Tanıdıklarımı komple bi yazıyım en iyisi anca biter zaten :H
Halime :R Bitaneciktir bu forumda kardeşim. Forumda ilk tanıdığım kişi
ZehirliLokumum Büşra xD Zehirli olduğuna bakmayın oda iyidir de işte insan devamını getiremiyor cümlenın konu o olunca öyle bişey xD
Nazlı melek gibi bir kız. Allah hakedene bağışlasın.
BüŞRa hayırsızın teki :H
Yaren - Mavi rengin en çok yakıştığı, kişilik olarakta tam bir hanımefendi diyebileceğim birisi. Severim keratayı :H
Ashli - Lanet şey xD Maviye taktı ayrılmıyor iyi kızdır severim ama o renk onda olmamalı xD
Anıl - İyi çocuktur biraz eski konulara dalmadığım için severim onuda az iyiliğimiz dokunmadı birbirimize sonuçta.
Hande - Kendi çapında çığır açan bir psiko xD
nazarboncuğu - Safın teki ne desem inanır xD İyi bi kız ama he :H
diesel - Semih tam bir " Angaralı " gittim gördüm sabrını ramazanda karşısında su içerekte denedim sakin birisiydi xD iyi çocuktur :R
ozkan - Telefonda çok konusuuruz durmadan benı arar derdı ve ıstedıgı ne bılmem xD
sercan - arada bı konusuruz ııyı cocuktur xD
Cansu - iyi. diyip bırakmıyacagm yorumlarda yapardım da neyse Sonra döver falan xD
Ediz & Lyd - 10 Numara bir çift ve her biri ayrı bir güzelliğe sahip huy bakımından MaaşAllahları var yani.
Hawalı_qirL - tanımam etmem neden yazdım bilmiyorum :H demiyecegım tabı xD iyi kızdır severim keratayı xD
ve geldi o malum şahısa xD
Garagümrük : Psikopat, zırdeli kafadan sorunu olan ha bıde cok sapık bırısı xD Severim keratayı xD
dıgerlerı aklıma gelmedi gelince yazıyım xD