---> Düşlerforum'da Kimi Nasıl Bilirsiniz..?
Büşra: O benim kardeşimm. Çocuğum,miniğim,hala bebek gibi davranan mavi gözümm. Çok çok çok çok seviyorum ya anlatılamaz. Sonsuz güvenebildiğim sanaldaki sayılı insanlardan. Yaptığımız bütün saçmalıkları hala hatırlıyorum xD Onunla konuşurken çocuklaşmamak imkansızz xD O tatlı sesi öyle güzel ki yerim ben onuu. Annem,ablalarım herkes tanır Büşramı. Beni gülme krizlerine soktuğu bütün anları annemlere de anlatırım yıkılırlar gülmekten xD O benim herşeyim. İlerde kesinlikle reelde görüşmek istediğim sayılı arkadaşlarımdan. Çok seviyorum seni mavi gözüm.
İnci: Sen benim forumdaki ilk dostumsun. Sana bu aralar çok kızsam da sadece seni düşündüğümden , senin mutlu olmanı istediğimden. Hep diyorum ya sana 'ben eski İncimi istiyorum' diye ve bunu gerçekleştirmek senin elinde. Sen benim canımmmsın senin de dediğin gibi gerçek dostumsun benim. Aynı Büşra gibi sonsuz güvenebildiğim sayılı insanlardansınız. Bütün herşeyimi biliyosun herşeyime katlanıyosun olgunlukla beni dinliyosun akıl veriyosun mutlu olmam için elinden geleni yapıyosun. Ve ben seni gerçekten çok çok çok çooook seviyorum İncim. Ama mutsuz olmana dayanamıyorum dediğim gibi eskisi gibi olmak senin elinde. Hayata inat asla pes etmicez diyodun ya bana ben de aynı şeyi sana söylüyorum bitanem. Eski neşene geri dön
İlerde kesinlikle buluşacaz bi şekilde olacak bu
Seviyorum seni İncim.
Anıl: Ay sana ne desem bilemiyorum ki xD Beni şaşırtan yegane insanlardansın. Şaşırtıcı bi şekilde herşeyimi biliyosun xD Sana derdimi anlatmamak elimde değil. Asla kızmadan, terslemeden dinliyosun beni ve sabaha kadar dinle beni uyuma desem uyumıcağından % 100 eminim. İstanbuldan böyle bi çocuk çıkmaz diyodum yani itiraf ediyorum ama sen istisnasın Valla. Hele o esprilerin beni güldürmelerin yok muu ooff xD Bazen o kadar çok gülüyorum ki Büşra gibi gözlerimden yaşlar geliyo xD Seni,Büşrayı,İnciyi,Buğrayı,Cansuyu ablamlar falan hep ezberlediler xD O esprilerini ablamlara okuduğumda kırılıyolar resmen xD Ama hiç unutamıcağım bişey var ki o da annen xD Konuyu sen biliyosun annene saygılar sevgiler :I Geçen sene seninle pek anlaşamazdık ama bu sene cidden birbirimizi tanıdık diyebilirim. Tanıdığıma da memnun olduğum ve kuşkusuz güvenebildiğim insanlardansın. Beni hep böyle sıkılmadan dinlemen dileğiyle ve bir dee umarım bu sene sen de kazanıp kurtulursun xD
Akın: Seninle koptuk bayağı ya. Olgun arkadaşım benimm. Çoğu kez senin hakaretlerine maruz kalsam da seviyorum seni xD Sms yaptığımda yeniden aranıza döncem merak etmeyin sabaha kadar mesajlarımla boğacam sizi xD Seviliyosun kardeşim ne denir ki. Hep böyle mantıklı hareket etmen dileğiyle.
Buğra: Ahh Buğ ahhh. Çok kızıyorum sana bunu sen de biliyosun. Bu sene daha bi mantıklısın ama yine de olayları böyle çözmemelisin. Onun dışında çok iyi çocuksun, esprilisin beni gülmekten kırıp geçiriyosun xD Sen de forumdaki en eski arkadaşlarımdansın ve biliyorum ki uzun yıllar arkadaşlığımız kesilmicek. Eskisi kadar konuşamasak da yerin hala aynı bende. Tez zamanda Dokuz Eylülden kurtulman dileğiyle.
Ayşe: Seninle o kadar az konuştuk ki nasıl oldu da bu kadar samimiyiz hala çözemiyorum xD Seninle ilgili bütün gelişmeleri Büşradan öğreniyorum söyliceklerimi ona söylüyorum o sana iletiyor falan filan xD Acayip esprilisin xD, geleceğin hafızısın ve çok güzel bi kalbin var. Umarım istediğin hedeflerine ulaşırsın seviliyosun biriciğimm.
Melih: Herkes sana Emre dese de şu kadar yıldır bir kez olsun sana Emre diyemedim , diyemiyorum. Kafası karışık birisin nolursa olsun beni şu yıla kadar sinir krizlerine sokmayı beceren sayılı insanlardansın xD Şu aralar iyiyiz tabi ve bundan sonra da seninle asla ama asla kavga etmeye niyetim yok Valla xD Çünkü nolursa olsun sonunda pişman oluyorum ben de böyle bi insanım işte xD Seninle tek ortak yönümüz şu ki o kadar kötü söze rağmen sinirimiz geçince kim olursa olsun gidip özür diliyoruz. İçi dışı bir bi insansın ama biraz dengesizsin be xD Şu dakika bişey istiyosan yarım saat sonra duyguların değişebiliyor. Galiba seninle en iyi cityville de anlaşıyoruz ya. Sen beni işe alıyosun, ben seni falan xD Öyle böyle herkes tarafından çok sevilen birisin. Umarım hayatın boyunca mutlu olursun.
Aslı: Aslımmm benim ya. Ablamın adaşı olmandan mı yoksa başka nedenden mi bilinmez ama seni çok seviyorum benn
Benim en güzel örnek aldığım insansın hep senin gibi sakin bi insan olmak istemişimdir Valla. O kadar iyisin ki bu herkes tarafından fark ediliyor. Tertemiz bi kalbin var , insanları kıramıyosun , sinirlensen bile kendini sakinleştirebiliyosun ve bunlar seni pırlanta gibi bi insan yapıyor. Umarım hep böyle melek gibi bi kız olursun Aslım hayatın boyunca mutlu olman dileğiyle
Seviliyosun Aslım çokçaa
Gizem: İyi niyetli arkadaşım benim
Beni dinlemeni, derdime ortak olmanı, sürekli iyiliğimi istemeni , herşeyini çok seviyorum senin
Bu aralar sınav yüzünden çok konuşamasakta beni her daim dinleyeceğini biliyorum
Çok seviliyosun tatlım
Kübra: Ah Kübüm ahh senden binlece defa özür dilesem de az geliyor. O kadar güzel bi kalbin var ki kimseye kin bağlayamıyosun. Nolursa olsun kalbin asla katılaşmıyor ve bu o kadar güzel bişey ki.. Özgüveni yerinde bi kızsın konuşmalarından bu açıkça belli oluyor , arkadaşların tarafından da o kadar çok seviliyosun ki
Hakediyosun bütün güzellikleri canım benim. Umarım hayatın boyunca hiç kimse seni üzemez. Çok seviliyosun Kübracımm
Yaren: Çocuk ruhlu ya xD Hatta gerçekten çocuk diyebilirim xD Pek fazla konuşamıyoruz ama seviliyosun tatlım bütün güzellikler seninle olsun
Melek: İnsan adıyla yaşarmış derler ya seninki o misal. Melek gibi kızsın gerçekten. Hayatın boyunca her daim mutlu olman dileğiyle bitanem seviliyosun :R
Hande-Emel: Siz iki kuzeni aşırı kıskanıyorum sebebini siz de biliyosunuz. Hep böyle kardeş gibi geçinmeniz dileğiyle ikiniz de çok masum , temiz yürekli insanlarsınız. Seviliyosunuzz
Unuttuklarım varsa affola