Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

yil3hz2.jpg

Sagol canim gecti insaALLAH

yüce rabbim bir daha göstermesin bitanem biliyomusun canımın içi kendimi çok kötü hissediyorum levent böyle yapıcak kişi degi lbaşına bişeymi geldi bilmiyorum hastamı kazamı geçirdi noldu neden kayboldu çıldırcam ben :uzgunkiz::uzgunkiz::uzgunkiz:

yüce rabbim bir daha göstermesin bitanem biliyomusun canımın içi kendimi çok kötü hissediyorum levent böyle yapıcak kişi degi lbaşına bişeymi geldi bilmiyorum hastamı kazamı geçirdi noldu neden kayboldu çıldırcam ben :uzgunkiz::uzgunkiz::uzgunkiz:

Amin sagol canim. Bilmiyorum bende merak ettim canim. [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] nerelerdesin?
Gercektende iyi bir sebebin yoksa yaptigin cok ayip levent kardesim. Seni merak ediyor ve endiseleniyoruz. Okulsa eger nedeni. En azindan iyiyim yazabilirsin. Hadi beni gectim ama sevdaselini nasil bukadar merakta birakiyorsun?
Lutfen kendinden bir haber ver seni merak ediyoruz. Seviliyorsun.

Canim icini ferah tut birseyi yoktur ins.
Vardir bir sebebi.

Amin sagol canim. Bilmiyorum bende merak ettim canim. [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] nerelerdesin?
Gercektende iyi bir sebebin yoksa yaptigin cok ayip levent kardesim. Seni merak ediyor ve endiseleniyoruz. Okulsa eger nedeni. En azindan iyiyim yazabilirsin. Hadi beni gectim ama sevdaselini nasil bukadar merakta birakiyorsun?
Lutfen kendinden bir haber ver seni merak ediyoruz. Seviliyorsun.

Canim icini ferah tut birseyi yoktur ins.
Vardir bir sebebi.

içimi ferah tutmaya çalışıyorum olmuyo nerdeyse bir ay olcak levent yok mutlaka bişey olduda inşallah korktugum kötü şeylerden degildir inan çok kötüyüm bitanem levent böyle yapıcak insan degil çok korkuyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri