Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

resimli-gunaydin-mesajlari-7.jpg

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] seref veriyosun gunlugume, gunlugumun en guzel rengi, katkisi cok sagol bitanem.

Gunluk,

Bazen basim catlayana kadar dusunuyorum, bunalima girene Kadar, bazen kendimden bikana Kadar, nefret edene Kadar dusunuyorum ne olacak nasil olacak diye...
Aman.......
ALLAH var gam yok dedigim an, herseyin hayirlisi olsun dedigim an iste ozaman hafifliyorum Ve butun kamburumdan kurtuluyorum.

eger bu gunlerimiz bir sinavsa, amenna. kahrida hos lutfuda hos ama eger beceriksizligimizden ise, artik takatim kalmadi.

sen bilirsin ALLAH'im...

• Yazılar Tamamen Kendınıze ait oLamaLı
  • Gun ıcınde YasadıkLarınızı yazabılırSınız..
  • Konu ıle alakasız seyler eklemek yasaktır
  • 2 3 satır cumle yazıp gereksız konu acmak yasaktır unutmayınkı 1gun 24 saattır en az 5 satır bulunmalı.
  • konu ıcınde kufur argo +18 yasaktır ...
  • Sırf Geyık ıCın GunLuk acıLmaz , Gercegı yansıtmaLı anLaşıLır oLmalı ve Cıddı oLmalı.. Gun ıcınde Yaşananlar YazıLmalı
  • bu kurallardan herhangibirine uymayan konuLar uyarısız Kilitlenicektir..
  • Gün Bitmeden Günlük Açamazsınız
  • Konu Başlığı Olmalıdır veya Saçma Olamaz.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım kurallara dikkat edelim :R

Gunluk

Kotuyum cok kotuyum, cigerlerimi iflas etmis hissediyorum cok aci cekiyorum. Keske TURKIYEde olsaydim simdi butun tahlilleri yaparlardi. Ben anladim bizim doktor butun hastalarinin olmesini istiyor. Hollandali hastalarida sikayetci. Ya bu kadina yakistiracak sifat bile bulamiyorum oyle bir ucube kadin.
Yarin gidelim bakalim ne verip gonderecek.

Gunluk benim.doktorun ALLAH cezasini versin. Kendiside oksurige tutulsun olene kadar oksursun. Uykumunda icimd etti. Cok uykum vardi uyuyacaktim oksurmekten uyuyamadigim gibi uykumda acildi.

ALLAH seni bildigi gibi yapsin adi kopek. Nefret ediyorum ya bizim doktordan gebersede kurtulsam.
Bu cumleleri hic kimse icin kullanmamistim teroristletrden haric ama bizim doktorda bi teror sayilir hastaarinin canina kast ederek. Gebersin oda.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri