Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

rica ediyorum bitanem çok seviliyosun ablana geçmiş olsun bebegi hayırlı olsun yüce rabbim saglıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah sen çeyiz hazırlıklarına başladınmı

Amin sagol canimsin.
Evet, burdan ufak tefek birseyler aldim ama cok sey alamicam burda tr ye goturmesi SIKINTI olacak. Tr den alicam ins. Coook para lazim coook :)
Var yinede ufak tefek birseyler.

314872_272415822789057_164807473549893_886361_1069572010_n-2c9.jpg

Sevgiki gunluk alinin dogum gunune daha 2 ay var ama herzamanki gibi erkenden hazirliklara basladim.
Aklimdaki sey kendi ellerimle yap-boz yapmak. Aslinda bos olarak satiliyor icine istedgini yazip cizebilirsin ama ben emek harcayarak yapmasini seviyorum. Evet, yapbozu kendim yapiyorum. Cook yordu beni yapmasi dogru durust malzeme bulamadigim icin. Kartonkari kesmek gercentende cok zor oldu ve tabi yerlesmesinde kaymalar oldu. Elbette orjinali gibi degil ama sevdigim icin ozel olsun istedim benim ellerimden ciksin istedim.
Thundeersen yaptigi gibi kapsulleride yapacagim ama onun hazirini alacagim :) kapsulleride kendim yapmam ya :) ozel ask kapsulleri satikiyor internetten kapsulleri ararstirirken tevafuk gordum .
Birdahaki ay sonuda postalarim. Kargoya veririm.
Hadi hayirlisi bakalim. Merak ve sabirsizlikla bekliyorum.
Yapbozum guzel olur ins. Keskerken kartinu yiprandi ama ozel makasim yok. Ona ozel kartonum yok. Yani ne bilim... kendi imkanlarimla ancak bukadar. Begenmezse kafasini kirarim :).

Hadi gunluk iyi geceler. Yarin devam ederim askimin yapbozunu yapmaya.simdi agir kutular altina koydum azicik duzelsin diye :)) eski utuleme yontemi ile.

Kemal sunalin atasizleri gibi olsada olacak olmasada olacak :)

Guzel bir hediye kutusi aldim. Kutu boyutunda yap boz yacagim uzerinde iyiki dogdun yazan. Sonra o kapsullerin icindeki kagitlara birseyler yazacagim 90 kapsul varmis. Icidede bos rule yapilmis kagit. Neyseki o hazir.
Sonra ablami hastane ziyare gittigimde bir derginin icinde parfum ornegi vardi kokladim cook guzel kikuyordu ama cok pahaliydi ama kokusunu cok begendim ondan alacagim.
Kutunun altina yapbozu koyacağım, ortaya parfumu yerlestirip heryerine daginik sekildde kapsulleri koyacagim. Kutu kucuk zaten ama cok hos bir hediye kutusu.
Umarim begenir. Hediye kutusu zarar gormesin diye baska bir kutuya koyup kargoya verecegim.
2 ay var ama daha :( neyse bu ay sonu maasim geldiginde parfumu ve ask kapsullerini siparis edecegim. Hazir olsun. Ali bey yapboz yaptigimi anladi ama digerlerinden haberi yok :))) supriz olacak gunluk.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION]m tsk ederim canim...

Bugun mutsuzum gunluk.....

KUL EÛZÜLEROkunuşu:**Kul, euzü birabbil felâk, min şerri ma halak, ve min şerri gasikin iza vakab, ve min şerri neffassâti fil ukad, ve min şerri hâsidin iza hased.

Anlamı:* De ki: Sığınırım rabbine felâkın, halkettiklerinin şerrinden, ortalığı basan karanlıkta oluşacak şeylerin şerrinden, düğümlere üfliyen büyücülerin şerrinden ve hased eden hasedçilerin şerrinden.

Okunuşu:**Kul, euzü birabbin nâs, melikin nâs, ilâhin nâs, min şerril vasvasil hannas, elleziy yuvesvısu fiy sudûrin nâs, minel cinneti ven nâs.Anlamı:*

De ki: Sığınırım bütün insanların rabbine, bütün insanların melîkine ve bütün insanların ilâhına; o sinsi vesvese verenin şerrinden ki, vesvese verir insanların içine kimi cinden kimi insten!..

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

hayatında hiç bir zorluk sorun olmasın her günün birbirinden mutlu geçsin inşallah sen benim canımın içi dedigim mutlulugu gerçekten hak eden ender arkadaşlarımdansın yüregi yüzelim benim

hayatında hiç bir zorluk sorun olmasın her günün birbirinden mutlu geçsin inşallah sen benim canımın içi dedigim mutlulugu gerçekten hak eden ender arkadaşlarımdansın yüregi yüzelim benim
ALLAH razi olsun. Canim benim inan sende oyle. Seni gormeyi okadar cok istiyorum ki sanki en samimi en yakin arkadasimsin. Ki burda oylesin. Keske reeldede gorusebilme imkanimiz olsaydi. Seni gormeyi tanimayi cok isterim.

bitanem naptın kendine çokmu kötü yandın görünce çok üzüldüm inşallah korktugum kadar kötü degilsindir

ALLAH razi olsun. Canim benim inan sende oyle. Seni gormeyi okadar cok istiyorum ki sanki en samimi en yakin arkadasimsin. Ki burda oylesin. Keske reeldede gorusebilme imkanimiz olsaydi. Seni gormeyi tanimayi cok isterim.

cümlemizden allah razı olsun sende benim için öylesin kardeşimgibisevdigim çok özel bir arkadaşımsın eger kısmetimizde varsa görüşmek görüşürüz inşallah bitanem

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri