Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]m tsk ederim gul guzelim benim. Sende ALLAHa emanet ol.

O8NxFfv.gif

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Gunlerim ozlemle ama yinede guzel geciyor. Yani eskiden yapmayipta simdi yaptigim birsey yok. Sadecw mutluyum ama kafamda bir milyon soru.
O nasil olacak bu nasil olacak. O uzulecek bu uzulecek diye dusunceler sarmis her bir yanimi.ben bukadar dusunuyorsam annem ne yapiyor acaba :(
5 evlat bi annemle babami mutlu etmeyi beceremiyoruz gunluk. Ne olacak bizim bu halimiz. Orada gurbet burda gurbet.biz tr ye gidince çocuklar ne yapacak. Nasil uzulecekler kim bilir :( izine giderken bile pesimizden agliyorlardi. Izine gelebilseler keske ozaman bukadar takmam kafaya ama 5 kisilik bir aile oldular 2000 euro en az bilet paralari :(((( nasil geleceklerki dugunume :(
ALLAHim sen yardimcilari ol yaRABBIM.
Sonra ben istanbula gelin gidicem. Diger cocuklarina hasret kaldogi yetmiyormus gibi birde bana hasret yasicak annemler.
ALLAHim ALLAHim sen buyuksun yardimcimiz ol sen.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] iyimisin tatlim? Nerelerdesin? [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] sende yoksun ?

Canim Sıkılıyor.
Birseyler degissin istiyorum. Gerci cok degisiklik olacak ama uffff...

Guzel bir gun gecirmeme ragmen birden sıkıntı basti bana. Moralim nedensiz sekilde bozuldu.

Ahh.. birde ali ile zevklerimiz uyussa cok sevincem :) annem konustuklarimiza sahit oldugunda guluyor gunluk. Bir yandanda hosuna gidiyor anliyorum ben. Sanirim annem ve babam aliyi sevdiler. Onu diger damatlari gibi gormuyorlar. Yani tamam 30 yasinda ama bende evde en kucuk oldugumdan onuda kucuk goruyorlar (ben gozlerinde hala kucuk oldugumdan) ailemin onun hakkindaki olumlu dusunceleri beni sevindiriyor. ALLAH icin oda aileme karsi cok saygili.
ALLAHim ins. Hep ikimiz birbirimiz icin "IYIKIM" olarak kaliriz. Ins. "Keske" demeyiz hic.

Gunluk. 12 gun sonra filan annem babam tr ye kesin donua yapiyor. Cocuklar cok uzulecegi için cok uzuluyorum. 2 ay sonra ben gidcegim yine uzulecekler. Sonra diger ablamlar dugune gelecekler onlar belki yine kalacaklar :((( tek dusundugum minik yegenlerim :((( hergun yanimizdalar ve bianda kimsesiz kalacaklar :((( keske onlarda gekebilselerdi.

ALLAHim sen annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etme. Sen onlara hayirli uzun omurler ver :'(
YaRABBIM sen yatak omru verme. Sen olumunde hayirlisini ver. Ele avuca dusurme. Kimseye muhtac etme :( ALLAHim sen babamin sifasini ver YARABBIM.
Gidip doktorun bogazini sıkıp koysam yeridir.

Hic iyi degilim gunluk... normal davraniyoruz, herkes normal gibi gorunsede herkesin kafasi ayni yerde "babamda" :(
Internette okuyorum belki bir umut okur diye ama icime su serpecek hic bir yazi yok hoc bir bilgi yok.
Gozumuzun onunde babam aci cekecek ve biz buna hic birsey yapamayacagiz :(((
Olum gelmis bas ustune.. ama aci cekmesine dayanamam.ki ne annemin ne babamin ne kardeslerimin ne sevdigimin.
ALLAHim senin sifa olan isminle sana yalvariyorum sana el aciyorum. Sifa adinin yuzu hirmetine, senin kudretin yuzi hurmetine. Anneme babama kardeslerime butun hastalara sifalar ver. .sen babami bu hastaliktan kurtar ALLAHim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri