Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

gunaydin.gif

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] baya ozlemissim gunaydin m3sajlarini. Sagol bitanem.

Gunluk 2 gundur cok uzgunum ve kirginim. Ben iste bu yuzden diyorum kavga etmen gereken zamanda kavga et diye. Sonra boyle biriktiriyorsun. Neyse bundan sonra mesafeli olacagim seninle. Belki daha az birbirimizi kirariz.
Galiba birbirimize karsi saygimizda sevgimizde bitiyor...
Bitecekse bitsin artik. Uzulmekten iyidir.herseyin hayirlisi. Tr ye gitsemde dananin kuyrugu kopsun.

Neden erkekler bukadar bencil anlamiyorum.
Emir verme meraki, ben ne dersem o olur meraki nefret ediyorum.
Bide birden bire kaybolmasindan nefret ettigimi bile bile israrla ayni halti yemesi beni verem ediyor. Seytan cok kotu seyler yap diyor.

Nefret ediyorum ya resmen erkeklerden. ALLAH hepsjni bildigi gibi yapsin. Benciller.
Evlenmicem ben hic evlenmicem onun bunun derdini cekemem. Calisir kend yer kendm otururum. Bide elin adaminin afrasini taafrasiniyetmemis gibi emirlerini cekemem.
Giciklar.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yada [MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] kim varsa
Gunlugumdeki butun mesajlar silinebilir mi? Hatta cope atilsin coptende silinsin. Temiz bir sayfa ile baslamak istiyorum. Mumkunmu?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] yeni konunu aç kilit atarız

gunlerimin sahidi "gunlugum"

Yeni bir gunlukle tertemiz bir sayfa ile tekrar gunluk tutmaya karar verdim.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] digerini kilitleyip coptende silersen sevinirim.

---> gunlerimin sahidi "gunlugum"

27.02.2013 00.37

Gunluk, dun yaninsali gunu yogun bir gundu.
Sabah kahvaltiya ablamlar geldi. Oglene dogru ise diger ablam ve esleri geldi. Yedik ictik gittiler. Aklimda olan bir tablo vardi onu yapmaya basladim bugun ama cok basarili oldugum soylenemez. Bir bitsinde bi bakalim nasil birsey cikacak ortaya. Bazi seylerinde kararsiz kaldim. Keske hic degismeseydim ilk yaptigim gibi kasaydi. Neyse bitince anlayacagiz.bu arada babam dun gece yani pazartesi gecesi rahatsizlanmis. Annem uyandirmadi bizi. Tabi babam dr gitmek istemiyor ondan. Neyse umarim yarina birseyi kalmaz.

Gunluk, Turkiye'ye kesin donus yapmayi hernekadar cok istesemde kafamda birsuru soru var. Bugun belediyeyle randavumuz var annemle babama hollanda pasaportu icin. Bilgi soracagiz. Hayirlisi.

Neyse gunluk cok uykum var yorucu bir gundu. Iyi geceler.
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canim artik burdan gunluk tutuyorum.

27.02.2013

Sevgili gunluk,

Bugun belediyeye gittik pasaport isi icin. Ordan eve geldim dukkana gittim yapistirici aldim geldim hastaneye gittik geldik ablamlarla yemek yedik cay ictik.simdi gittiler. Dizi izliyorum sidide biraz sonra yine isim var.

Yarin gorusuruz gunluk.

28-02-2012 persembe

Bugun sabah ablamin bana mesaj atmasi ile sabahin korunde ''kargalar daha kendi pisligini yemeden'' uyandim. birazdaha yatakta debelendikten sonra kalktim. kahvatli yaptik hergun gibi cocuk baktik ablam cocugunu okula getir gotur yaparken. Onlar gittikten sonra.
annemin mutfak dolabina makinayla suntadan raf kestim. zimparaladim kiymiklarini, balkonu yikadim 3-4 is basvurusunda bulundum. ortaligi topladik. cay demledim simdide cay bulasiklarini toplayacagim.
sonrada sanirim otururum yatana kadar :)

Hayirli olsun Ablaciim :))elimde bos gelmek istemedim :$ :)
bol bol güzel günlerini yazi veresin insallah :*
chocolate_box_and_butterflies_0051.jpg

Hayirli olsun Ablaciim :))elimde bos gelmek istemedim :$ :)
bol bol güzel günlerini yazi veresin insallah :*
chocolate_box_and_butterflies_0051.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri