Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Geçmiş olsun ablam :(
Allah acil şifalar versin.
Umut her zaman vardır.
Duaya devam.

ALLAHIM kabul olmayan duadan sana siginirim.
YaRABBIM, sirtimi hem korkuyla hem umitle sana dayadim. Sen babama sifalar ver.
YaRABBIM, seni sifa veren olarak bilirizN Sen sifa adinla sifa ver ALLAHim.
ALLAHIM sen bizi korktuklarimizdan emin kil... sen korktugumuz hastaliklardanda emin kil.
ALLaHim butun hastalara sifalar ver.
ALLAHim sen bizi sifan ile mujdelendir.
Babamin birseyi kalmasin. Sana inaniyor sana guveniyor senden sifa bekliyoruz. Canim babam aci cekmesin ALLAHim.
Zaten 7 yasindan 67 yasina kadar bir gun yuzu gormedi. Birgun rahat edemedi. Bizde rahat ettiremedik hep yuk olduk. Sen bugune kadar cektiklerini kefaret et. Hastaligina sifalar ver.
Bugune kadar cektikleri olsun sinavi ALLAHim. Bu hastalik ile sinav etme babami.
Sana guvendim sana sigindim sana inandim. Senin kapina geldim. Sen geri cevirme ALLAHim.

Allah Şifa Versin Canım :(

Sagol canim. Ben buna gonulden unaniyorum. Inanmak basarmanin yarisidir derler. Tam olarak sifasi olmayan bir hastalikta olsa ben babamin sifa bulacagina inaniyorum. Cunku ALLAHa guveniyirum sirtimi ALLAHA dayadim dualarla beraber.

Sen Duanıda et gerisi Allah'a kalmış Tevekkül etmek zordur ama sabrın zirvesidir .

Rabbimden
Ya Şafi,
Ya Şafi,
Ya Şafi adı ile babana ve tüm hastalar tez vakitte şifa diliyorum. Sabrınız sınırsız olsun çok zor bunu en iyi ben biliyorum. Dilerim babacığınla uzun seneler sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşarsınız.

Rabbimden
Ya Şafi,
Ya Şafi,
Ya Şafi adı ile babana ve tüm hastalar tez vakitte şifa diliyorum. Sabrınız sınırsız olsun çok zor bunu en iyi ben biliyorum. Dilerim babacığınla uzun seneler sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşarsınız.

Ins. Canim amin amin. ALLAHIN safi adiyla dua ediyoruz ins.

Pazartesi gunu doktora gidecek tr de. Bakalim burda tahlilleri okdu raporlari goturdu ama tr de hepsini yeniden yaparlar sanirim.

canım :( oyh güzel kalplim güçlü ol rabim dualarını kabul edicektir dualrım seninle :(

canım :( oyh güzel kalplim güçlü ol rabim dualarını kabul edicektir dualrım seninle :(

Cok sagol canim benim. Dua cok onemli. ALLAH ile konusmanin ALLAH ile aramizda bag kurmanin yolu. ALLAH isteyin vereyim diyor. Ailem sevdiklerim butun insanlik icin saglik sihat istiyorum. ALLAHin sozunden emin olarak. ALLAHA guvenerek sirtimi dayayarak istiyorum RABBİMden. ALLAH anneme babama kardeslerime sevdiklerime akrabalarima nerede ne hasta varsa herkese sifalar versin.

Cok sagolun hepiniz destekleriniz icin. ALLAH ne sıkıntınız varsa gidersin ins.

Hep kendi derdim oldugumda sana kostum gunluk.

Buseferde canim yaniyor, madenciler icin. Kararan hayatlar icinden. Bildigimiz 294 bilmedigimiz kim bilir kac kisi... babasiz cocuklar icin yaniyor canimiz. Yeni evliler esini ardinda birakanlar icin...

1 haziranda izmirdeyim insaALLAH ama sevinemiyorum. Keske arkamda birakmak zorunda olduklarim olmasaydi. Cok uzulecekler :(
Ve 9 agustostan sonrada istanbulda... hic istemiyorum gitmek. Izmirde kalmak istiyorum :(

18 yillik bir omru geride birakip gidiyorum.
Ne zor vedalasmalar. Nekadar zor ayriliklar.
Yegenlerim ablalarim geride kalacak. Daha sonra annem babam ablam abimde ve diger yegenlerimde.
Herkesden uzak tek basima olacagim :(
Bir tek basima ne yapacağım istanbulda bilmiyorum. Hic bir yeri bilmiyor hic kimseyi tanimiyorum :(
ALLAH yardimcimiz olsun.
Gunluk bu gece son gecem olacak 18 yil sonra su lanet hollandada.
Huznum hat saffada.
ALLAHIM ne olur ablamlar dugunume gelebilsinler. Ne olur ALLAH IM.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri