TSunami_61
Kayıtlı Üye
bugün küpe takan yarın neler takar ?
erkek kız ayrımı yapmakta zorlanırız özenti gençlik ne olcak
erkek kız ayrımı yapmakta zorlanırız özenti gençlik ne olcak
kız oluyor demedim dikkat edersen bazı şeyler için tehlıke alarmı çalar bilmem anlatabildimmiİşte sorunda bu zaten her kupe takan kız oluyor dımı sızın gozunuzde
kız oluyor demedim dikkat edersen bazı şeyler için tehlıke alarmı çalar bilmem anlatabildimmi
o senin anlamak istediğin şekildeki anlayısın demekki bir şeyler var değilmi hihihierkek kız ayrımı yapılamaz demek kız oluyor demek
ıkı gundur bu sekılde dusunceler degısıo 3-4 sanıyede
©ﻕΞתς яΞiš;1078690' Alıntı:ya cansum hala saçmalıyorsunuz ya ! sinir krizine soktunuz iki günde adam gibi okuyun yazılanları IQ nuz da yetmiyorsa anlamaya saçma sapan cevaplar vermeyin siz komik duruma düşüyosunuz !
Senin Türkçe'ne hayran kaldım doğrusu. Bunu mu çıkardın bu yazıdan ?erkek kız ayrımı yapılamaz demek kız oluyor demek
o senin anlamak istediğin şekildeki anlayısın demekki bir şeyler var değilmi hihihi
©ﻕΞתς яΞiš;1078706' Alıntı:Senin Türkçe'ne hayran kaldım doğrusu. Bunu mu çıkardın bu yazıdan ?
Terbiye sınırına bile gelmedim henüz sen aşma diyosunasıl sacmalayan sızsınız bence.. ıkı gundur laflarınıza karsı cıkan herkese "espri yaptım anlamıomusun?" "bu lafımı ciddiye alana anca gulerım" ya da "IQ nuz mu yetmıo sızın!" terbıye sınırlarını asarak bı yere varılmaz. 3 oluo bu
erkegin küpe takması bayanın tesbih çekmesine benzer takan taksın umrumda bile degıl kendi fikirlerim böyle küpe takan erkekleride yanıma yaklastırmam
©ﻕΞתς яΞiš;1078721' Alıntı:Terbiye sınırına bile gelmedim henüz sen aşma diyosun
O mesajı 6 yaşındaki çocuğa okutsan onun espri olduğunu anlar be
©ﻕΞתς яΞiš;1078721' Alıntı:Terbiye sınırına bile gelmedim henüz sen aşma diyosun
O mesajı 6 yaşındaki çocuğa okutsan onun espri olduğunu anlar be
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.