Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

73025_450020108381299_2110311218_n.jpg

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sagol canim benim.

dertortagim benim biricik gunlugum.
sana birsey anlatmak istemiyorum.

kendisi saymıyor bizede saydırmıyor öylee gün geçmezmiş) mayıs sonu gibi gelecek inşallah...buradan gittiginde 4 ay gibi bir zaman kalıyor

masaALLAH bitmis olmus (tabi bize, orda zaman nasil gecer bilmem)

ALLAH kardesini ve butun askerlerimizi, polislerimizi korusun. insaALLAH sag saglem gelir canim hayirli teskereler simdiden.

bitti gibi ama var daha ya bide geldi daha zor olacak tekrar göndermek...Allah herkesin evine dönmeyi nasip etsin hava soguk -20 leri görüyorlar oralarda adam boyu kar var...kış geçti mi askerlikte bitti bizim zaten)

iyi dileklerin için teşekkürler canım Allah razı olsun

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]'m Gunaydin canimsin.

Gunluk, niye boyle yapiyor ki hic mi bizi dusunmuyor? Nekadar zorlukla yaptigimizi biomiyor mu? Niye baskalari bizden dahami onemliki? Neyse ALLAH islah etsin. Hidayet versin.

ne gulmeye nede gulumsemeye mecalim var.
isyan degil, ALLAHA arz-u hal ediyorum. Sen bilirsin ALLAH'im,
bu karanlik ardindan gunes dogacak mi birgun?

Sevda selim ben annemden baska hic kimse icin onemli degilim. Onemli olsaydim boyle olmazdim.

Dun uzdu beni gunluk bende bugun Aksama kadar birsey yazmadim. Musaitmisin diye yazmis, simdi musaitkm diye yazdim ama kendisi yok. Banane Ne yaparsa yapsin. Sinir Ne olacak

Sevda selim ben annemden baska hic kimse icin onemli degilim. Onemli olsaydim boyle olmazdim.

Dun uzdu beni gunluk bende bugun Aksama kadar birsey yazmadim. Musaitmisin diye yazmis, simdi musaitkm diye yazdim ama kendisi yok. Banane Ne yaparsa yapsin. Sinir Ne olacak

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] günaydın hayırlı sabahlar yanılıyosun bitanem benim için çok önemlisin mesela:eda::eda::eda::eda:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri