Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Yegenlerimin uzuldugunu bilmek beni kahrediyor.
Cani. Benim hilalim aglamis ben gittim sanmis.

18 yillik bir omru geride birakip gidiyorum.
Ne zor vedalasmalar. Nekadar zor ayriliklar.
Yegenlerim ablalarim geride kalacak. Daha sonra annem babam ablam abimde ve diger yegenlerimde.
Herkesden uzak tek basima olacagim :(
Bir tek basima ne yapacağım istanbulda bilmiyorum. Hic bir yeri bilmiyor hic kimseyi tanimiyorum :(
ALLAH yardimcimiz olsun.
Gunluk bu gece son gecem olacak 18 yil sonra su lanet hollandada.
Huznum hat saffada.
ALLAHIM ne olur ablamlar dugunume gelebilsinler. Ne olur ALLAH IM.

biz varız herşeyden önce sevdiğin insan burada . istanbulu cok seveceksin =)

:)

Alide senin bir onceki mesajinda yazdigini dedi bana.
Hilalim 6 yasinda yegenim cok agladi pesimden havaalanidada. Iceri girdim ucagi bekleme yerine. O aradada ali aradi. Dayanamadim bende agladim. Oda aynisini dedi. Orda sevdiklerini birakiyorsun ama burdada sevenlerin bekliyor seni diye.
Yegenlerimden ayrilirken boyle oldu annemden ayrilirken ne hale girecegim :( annem simdiden uzuluyor. ALLAHim sen buyuksun. Hepmi gurbet olur bilmiyorumki. Bizimde dunya sinavimiz gurbet demekki. Onemli olan bu sinavi isyan etmeden gecmek.

:)

Alide senin bir onceki mesajinda yazdigini dedi bana.
Hilalim 6 yasinda yegenim cok agladi pesimden havaalanidada. Iceri girdim ucagi bekleme yerine. O aradada ali aradi. Dayanamadim bende agladim. Oda aynisini dedi. Orda sevdiklerini birakiyorsun ama burdada sevenlerin bekliyor seni diye.
Yegenlerimden ayrilirken boyle oldu annemden ayrilirken ne hale girecegim :( annem simdiden uzuluyor. ALLAHim sen buyuksun. Hepmi gurbet olur bilmiyorumki. Bizimde dunya sinavimiz gurbet demekki. Onemli olan bu sinavi isyan etmeden gecmek.

valla esenyurtta kalacaksın galiba eğer bişeye ihtiyacın olursa çekinme benim evime 10dakika orası tüm esenyurtu tanıyorum :D

valla esenyurtta kalacaksın galiba eğer bişeye ihtiyacın olursa çekinme benim evime 10dakika orası tüm esenyurtu tanıyorum :D

Cok tsk ederim. Boyle demen bile yetiyor insana.
Evet esenyurtta kalicam nasipse.
Bi bakmissin :) alinin arkadasi cikiyormussun :) ama onun arkadaslarini taniyorum :) hicc erkal adini duymadim. Erkan adini cok duydumki oda benim kumam zaten :) erkanla yatip erkanla kalkiyor. Hayirlisiyla erkanda evlenseydide kurtulsaydim erkandan :) sinir oluyorum artik o arkadasina :)

Cok tsk ederim. Boyle demen bile yetiyor insana.
Evet esenyurtta kalicam nasipse.
Bi bakmissin :) alinin arkadasi cikiyormussun :) ama onun arkadaslarini taniyorum :) hicc erkal adini duymadim. Erkan adini cok duydumki oda benim kumam zaten :) erkanla yatip erkanla kalkiyor. Hayirlisiyla erkanda evlenseydide kurtulsaydim erkandan :) sinir oluyorum artik o arkadasina :)

benim kardeşimdir belki onun adı da erkan. =) her zaman yanındayız abla esenyurt semt olarak biraz pistir umarım taşınırsınız ordan :)

hahaha [MENTION=151958]yesil83[/MENTION] enişte de istemez bi süre sonra mreak etme

Yani tabiki, olmasi gerekende bu. Tabiiki ali icinde oyle ama secim yapmasi gerekecek bi durum yok.
Erkanda diyo ayirmak istersenee ayiramazsin bizi :)

öyle bişey söylemesi yanlış şakayla bile olsa ilerde coluk cocuga karısınca ya da erkanda nişanlanınca zaten ayrılacaklar =) evlenince enişte 1-2 ay dısarı cıkmayacak zaten %99 erkanda yalan olur o arada .

öyle bişey söylemesi yanlış şakayla bile olsa ilerde coluk cocuga karısınca ya da erkanda nişanlanınca zaten ayrılacaklar =) evlenince enişte 1-2 ay dısarı cıkmayacak zaten %99 erkanda yalan olur o arada .

Aman... arkadasliklar baki olmuyor :) gicik dugumu biliyor ya kendisine ondam diyor ayiramazsin bizi diye. Erkan digor ali degil. Alide diyo gerci. Ama birbirlerine cok destek oluyorlar ayrilmasinlarda zaten. Bu devirde gercek dost zor bulunuyor.

ALLAHim... huzurlu mutlu bir yuva nasip et omce bana sonra butun herkese. Mutluyum sukurler olsun.

Canim sıkkın gunluk. Aliye haksizlik yapiyorum gibi... o herseyi benim ve kendisinin istedigi gibi aldi ben hic birseyi onun istedigi gibi alamadim. Gun yakasiyor daha yatak odasi bitmedi :(
Kendimi kotu hissediyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri