erkek küpe takarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlıs anlasılmasın .. ben kimseye krosun gbi kelimeler sölemedim kimseye qerici de demedim .. herkes kendi bildiğini yapsın .. ama kimse bnm erkekliğime laf sölemesin .. neden bu kadar şüpheci olduklarınıda bi türlü anlamadım ;)

Ama herkesin de görüşü farklıdır..

Örneğin karşıda biri varsa 100 kişiden 100'ü de yakışıklı demez ;)

Eleştirileri de göze alabileceksin..

Küpeli de olur , kıro da olabilir ;)

yav olay nereye kadar gelmiş takan takar yakışır onlara göre eyvallah takmayan takmaz kişisel niye konuşuyorrsunuz karanlık akının öyle bir halimi vaar sadece düşüncelerini söylemiş..büyütmeyin..

yanlıs anlasılmasın .. ben kimseye krosun gbi kelimeler sölemedim kimseye qerici de demedim .. herkes kendi bildiğini yapsın .. ama kimse bnm erkekliğime laf sölemesin .. neden bu kadar şüpheci olduklarınıda bi türlü anlamadım ;)
sen dedin demedim zaten diyenler üstlerine alınıp hakarete varan konusmayı yazdı..benim fikirim ve saygı duyulmasını isterim ayrıca bize denilen laflarada saygı duyduk he de geç benim dememle kız ve gay olmuyosun yada ben sizin demenizle kro ve ya gerici olmuyorum selametle

sen dedin demedim zaten diyenler üstlerine alınıp hakarete varan konusmayı yazdı..benim fikirim ve saygı duyulmasını isterim ayrıca bize denilen laflarada saygı duyduk he de geç benim dememle kız ve gay olmuyosun yada ben sizin demenizle kro ve ya gerici olmuyorum selametle

hakaret değil benzetmeydi o ama

Amma karışmış konu...Bişeyler yazmazsam uykum kaçacak bu gece...!

Erkek küpe takabilir... Herkeze değil ama bazılarınada çok yakışıyor ayrıca!Her insanın bir hayata bakış açısı çizgisi vardır arkadaşlar bunu nasıl erkeklik değildir diye adlandırırsınız anlayamadım doğrusu! Bu bence hakarete girer! Günahmı değilmi diye sorgulamak zaten bize asla düşmez bu durum Rabbimle kul arasındadır....!
Şuda varki metroseksüel dedikleri erkeklerden hiç hazetmem(bakımlı olmak ayrı bişey!Feminen olmamak şartıyla!)
Sonuçta kimse kimsenin keyfine zevkine kahya değildir!;););)

Son düzenleme:

Erkek küpe takabilir... Herkeze değil ama bazılarınada çok yakışıyor ayrıca!Her insanın bir hayata bakış açısı çizgisi vardır arkadaşlar bunu nasıl erkeklik değildir diye adlandırırsınız anlayamadım doğrusu! Bu bence hakarete girer! Günahmı değilmi diye sorgulamak zaten bize asla düşmez bu durum Rabbimle kul arasındadır....!
Şuda varki metroseksüel dedikleri erkeklerden hiç hazetmem(bakımlı olmak ayrı bişey!Feminen olmamak şartıyla!)
evt bazılarına yakışıyo ona bişe diyemicem ama genellikle yakışmıyo

düşüncelerini sölemio alınganlık yapıo arkadaşımız çarpıttı bazı şeyleri..
bence konu en başta yakışan erkek takabilir denmesiyle çarpıtılmaya başlandı konuyu okursanız yakışıp yakışmaması sorulmadı bende kendi düşüncemi söyledim alınganlık yapmıyorum sadece gerici ve kro olduğumu kabulleniyorum

evet gördüğünüz gibi kişisel düşüncesini yazmıştır saygı duymak lazım şimdi 21. yüzyıla yakışan adam oldum :)

bence konu en başta yakışan erkek takabilir denmesiyle çarpıtılmaya başlandı konuyu okursanız yakışıp yakışmaması sorulmadı bende kendi düşüncemi söyledim alınganlık yapmıyorum sadece gerici ve kro olduğumu kabulleniyorum

sana kro dendi mi ? öyle olduğunu düşünüosan saygımız var :2:

sana kro dendi mi ? öyle olduğunu düşünüosan saygımız var :2:
bende kişisel olarak kız gibi denmeye birisine demedim ama üstlerine alındılar :2:ama eğer onlar kendilerini bnm dememle öyle hissediyorlarsa saygım var !!

konu amacını fazlasıyla aştı yorumlarınız konuya göre yapın !!

bende kişisel olarak kız gibi denmeye birisine demedim ama üstlerine alındılar :2:ama eğer onlar kendilerini bnm dememle öyle hissediyorlarsa saygım var !!

konu amacını fazlasıyla aştı yorumlarınız konuya göre yapın !!

en başta kşisel tartışmayı açan sayın ADMİNimizn sözünü dinleyip susuyoruz..

Takım elbise giyip tespih sallamak kroluksa Allah'ına kadar kroyum ;)
ayrıca ben hiç bi yorumda küpe takanlar erkek değildir ifadesine rastlamadım nerden çıktı şimdi bu olay :D

Resmen kişisel tartışmaya donuşturmussunuz olayı.

Evet başta yakışan taksın dedık cunku erkek kupe takar mı konunun başlıgı :)

Yakısan takar bunada kımse karışamaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri