kavga cıkar cook gereksız yere sen devam et :)

©ﻕΞתς яΞiš;1078721' Alıntı:

bu forumda terbıye sınırını daha fazla asarsan adının ustunde grı bı cızgı gorursun :2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri