Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

bitanem naptın kendine çokmu kötü yandın görünce çok üzüldüm inşallah korktugum kadar kötü degilsindir
Sizliyordu ama sizlamasi gecene kadar buz koydugum icin fazla birsey hissetmedim. Sanirim erken mudahele ile yirttik :) aksamada gecmis oldu. Simdide sizlamiyor ama kizarti var umarim gecer oda.
[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

cümlemizden allah razı olsun sende benim için öylesin kardeşimgibisevdigim çok özel bir arkadaşımsın eger kısmetimizde varsa görüşmek görüşürüz inşallah bitanem

INSAALLAH canim cok isterim

Nekadar salagim ya paagimdaki yuzuk dusmus haberim yok. Ama cok gevsekti :((( ins. Bulabilirim. Bulamadim ya :'( :'( :'( :(((((((((

Nekadar salagim ya paagimdaki yuzuk dusmus haberim yok. Ama cok gevsekti :((( ins. Bulabilirim. Bulamadim ya :'( :'( :'( :(((((((((

Canım benim çok üzüldüm inş. bulabilirsin :(
Eşimde bizim nişanlılık dönemimizde gitme dediğim halde Antalya ya gitmişti. Yüzerken yüzük ona da bol geldiği için düşürmüştü. Rabbim o kadar çok büyük ki eğer eşim yüzüksüz dönseydi asla beni inandıramazdı. Ve o kocaman denizde bulmuş yüzüğünü. Umarım sende bulabilirsin.

Canım benim çok üzüldüm inş. bulabilirsin :(
Eşimde bizim nişanlılık dönemimizde gitme dediğim halde Antalya ya gitmişti. Yüzerken yüzük ona da bol geldiği için düşürmüştü. Rabbim o kadar çok büyük ki eğer eşim yüzüksüz dönseydi asla beni inandıramazdı. Ve o kocaman denizde bulmuş yüzüğünü. Umarım sende bulabilirsin.

Ins. Canim ya. Ins. Evde dusmustur. Nezaman dustigunu bile fark etmedim. Etseydim zaten bulunurdu. Uzun zamandir disari cikmiyordum bir dun ciktim. Ins. Disarda dusmemistir. Dun evi aradim bulamadim :(

Nisanlima sabah, cok kotu birdey okdu yuzugum dusmus odedim. Oda korkuttun beni onemli birsey var sandim dedi. Canin sagolsun dedi ama ben biliyorum ona bir alay konusu cikti :)))
Guzel yuzuktude :((( uzuldum. Ins. Bulurum. Ama ona dedimki. Bol geliyor boynumdan asayim. Dediki tak ya... bende takiyordum ama dustu sonunda. Ortaparmagima takiyordum ama onu SIKRIGINDAN yara yapmisti. Takmiyordum. Aman ne bilim iste. Tr de kucultturecektik hayirlisi. Ins. Bulurum.

İnş. bulursun bulamazsan bile böyle şeylerle sıkma kendini daha güzelleri senin olur :)

Gunluk ilk gunumi 9-9-2011 de tutmussum ilk sayfalari okudumda. Hep ailiden bi ayrildim bir birlestim yazmissim. Diger sayfalari okumama gerek yok. Eminim aliyle kusup baristigimdan baska birsey yoktur. :) forumda gunlukte bile 2011 den begri yazmiss ve 7-9-2013 te nisan oluyor :) 2 sene bu gunlukte yakinmissim ve bunun onceside var. 2007 sonrlarinda tanıştık onunla :) 6 yillikk bir gecmisin bu sene nisanla sonuclanacagindan hic umidim yoktu. Ne buyuksun ALLAHIM.

Cumatebrigi215.jpg

Gunluk ilk gunumi 9-9-2011 de tutmussum ilk sayfalari okudumda. Hep ailiden bi ayrildim bir birlestim yazmissim. Diger sayfalari okumama gerek yok. Eminim aliyle kusup baristigimdan baska birsey yoktur. :) forumda gunlukte bile 2011 den begri yazmiss ve 7-9-2013 te nisan oluyor :) 2 sene bu gunlukte yakinmissim ve bunun onceside var. 2007 sonrlarinda tanıştık onunla :) 6 yillikk bir gecmisin bu sene nisanla sonuclanacagindan hic umidim yoktu. Ne buyuksun ALLAHIM.

Umarım ben de o kadar uzun süre yazabilirim kıskandım şimdi günlüğünü bak :)

Umarım ben de o kadar uzun süre yazabilirim kıskandım şimdi günlüğünü bak :)

:) kuskanlicak bisesi yok canim. Gunluk tutmasini becerwmeme. Nezaman canim SIKKIN olsa buraya yazarim. Gun be gun yazmam. Bazen haftalarca unuturum :) ama sen ne guzel duzenli sekilde yaziyorsun. Daim olsun.
Hepsini okuyorum :)

:) kuskanlicak bisesi yok canim. Gunluk tutmasini becerwmeme. Nezaman canim SIKKIN olsa buraya yazarim. Gun be gun yazmam. Bazen haftalarca unuturum :) ama sen ne guzel duzenli sekilde yaziyorsun. Daim olsun.
Hepsini okuyorum :)

Aydın'a taşınınca böyle yazamayacağım kesin :) ben de seni takipteyim.

Bugun sabah sinirli uyandim. Sanki her sabah herkes icin uyanmak zorundayim. Sabah kargalar pisligini yemedenherkes beni ariyo bana yaziyor. Butun hafta aanladik ama yeter yani.
Bu ne ya.. whatsap durumunua yazicam. Uyuyorum rahatsiz etmeyin diye.
Bugun harbi harbi sinirli uyandim.

Isyan bayrangini cekicem artik. Yeter ya yeter. Ise gitmiyorum gitsem daha gec kalkarim. Bu ne hergun hergun 7 de uyan.

Ufff. Anlatirken bile bunalima girdim bak.

Babamada kizdim zaten. Tavri hic hos degil.

Bugun ona kizginim ama yine anlamiyo neden.
Tabi yine ben sucluyum herzamanki gibi...

2- 3 gundur aliyle konusmalarimdan hic bir zevk alamiyorum :( pek bi mutlu degilim nedense.
Onun sucu degil benim heyheylerim gelmis yine.
Canim SIKILIYOR ayda bir tutuyor huysuzlugum. Ama yinede son gunlerdir mutlu degilim.

ALLAHIM bu nasil bir karin agrisidir her ay heray kivrandiriyor beni :((((
Yokmu bunun bi caresi YaRABBIM. ..

Oyyyy.... uyutmuor beni... 3 tane agri kesici aldim. 2 sabah 1simdi. Bitne daha iceyim.ancak etki eder

ALLAHIM bu nasil bir karin agrisidir her ay heray kivrandiriyor beni :((((
Yokmu bunun bi caresi YaRABBIM. ..

Oyyyy.... uyutmuor beni... 3 tane agri kesici aldim. 2 sabah 1simdi. Bitne daha iceyim.ancak etki eder

belki haddim degil ama tavsiyede bulunmak istedim. öncelikle geçmiş olsunn.. karın agrısının sürekli olması o bölgedeki organların rahatsızlıgından olur genellikle şayet sürekliyse... doktora zaten gitmiş oldugunu varsayarak söylüyorm .ayaklarını kesinlikle ve kesinlikle sıcak tutmaya calış gerekirse 2 corap üst üste giy.. cok sıcak cok soguk ve gazlı icecekleri kesinlik içmemeye çalış. tekrar gecmiş olsun hayırlı geceler

belki haddim degil ama tavsiyede bulunmak istedim. öncelikle geçmiş olsunn.. karın agrısının sürekli olması o bölgedeki organların rahatsızlıgından olur genellikle şayet sürekliyse... doktora zaten gitmiş oldugunu varsayarak söylüyorm .ayaklarını kesinlikle ve kesinlikle sıcak tutmaya calış gerekirse 2 corap üst üste giy.. cok sıcak cok soguk ve gazlı icecekleri kesinlik içmemeye çalış. tekrar gecmiş olsun hayırlı geceler

Est. Aksine ilgin icin cok tsk ederim. Doktora gittim hollandada herkezde olabilirmis bise yapmadi. Tr de gitmeyi dusunuyorum. Ya bu malum kadinlarin basinda olan dertte.. bende biraz asiri agri oluyor. 2 gun kivraniyorum agri kesiciler kullaniyorum hernekadar kulkanmak iyi olmasada...

Bakalim bide tr de dr ye gideyim.
2 corap giyiyorum bir kac gundur. Sagol tekrardan. Uzun zamandir gazli icicekte icmiyorum hamd olsun.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri