DüşlerForum' da Kimi Nasıl Bilirsiniz ?

---> Düşlerforum'da Kimi Nasıl Bilirsiniz..?

Tanıdıklarımı komple bi yazıyım en iyisi anca biter zaten :H

Halime :R Bitaneciktir bu forumda kardeşim. Forumda ilk tanıdığım kişi :)
ZehirliLokumum Büşra xD Zehirli olduğuna bakmayın oda iyidir de işte insan devamını getiremiyor cümlenın konu o olunca öyle bişey xD
Nazlı melek gibi bir kız. Allah hakedene bağışlasın.
BüŞRa hayırsızın teki :H
Yaren - Mavi rengin en çok yakıştığı, kişilik olarakta tam bir hanımefendi diyebileceğim birisi. Severim keratayı :H
Ashli - Lanet şey xD Maviye taktı ayrılmıyor iyi kızdır severim ama o renk onda olmamalı xD
Anıl - İyi çocuktur biraz eski konulara dalmadığım için severim onuda az iyiliğimiz dokunmadı birbirimize sonuçta.
Hande - Kendi çapında çığır açan bir psiko xD
nazarboncuğu - Safın teki ne desem inanır xD İyi bi kız ama he :H
diesel - Semih tam bir " Angaralı " gittim gördüm sabrını ramazanda karşısında su içerekte denedim sakin birisiydi xD iyi çocuktur :R
ozkan - Telefonda çok konusuuruz durmadan benı arar derdı ve ıstedıgı ne bılmem xD
sercan - arada bı konusuruz ııyı cocuktur xD
Cansu - iyi. diyip bırakmıyacagm yorumlarda yapardım da neyse Sonra döver falan xD
Ediz & Lyd - 10 Numara bir çift ve her biri ayrı bir güzelliğe sahip huy bakımından MaaşAllahları var yani.
Hawalı_qirL - tanımam etmem neden yazdım bilmiyorum :H demiyecegım tabı xD iyi kızdır severim keratayı xD

ve geldi o malum şahısa xD

Garagümrük : Psikopat, zırdeli kafadan sorunu olan ha bıde cok sapık bırısı xD Severim keratayı xD

dıgerlerı aklıma gelmedi gelince yazıyım xD

ben yokum :19:

olimpiyat : siteye geldiğinden beri çook iyi anlaştğım biri :)

reiss : sevimli dengesiz ;)

gamze : hayataım bitenem sfaköy güzelim çoook şeker biri :)

locke : yardım sever :) sıcak kanlıı :)

aslı : kremcem kolik çıktıı:) ve çook iyi brii :)

anıl : delii insannn :D

okeounus : her sferinde nickini yanlış yazrım. banlanmasına çook üzüldümm :( sevdiğim biriisii :)ve benimmm bricik muhabbet arkadaşımm :)

yitirilen : onu anlatamamm :) karagözlü çingnem tombull ynalım banlanması beni çoook üzüdüü :( bitanecik dilini tutmasını beceremeyen hatunumumm :(

Son düzenleme:

Pitbulljuu : Kendime en yakın gördüğüm üyelerden. Süper karikatürler paylaşıyor bizimle. Teşekkürler :)

GFBuğra : Renktaş. Yorumları süper. Gereksiz bir yorumuna rastlamadım.

Locke : Sıcakkanlı, sempatik bir üye :)

Süpürgeli Cadı : Benden uzak, Allah'a yakın.

Reis : Yine sıcakkanlı arkadaşlardan biri. Canayakın.

Karagümrük : Nadiren karşılaşıyoruz. Fanatik bir üye.

Bende yazayım :)

Karbeyaz = yani onun için ne desem bilemedim ki.. o benim için çok özel. biliyorumki bende onun için çok özelim. özel hiçbir günümü unutmaz. hele d.gunumde attığı mesaj .. ölürüm sana. canımı tereddüt etmeden emanet edebileceğim nadir kişilerdensin. seni anlatmaya kelimeler yetmez inan.. bitanesinn çok kıymetlisin çokk. kardeşimsin bensin sen herşeysin

nazlı = bir ben daha .. şu forumda gercekten '' DOST '' kavramını bana öğereten yegane insan.. senin gibi özel bir insana sahip olmak .. bu pahabiçilemez :) ve en büyük hayalim seninle yüzyüze görüşmek sana sımsıkı sarılmak. sende anlatılmazsınki senin gibi mukemmel bir kardeşim olduğu için çok sanslıyım. sanada derim hep sen bensin die :) ne çok anımız var ya seninle gözümden akıyor şuan hepsii .. ya biz resmen beraber ağladık .. beraber güldük .. saatlerce knouşurduk seninle o güzel sesin herşeye değer DEĞERLİMMMM.. Sen TEK DEĞERLİMSİN. sadece sana derim bu kelimeyi çok iyi biliyorsun. hep özelsin hep özel kalıcaksın.

büşra = oy benim mavişim.. oy benim güzel gözlüm .. benim tripkoliğim.. seninle knouşmak sesini duymak sana sarılmak.. o kadar güzelki benim için. o gülüşünü o kadar çok seviyorum ki.. sen forumda İLK tanıştığım kişisin biliyorsun ama biz koptuk sonra.. ama sen hayatıma girdin gireli yani tam anlamıyla büşra benim canım kardeşim dostum herşeyim dedim diyeli biz hiç kopmadık. triplerini saymıyorum amaaa :pp zor günler yaşadın hep yanında olmaya cabaladım inşsallah senin için bir ablabir dost olabilmişimdir bu benim için çok önemli çünkü sen benim başucumdasın eger sana sevgimi ablalığımı dostluğumu sevgimi hissettiremiyorsam ben çok kötu olurum. seni gözümden sakınıyorum şu forumdaki bi kaç arkadaşım evet gercekten çok özeller ama sen daha farklısın başucumdasın. ve sana son buluşmamızdada dedim şu forumda şu ara benim yanımda olan çok az kişiden birisin. ölür sana inci tanen

Gizem = biz seninle son 1 aydır çok iyiyiz. ama sende hep kendimi görüyorum. yani forumda bi sen birde nur 2nizi kendime çok benzetiyorum.. seni tanımadan öncede bu böyleydi .. zor anlarımda yoktun yanımda ama şuana kadar hi çyanlız bırakmadın benii. ben nerdeyim sen ordasın. bazen acaba ben hiç gizemin yanında oluyormuyum die soruyorum kendime senin yanında olmak çok güzel bitanem seninle dertleşmek .. seni dinlemek.. hele bi çok derdin varken bazen bencilce kendi sorunlarımdan bahsetmek biraz canımı sıksada dedim ya seninle dertleşmek mukemmel bir olay. bir '' Anne '' gibi dinliyorsun yanında olsam dizinede oturtursun eminim :pp bitanem benim daima yanında olmaya özen göstereceğim çünkü benim için çok önemlisin. ben başaramadım ama sen başaracaksın hayalini gercekleştiripsevidğin insanın yanında olacaksın ama bunu önce kendin için yapacaksın ve ben en az senin kadar sevineceğim..

Nones : ölürüm sana ya. beni en çok azarlayan üşenmeden ağzıma s.çan bir tek sensin. mantıklı cümlelerinle beni yanlışlardan döndürende sensin. şu sıra birbirimizi ihmal etmekle meşguluz eskisi gibi çok görüşemiyoruz ama sen benim biricik kuzumsun. sesinee gülüşünee yüzüne gurbaan (L) o sesine bitiyorum yaa hele o yivrum deyişinnn. çok özelsin ya. o yüreğin hele o kadar güzel kii. herşey gönlünce olsun bitanem benim. şu geziyi bi ara izmitede yapın görüşelim (L) xD

yaren = öff yarennn hiç göründüğün gibi deilsin. hep diyorum kimsecikler inanmıyorlar bana belkim ama yaren hiç göründüğü gibi değil. dışı sizi içi beni yakar gençler :) bi kere hiç olgun deil onu söleyim xD msn knouşmalarımızın sadece bitanesini atsam hatta en monoton olanını atsam geberirisiniz gülmekten. ama atmam yaren bana özel o bana ait xD her yönden aynıyız ya. zaten tescilli deli olma yolunda ilerliyoruz bi ara umuttepeye gideriz senlen xD yazın güzel planalrımzı var kendisiyle piknik yapcaz xDxD ya yaren insanların yaşadıkları insanları olgunlaştırır die biliyorum biz iyice cocuk olduk ya sence bu bir celişki mi ? xD neyse sustum ben. en kısa sürede o tombul yanakalrını görmek umudiyle senin hakkındaki yorumumu sonlandırıyorum zira sonumu hayırlı görmuyorum xD

aslı = yahu sen melekelr diyarından mıı geldin ? neden bu kadar iyisin ? yani bir inasan hiç mi kötu bişey düşünmez. herşeyini içnide yaşıyorsun bu yönune özellikle hayranım senin canım. mutluluğu sonuna kadarda hakediyorsun mutluda görünüyorsun ama herkesin bir derdi var seninde vardır ama o gülücüklerinle üstesinden gelemiceğini düşünmüyorum. hep gülümse hep mutlu ol sen herşeyin en iysini hakediyorsun aslım. ama kızıyorsanda belli et içine atma derim. sinir hastası olur çıkarsın benim gibi.. iyi bir dostsun ii bir dinleyicisin sen bitanesiinnnnnn

halime = idealist doktorum benimm. kardeşim. çok özlüyorum seni nete pek girmiyorsun umarım herşey dilediğin gibi gidiyordur. kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş derler ya sen öylesin ve çok özelsin.

Nur = işte benim diğer ikizim. çok şey yaşadın hayat seni genç yaşında yıprattı dimii. ama olsun sen ders almasını bil her zaman. yaşındanda olgunsun zaten. kilona takmış durumdasınama dipcik gibisin yavrum çok güzelsinnnnn. şişkoyum diyince ben ne umdum ne buldum güzelsin hatta güzelsin lafı bile güzelliğini anlatmakta az kalır. Allah hakedene bağışlasın diyorum ve knouşmamı sonlandırıyorumm.

Hande = uzun zamandır ilk defa seninle bugun knouştuk. özlemişim az knouştuk ama bu kadarı bile kafi beni unutmayışın gelri glemez bişiler yazman.. yerim seni beeeennn. herşey gönlünce olsun yavrum benim. bitanesin seen. gercekten mukekel birisiin

Emel ( nazar ) = 2 mele olunca insan bi karıştırıyor :pp yaw siz nie bu kadar olgunsunuz ? yeni nesil bir harika hepiniz çok olgunsunuz ama sen daha bir başkasın. mutlu biriyle mutlu oluyorsun üzgün biriyle üzgün.. sen tam arkadaşlık edilmesi gereken birisin ve ben çok şanslıyımmm.

emel = zaten 1 emelimiz kaldı xD hemşo görunmuyorsun ya :pp sadece hemşomda deilsin sevdiğin cocuk bile benim sevdiğim kişiyle adaş xD yahu bu ne benzerliktir böylee :pp ders calışıyormusun sen bakayım ? nette görünmüyorsun umarım bunun sebebi sadece derse ağırlık vermendir. oku kocaman bir kız ol ablanın izinden git diyerek knouşmamı sonlandırıyorum xD

melek = adın gibisin biliyorsun dimi ? bir insanın içinde hiç mi kötuluk barınmaz ? aslı bir sen iki :) cansınız ama siz. seninle dertleşmek pahabiçilemez yavrum. bu arada son telefon knouşmamızda ben uyuyakaldım sanırım :11: üstümde acık uyumuşum zaten xD hiçbişeye sıkılmıyorsun üzülmüyorsun. dediklerimi unutma ve uygulaa :) sen herşeyin en iyisine layıksıınn

kübra = hiç görünmüyorsun yavrum ya vize dönemide geldi ondan sanırım. aklım hep sende. lütfen dediklerimi unutma sende o psikopattan uzak dur olabildiğince. tek bir yere çıkma. hiçbirşeyede kafanı takma. bitanesin sende özlendiğini unutma.

Sibel = yeni tanıştık yeni yeni kaynaşıyoruz. izlenimlerim gayet iyi. iyisin hoşsun çok canayakın ve tatlısınn

süpürgeli = sona seni bıraktım kusura bakmıyacağını umuyorum xD süpersin sana dicek başka ne denir ? banında açılmış çok mutlu oldumm. seni gri görmek istemiyoruz ! lütfen şu dilini birazcık tut :$ farklısın bitanesin fazla söze gerek yok.

yani üşenmedim gece gece sizler hakkındaki düşüncelerimi yazdım. ilaç aldım bide bu saatte anca bu kadar olur. saçmalamamışımdır umarım. sayenizde film izleme saatimde gecikti xD ama değersiniz siz herşeyeee

SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM. sizi karşımaçıkaran rabbimede sizede kurban olurum.

unuttuğum arkadaşlarım kaldıysa affola birdakine artık uykulu uykulu bu kadar oluyor :)

Son düzenleme:

Gizem = biz seninle son 1 aydır çok iyiyiz. ama sende hep kendimi görüyorum. yani forumda bi sen birde nur 2nizi kendime çok benzetiyorum.. seni tanımadan öncede bu böyleydi .. zor anlarımda yoktun yanımda ama şuana kadar hi çyanlız bırakmadın benii. ben nerdeyim sen ordasın. bazen acaba ben hiç gizemin yanında oluyormuyum die soruyorum kendime senin yanında olmak çok güzel bitanem seninle dertleşmek .. seni dinlemek.. hele bi çok derdin varken bazen bencilce kendi sorunlarımdan bahsetmek biraz canımı sıksada dedim ya seninle dertleşmek mukemmel bir olay. bir '' Anne '' gibi dinliyorsun yanında olsam dizinede oturtursun eminim :pp bitanem benim daima yanında olmaya özen göstereceğim çünkü benim için çok önemlisin. ben başaramadım ama sen başaracaksın hayalini gercekleştiripsevidğin insanın yanında olacaksın ama bunu önce kendin için yapacaksın ve ben en az senin kadar sevineceğim..

yani üşenmedim gece gece sizler hakkındaki düşüncelerimi yazdım. ilaç aldım bide bu saatte anca bu kadar olur. saçmalamamışımdır umarım. sayenizde film izleme saatimde gecikti xD ama değersiniz siz herşeyeee

SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMMM. sizi karşımaçıkaran rabbimede sizede kurban olurum.

unuttuğum arkadaşlarım kaldıysa affola birdakine artık uykulu uykulu bu kadar oluyor :)

öncelıkle şunu bıl güzel yüzlüm sırf merakımdan gırdım foruma acaba benım hakkımda ne yazdı diye :pp
Neyse Güzel yüzlüm benım benı cok mutlu ettın bu yazı ıle cok utandım ve sevındırık oldum :$ :pp
keşkee her anında yanında olabılseydım su son 1 ayda degılde hep olabılseydım.
bende senle dertlesmeyı senle konusmayı cok sevıyorum senın benı dınleyısını bana anlattıklarını herseyı ama herseyı..
sen başkasın hemde bambaşka kı emın ol yanımda olsan kesınlıkle oturturdum dızıme o guzel yzunu oksar o guzel saclarınla oynar ve yıne snı dınlerdım sabahlara gecelere kadar...

ve o guzel dılegın ıcın teşekkur ederım tatlım benım ama ben ınanıyorum kı sende basaracaksın herseyı.. benım ıcın cok degerlısın Güzel yüzlümm ve
SENİ ÇOOOO....OOKKK SEVİYORUM BEN :50:

ha birde sende herşeye Değersin :)

büşra = oy benim mavişim.. oy benim güzel gözlüm .. benim tripkoliğim.. seninle knouşmak sesini duymak sana sarılmak.. o kadar güzelki benim için. o gülüşünü o kadar çok seviyorum ki.. sen forumda İLK tanıştığım kişisin biliyorsun ama biz koptuk sonra.. ama sen hayatıma girdin gireli yani tam anlamıyla büşra benim canım kardeşim dostum herşeyim dedim diyeli biz hiç kopmadık. triplerini saymıyorum amaaa :pp zor günler yaşadın hep yanında olmaya cabaladım inşsallah senin için bir ablabir dost olabilmişimdir bu benim için çok önemli çünkü sen benim başucumdasın eger sana sevgimi ablalığımı dostluğumu sevgimi hissettiremiyorsam ben çok kötu olurum. seni gözümden sakınıyorum şu forumdaki bi kaç arkadaşım evet gercekten çok özeller ama sen daha farklısın başucumdasın. ve sana son buluşmamızdada dedim şu forumda şu ara benim yanımda olan çok az kişiden birisin. ölür sana inci tanen

Oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Ben sana kurban olurum duygulandım lan uzun zamandr böyle güzel sözler işitmedim xD
Sen benim herşeyimsin yaaa.Forumda hadi kalk çok kötüyüm yanıma gel diyebileceğim tek kişisin çünküü yanımdasın:pp
Seninle zaten buluşmalarımız , o buluşmalarda yaşadıklarımız paha biçilemez kızaaaam.
Pek beceremem böyle süslü lafları bilirsin odunum biraz :11:

Hep yanımdaydın bundan sonrada yanımda ol seni çok seviyorum geveze bebeğim benimmm.

İnci koptum tabi çekinmicem sana söylemekten
kusura bakma kuzum otobüslerde süründük gezide zaten :D:D
yivrumm :D:D:D
canım benim çok teşekkür ederim

aslı = yahu sen melekelr diyarından mıı geldin ? neden bu kadar iyisin ? yani bir inasan hiç mi kötu bişey düşünmez. herşeyini içnide yaşıyorsun bu yönune özellikle hayranım senin canım. mutluluğu sonuna kadarda hakediyorsun mutluda görünüyorsun ama herkesin bir derdi var seninde vardır ama o gülücüklerinle üstesinden gelemiceğini düşünmüyorum. hep gülümse hep mutlu ol sen herşeyin en iysini hakediyorsun aslım. ama kızıyorsanda belli et içine atma derim. sinir hastası olur çıkarsın benim gibi.. iyi bir dostsun ii bir dinleyicisin sen bitanesiinnnnnn

Tabiki benimde dertlerim var olmaz mı xD Bir de kendimi avutma sistemim var. Yarın kalkınca böle hissetmiyeceğim,
yarın kalktığımda çoğu dinmiş olcak bu yöntem işe yarıyo bende :11:
Güzel dileklerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim :) Çok güzel ve içten yazmışsın yine bütün düşüncelerini..
Sen de benim için en özel üyelerden önde gelenlerinden birisin burda ;)
Mutluluğu sonuna kadar hakeden birisin çünkü kötü değilsin :)

süpürgeli = sona seni bıraktım kusura bakmıyacağını umuyorum xD süpersin sana dicek başka ne denir ? banında açılmış çok mutlu oldumm. seni gri görmek istemiyoruz ! lütfen şu dilini birazcık tut :$ farklısın bitanesin fazla söze gerek yok.

canım beniiiimmmmmmmmmmmmm;
yok ben kusura fln bakmam gusel olmus hatta sonda olmam
bebegim benim jnm gusel yurekli fıstgım hersey gonlunce olur ins su hyatta snn icin
tanımıon etmion beni bari az ataydın
saka saka bazen tanımk gerkmez hssetmek varkn,ben de senn cok ii bir karaktere sahip oldgnu hissediorum degerni bilmyenler utansn ne diyim
son olark sıradaki sarkıyı,hyatı tek goz odadan ibaret oldgnu sanan 90 ysndaki dedeme
senn sözlerni de,bni sevmeyelere gödneriyorum..:)

vala ben de yazmayı denedim ama pff vazgectm
isim gücüm yok milleti övücemxD

:50:

öpüyorum sizi kızlar

Son düzenleme:

yaren = öff yarennn hiç göründüğün gibi deilsin. hep diyorum kimsecikler inanmıyorlar bana belkim ama yaren hiç göründüğü gibi değil. dışı sizi içi beni yakar gençler :) bi kere hiç olgun deil onu söleyim xD msn knouşmalarımızın sadece bitanesini atsam hatta en monoton olanını atsam geberirisiniz gülmekten. ama atmam yaren bana özel o bana ait xD her yönden aynıyız ya. zaten tescilli deli olma yolunda ilerliyoruz bi ara umuttepeye gideriz senlen xD yazın güzel planalrımzı var kendisiyle piknik yapcaz xDxD ya yaren insanların yaşadıkları insanları olgunlaştırır die biliyorum biz iyice cocuk olduk ya sence bu bir celişki mi ? xD neyse sustum ben. en kısa sürede o tombul yanakalrını görmek umudiyle senin hakkındaki yorumumu sonlandırıyorum zira sonumu hayırlı görmuyorum xD

Sana ben ne diyeyim bilmiyorum ki xD

Daha demin vedalaştık, benim msnde bu denli uzun yazıştığım 2. şahıssın kıymetini bil
xD

Nasıl bişeysin
,ne tükenmek bilmeyen bi enerjin var senin yaff :S

Benim hakkımda bi ton şey yazmışsın nesine teşekkür edim bütün bunların yuh diyorum sadece hıhh :50:

Neyse gelelim sana ;
En başta temiz kalplisin ,dobrasın ama çok aşıksın be yavrum :67:

Sakın kızma bana bu söylediklerim için çok yoruyosun beni ,seni mutlu etmek,yüzünü az güldürmek için kırk takla atıyorum:S

Ama değer veriyorum sana :)

Tanıdığım kişileri yazcam işte biraz fazla olabilir xD

Halime : İlk göz ağrımmm. İlkim kesinlikle. Canım o benim. Koptuk uzun bir süredir görüşemiyoruz ama kalbimiz bir biliyorum bunu :pp. Hep ''İneğim'' diye dalga geçerim onunla çok ders çalışıyor. Eminimki ben bu yazıyı yazarken bile çalışıyordurxD Aslında çok mesafeli bir dostluğumuz var tuhafız ya bilmiyorum ama canımdır o benim ayrıdır hep :)

Nazlı : İnatçı keçim benim. Onun yeri apppayrı. Dosttan çok şeyi onda buldum bazen abla , bazen dost , bazen anne , bazen baba oldu bana. Telefonda defalarca ağladığımız günleri asla unutamam ikimizden birine bişey olsa sanki kendimize olmuş gibi üzülür , sevinirdik. Namaza başlamaya karar verip yine birlikte bırakırdık. İzdivaç izleyip erkekler hakkında yorum yapardık hep ''Birlikte katılalım Nazlım'' derdim oda ''Heralde bebeğim'' derdi hep xD
Birbirimizi aradığımız zaman telefonda en fix yaptığımız şey gülme krizlerine girmek ben komiklik yaparım ''Hastasın kızım sen'' der gülmeye başlarız.
Birlikte 3 seneyi arkada bıraktık ve bundan sonrada hep birlikte olucaz buna eminim.Değerlimsin , kardeşimsin , dostumsun , annemsin , babamsın , ablamsın. Seviyorum seni herşeyden çoooook.

İnci :
İnci tanemm. Nazlım 1 Sen 2'sin zaten. Çoğu engeli seninle birlikte aştık hep yanımda oldun bana çok değer verdin hissettirdin. Forumda ikinci seninle tanışmıştım fakat işte bazı pislik insanlar yüzünden aramıza mesafe girmişti.Sen zaten kendinde biliyorsun çok farklısın , ayrısın. Ailemle ve arkadaşlarımla tanışan , evime gelen tek insansın forumda. Normalde sanaldan arkadaşlıklarımı bu kadar reele taşımazdım ama sizi sanalda bırakamazdımki :) Bize geldiğin ilk günü hatırlıyorum odama girmiştik direk dolabımda asılı resimlere bakmıştın ''Büşüm ablanla çok güzel çıkmışsınız'' demiştin.Hastaneye geldiğinde Merveyle yaptığımız özürlülükleri şaşkınlıkla izlediğin günü asla unutamam zaten xD. 20 yaşındasın ama gerektiğinde bana çok güzel ayak uyduruyorsun.''İnci çok kötüyüm buluşalım'' dediğimde ''tamam nerde buluşuyoruz'' diyebilen tek insansın. Saatlerce telefondan konuşabilme yeteneğine sahipsin buna şüphe yok xD Geveze derim sana hep ve gerçektende öylesin fakat çok değerlisin canımın içiii.

Ayşe : Jujummmm. Hep jujum derim oda kurabiyem der bana. Foruma ilk geldiği zamanlar amma kıl olurdum xD Bildiğiniz üzere kendileri hafızlığa soyunuyor :pp Bana hep şu din konularında akıl veren , ''Namaza başla artık Büşra'' diyen şahsiyet.Bir sıralar çok konuşurduk ''Hadi ben tuvalete gidiyorum AyşexD'' derdim o kadar çok mesajlaşırdık. Bir süredir mesafe girdi aramıza malum kendilerine haftanın 5 günü telefon yasak.Aslını demek gerekirse ona sır küpümde diyebilirim her haltımı , iğrençliğimi , pisliğimi bilir.Herşeyimm benim çooook seviyorum onu.

Nur :Kaderdaşım. Geç bir dostluğumuz oldu ama iyi oldu geç olsun güç olmasın :pp. Kader arkadaşım deriz hep birbirimize çünkü kaderimiz çok benzer yaptığımız yanlışlar , yediğimiz kazıklar , ikimizinde yakındığı şeyler :SAĞLIK MESLEK xD vs vs... Birlikte kamerada açtıkkkkkkk biz xD Yerim ya onu çok tatlı hep bana der ''Çok güzelsin Büşra'' diye ama kendileride taaaaşş gibi hatun :pp Birbirimizle çok rahat dertleşiriz , anlatırız ya herşeyimizi. Beyinden oynağız az biraz malum Sağlık Meslekte okuyoruz ayak uydurmak gerek xD Birgün telefonum çalıyor ''Allah Allah kim bu'' deyip açtım.
-Alo dedim
-Büşra
-Kimsin
-Tanımadınmı beni ?
-Merve senmisin ?
-Hayır ya Nur ben
-Nasıl tanıyabilirim seni Nur ilk defa sesini duydum :I Ne gülmüştük ya xD
Canımm benimm Nur yüzlümmmm seviyorum seni.

Buğra : ThisğraxD Üf saçma insanın saçma arkadaşıyım işteeee. Birbirimize çok laf yetiştiriz çokta kavga ederiz hep takım konuları yüzünden. Küfürde ederiz ama her seferinde barışırız :11: Aslında pek demem ama o çok mükemmel bir insan , mükemmel bir karaktere sahip. Tabiiiiiisiiiii babamın biricik kankası ooxD Sohbet ederiz ''Kankam napıyo'' der hepxD Hep derimki Buğra çok olgun bir insan ama bazen o kadar saçmalıyorsunki gözümden düşüyosun az kendine çeki düzen verxD Hep bir abidir bana yeri geldiği zaman öğütte verir , yaptığım yanlış yüzünden ağzıma etmesinide bilir. Hep değerliydi ve öylede kalıcak.

Anıl : Bırtt. Of bu çocuğu anlatmayı çok seviyorum çünkü sürekli eziyorumxD Saçmalama makinesi kesinlikleeeee. Oburiks bide ne zaman konuşsak mutlaka ya kola içer yada cips yerxD Heralde konuşmadan en zevk aldığım insandır gülme krizlerine girerim gözümden yaşlar gelene kadar güleriz. Bir keresinden bununla konuşurken ağzımda yemek vardı saf insan yine beni güldürmüştü gülmekten yemekler ağzımdan düşmüştüüü :I:I Moralim bozuk olsun heralde arayacağım tek insandırxD Kavga ederiz , çokta küseriz ama kendilerine bir olgunluk gelmiş bu sıralar artık kavga etmiyoruzxD Severim keratayı yaaa.

Yaren : Toprağımmm benim. Yaren kesinlikle göründüğü gibi bir insan değil forumda ağır abi havalarında birde özelde görün siz onu iki yüzlüüü xD Yarenlede dertleştiğimiz çok günler oldu kesinlikle çok iyi bir dinleyici buna şüphe yok.Çok olayda geçmiş başından bir kere dertleşmeye kalktık ben msn başında ağladım.Ama kesinlikle güçlü bir kız nede olsa Trabzonlu :pp. 10dk. ötemde ya bir kere ''Gel Büşra buluşalım'' demedixD Hastaneye yolun düşer biliyorsun bebeğim :2:

Aslı : Trabzonun misur ekmeği gogarrr ooxD Bilgisine , zekasına hastayım ben bu kızın.Çok olgunda tabi bir insan benimle konuşurken olgunluğunu ne kadar koruyabilir orası şüphexD Yazın 1.5 ay yaz stajına Trabzondayım sözü var kendilerinin buluşucaz:$ Çok şeker bir insan pozitif enerji dolu
.

Sercan : :M:M Kanky:I Benim saçmalıklarıma iyi ayak uyduruyor ben ''kız'' dedikçe o ''ayol'' diyo:I Böyle bir insan işte 360 derece xD Şaka şaka.İyisin , hoşsun , güzelsin oğluma alıcam senixD

Emel (silence) : Emel kaptaaaaaaaaaaaaaaaaaaan xD Sorunlu kişilik (A) Miniğim benim seviyorum seni

Emel (Nazar) , Hande , Damla , Gizem , Kadir (BravehearTs) , Melek , Kübra :
Sizinlede çok muhabbetim var.Hepinizi nedense bir tutuyorum belki tuhaf gelebilirxD Kesinlikle mükemmel insanlarsınız hepinizin kalbinin temiz olduğunada inanıyorum.Hayatınızda hep mutlu olun :)

ve Diesel : Aslında yazmakla yazmamak arasında çok kaldım dayanamadım :pp Semih abiiiiiii. Aramızda yaş farkı çok değil 3 bilemedin 4'tür. Ama saygımdan hep abi derim. Forumda en sabırlı insandır şüphesiz ve mükemmel bir insandır.Bizim çocukluklarımızdan gına gelmesine rağmen yinede gıkını çıkarmaz. Muhabbetide sarar haa kafa dengidir ama rütbesi gereği ağırdır xD Uzatmıcam kısa kesiyorumxD Umarım hayatında herşey istediğin gibi olur Betüllede çok mutlu olursunuz :)

Son düzenleme:

:(

çok mu gevezeyim :(

saol bebeğim (L)

her zaman yanında oalcağım biliyorsun.

iyiki varsın mavişimm (L)

Son düzenleme:

Aslı : Trabzonun misur ekmeği gogarrr ooxD Bilgisine , zekasına hastayım ben bu kızın.Çok olgunda tabi bir insan benimle konuşurken olgunluğunu ne kadar koruyabilir orası şüphexD Yazın 1.5 ay yaz stajına Trabzondayım sözü var kendilerinin buluşucaz:$ Çok şeker bir insan pozitif enerji dolu

Canım saoll bayağı uğraşmışsın sende İnci gibi bende yazıcam ama sizin kadar güzel yazamam ki xD
Düşüncelerin için teşekkür ederim çok mutlu ettin xD
En çok da Anıl için yazdıklarına güldüm :11:
Öpüldün :50:

Buğra : ThisğraxD Üf saçma insanın saçma arkadaşıyım işteeee. Birbirimize çok laf yetiştiriz çokta kavga ederiz hep takım konuları yüzünden. Küfürde ederiz ama her seferinde barışırız :11: Aslında pek demem ama o çok mükemmel bir insan , mükemmel bir karaktere sahip. Tabiiiiiisiiiii babamın biricik kankası ooxD Sohbet ederiz ''Kankam napıyo'' der hepxD Hep derimki Buğra çok olgun bir insan ama bazen o kadar saçmalıyorsunki gözümden düşüyosun az kendine çeki düzen verxD Hep bir abidir bana yeri geldiği zaman öğütte verir , yaptığım yanlış yüzünden ağzıma etmesinide bilir. Hep değerliydi ve öylede kalıcak.

Sen bence bu forumda oynamayan, en doğal kişiliksin :)

Güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum gerisini görmezden geliyorum :p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri