Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

h-j7010ftj.gif

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156558]Valetta[/MENTION]

Hepinizi cok seviyorum. Eger gorusemezsek hakkinizi helal edin.

Insanlarin bazilari mertlikten acik yureklilikten nasibini almamis alicengiz oyunlari oynuyor insanlarin uzerinden. Yani birilerin keyfi uzerine banlanirsam hakkinizi helal edin birdaha gorusemeyiz. Ama banlanmam yakindir gibime geliyor. Ne yaparsiniz. Kiskirtmak serbest kiskirtina laf soylemek yasak.

Baskasi yaptiginda ustune durma bosver takma. Karsidaki yaptiginda haklisin oluyor...
Kendileri bilir. Ne ilk oldugum bir site nede son...
Insanlarda cesaret yurek olmadigi surece boyle gelmis boyle devam eder.

Benim icin ozel kisilersiniz. Sizleri ozlerim. Banlanmazsamda gorusuruz zaten.

Sağol ablacım,aynen..

Aynı şeyler benim içinde geçerli xD Nasip artık :pp

Sevgili gunluk,

Izmirde gecirdigim tatil gunlerimi cok ozledim :)
Cok tatli bir 1 hadta gecirdim nisanlimla.
Resmen evin icinde kose kapmaca oynuyorduk.
Sabahtan geceye kadar yegenim huseyin alinin pesini birakmiyorsu oyun oynuyorlardi gecede babam noveti ele aliyorsu. Evin icinde hic basbasa kalamiyorduk :) ama balkinda ettigimiz sohbetin tadi damagimda kaldi. Geceleri balkona geciyorduk dizine yatiyordum oda saclarimi oksuyordu ve sohbet ediyorduk.
Bazen sabah kimse uyanmdan gidip uyandirip sonra yanindan kaciyordum :) bazende mutfakta buluşuyorduk :)
Cok guzel bir tatildi. O istanbulda okdugu ve hergungidip gelemeyecegi icin bir hafta bizde kalmisti. Tabi abim tutturmusti canan bizde kalsin oglan assagida diye ama biz oglen evden cikip aksam gec vakitte eve geliyorduk zaten :)
Ay nisanlilik dobemimi daha cok yaninda gecirmek birazdaha tadini cikarmak isterdim.
Cok guzeldi.
Mart sonunda birdaha gidicem. Ozamanda hafta sonlari gelir.
Agustostada dugunumuz olur zaten. Ins. Dogru bir karar aldigimizi mutlulugumiz ile ispatlariz.

Onu cok seviyorum. Sevgimin azalmasi ve cogalmasi onun elinde.
Bu arada annemde sagolsun (kayinvalidem yani) simdiden eve benim almam gerekneleri aliyor. Benim cetizimi neredeyse kayinvalidem tamamlicak.
:)

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] sagol gulum.

Gunluk,

Bazi seyler SIKINTILI bazi seyler guzel geciyor.

ALLAH im sen islah et. Hidayet ver. Akkini basina toplasin artik. Yardim et ona ALLAHim.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]'m tsk edrrim tatlim.

Gunluk sabaha kosusturma ile basladik.
Ablamin hamileligi iyi gitmiyor. Eniste isten gelene kadar hep onun yanindayim. Ins. Duzelir ablam. Onun icin uzuluyorum.
ALLAH sifalar versin.
Bakalim bugun nasil gececek.

rica ediyorum bitanem çok seviliyosun ablana geçmiş olsun bebegi hayırlı olsun yüce rabbim saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah sen çeyiz hazırlıklarına başladınmı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri