Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Yanimda biri olsun isterdim. Bir hayat arkadasi... agladigimda gozyaslarimin yuregine dustugi, guldugumde dunyasina gok kusagi oldugum. Bir esim olsun isterdim, nezaman ne hissettigimi hareketlerimden anlayan. Ne istedigimi demem gerek kalmayan. Bi sebebi hayatim olsun isterdim. O dediginde vardir birsey diyebilecek...
Var ama yok iste...

270881_456833624403524_1644785174_n.jpg

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] bitanem seni cok seviyorum. Gunlugumun gulu...gunlugume fazla guzel gunlerimi yazmiyorum hep uzgun oldugumda yaziyorum. Gunlugumu guzellestiren sensin. Senin guzel paylasimlarin gunlugumu guzel yapiyor. .

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] bitanem seni cok seviyorum. Gunlugumun gulu...gunlugume fazla guzel gunlerimi yazmiyorum hep uzgun oldugumda yaziyorum. Gunlugumu guzellestiren sensin. Senin guzel paylasimlarin gunlugumu guzel yapiyor. .

bende seni çok seviyorum bitanem günlügünü güzelleştirebiliyosam ne mutlu bana ama dana dair tek dilegim bir tek salisen bile üzgün geçmesinki burada üzüntünü degil birbirinden mutlu geçen here anını paylaşırsın bitanem yüreginden sevgi yüzünden gülücük hiç eksik olmasın inşallah

bende seni çok seviyorum bitanem günlügünü güzelleştirebiliyosam ne mutlu bana ama dana dair tek dilegim bir tek salisen bile üzgün geçmesinki burada üzüntünü degil birbirinden mutlu geçen here anını paylaşırsın bitanem yüreginden sevgi yüzünden gülücük hiç eksik olmasın inşallah

Sagol canim benim. Bende senin icin ayni dileklerde bulunuyorum. ALLAH hayatinida guzel gonlune gore versin.

Gunlugum..

Ramazanda bir orday bir burdayim. (Orasi, abalmin 1isi, burasida diger ablam) baska bir yer yok yank :)

Karar vermem lazim. Mantikli yada duygusal bir karar almam gerek.

Ne yapsam.. duygusal karar alsam ileriyi dusunuyoru. Mantikli karar alsam ikimizde cok uzulecegiz :(

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] nerelerdeydin tatlim?
Canim haberin olsun 10 agustosta izmie gidiyorum buyuk ihtimal 10 eylulde geri donerim. 1 ay kadar olamicam merak etme tamam mi?

Seninde kandilin mubarek olsun canim.

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] nerelerdeydin tatlim?
Canim haberin olsun 10 agustosta izmie gidiyorum buyuk ihtimal 10 eylulde geri donerim. 1 ay kadar olamicam merak etme tamam mi?

Seninde kandilin mubarek olsun canim.

tamam bitanem sensizmi kalcam güzel bir tatil olur inşallah bitanem o halde bayramını en içten duygularımla kutluyorum şimdiden kutlayayım bir daha görüşemeyiz belki seni çok sevdigimi sakın unutma :eda::eda::eda:

tamam bitanem sensizmi kalcam güzel bir tatil olur inşallah bitanem o halde bayramını en içten duygularımla kutluyorum şimdiden kutlayayım bir daha görüşemeyiz belki seni çok sevdigimi sakın unutma :eda::eda::eda:

Sagol.canim bende senim bayramini kutluyorum. ALLAH omur verirse gorusuruz bir ay sonra.

Gunluk sana anlatacagim cok sey var ama simdi cok uykum var daha sonra :)

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] nerelerdesin gul.guzelim.

Gunluk...

Hollandadan aliden ayrildim geldim. Gelirkende annemle konsayim sana haber vererim dedim.
Izmire geldim. Annemle konusum olsunmu olmasinmi diye, annemde kimsenin sozune bakma bismillah diyip adim atin dedim bende aliy'ye tamam dedim. Geldigimin ertesi gunu odemise gittik ablam ben dayim teyzem ve kizi. 1 gece kaldik gezdik eglendik geldik. Sonra izmire geri donduk
Hafta sonu ali sinava girine kadar, hafta sonu gelmeden afyonada gittik teyzimin kizi ben gittil 2 gece kaldik cok guzel gecti. Geri gekdikten 1 gun sonra ali ve ailesi geldi bana bakmaya anlasti hamd olsun aileler. Yarinda biz istanbula gidiyoruz
Cok heyecanli

30 yilin en guzel en keyifli tatilini gecirdim gunluk.

Tr ye gittim. Ali ile benim durumum yine belli degildi. Tr ye gittim.karar verdim dedim tamam istanbula yerlesicem. Sende istiyorsan olsun. Tr ye gittikten 1 hafta sonra dedim tabi.

Tr ye gittigimin ertesi gunu odemise gittik teyzemler ve ablamla. Cok guzel bir gece 2 gum gecirdikm ordan geldik 23 gun sonra afyona gittik kuzenimle 2 gece 3 gun kaldik. Gezdik ve cok eglendik.
Sonra alinin ailesi beni gormeye gekdim 2 gun sonra biz onlara gittik aileler iyi anlasti ve sonra ertei hafta sonu nisan icin bize geldiler. Dualarimdaki gibi su gibi akti gecti. Hersey sorunsuz oldu hamd olsun. Hep dua etmisimdir hayirli isek su gibi aksin diye. Gercektende oyle oldu. Okadar oyle su gibi aktingectiki istemeleri bile nasip olmadi. Nisan gunu kuaforden gekdikten sonra artik adet yerini bulsun diye istediler :) kahve bile yapmadim yani.. yoksa tuzlu kahve icirecektim. :) istemeye bile firsat olamdan nisanlandim bukadar su gibi akti :) izinim bitmemis olsa bukadar acele olmazdi ama hersey cok guzeldi.
Nisan gecesi alinin ailesi teyzesi amcasi yengesi kueni filan geri donduler istanbula ali bizde 1 hafta yani ben hollandaya gelene kadar kaldi. Cok guzel 1 hafta gecirdik onunla beraber.
1 hafta boyunca gezdik

Pazar gunu fuara gittik
Pazartesi gunu karsiyaka/bostanliya gittik nargile hanina. Reklm.olmasa isminide yazicam. Okadar guzel bir yerdiki tostlari limonatasi ve ilgileri harikaydim.
Pazar gunu internetten bkmistim yorumlari okudum herkes cok begenmis aliye dedim buraya gidelim. Oda tamam dedi gittik ve cok memnun kldik harika bir yer. Kucuk bir mekan ama cok iyi. Nargile ictik tavla oynadik :) sahilde dolastik. Cok guzel bir gundu.
Sali gunu... islemler pesinden kostuk.
Carsamba gunu guzel bir kafeye gittik.
Persembe gunu optimuma gittik sinemya girdik, elektonik esyalara baktik. Aksama kadar optimumdan cikmadik :) ev esyalari baktik Zevklerimiz hep ayni neyseki :)
Persembe gunu sinavini kazandigini ogrendik is guvenligi uzmanligi
Cuma gunu aksamida sinavi kazanmayi kutladik ablam yene.ben ali ve yegenim.huseyin efeyle birlikte
Cumarteside :( ben hollandaya o istanbula gittik...:( 1 yil sonra dugun ama 6 ay sonra tr ye gitmeyi dusunuyorum ama 6 ay onsuz nasil gececek bilemiyorum.gunluk.

Oncedende senede 1 kere gorusuyorduk ama bukadar koymuyordu simdi 1 haftami gecirdim onunla cok zor olacak onsuz. Biran evvel gecsin 6 ay. Ben saniyordumki yine diger ayriliklar gibi olur diye. Ama oyle olmad cok farkli. Simdiden cok ozledim. Dizine yatmayi saclarimi oksamasini. Uff ya... ben geri gitmek istiyorum gunluk.

Onu cok seviyorum gunluk.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri