---> Dert ortagim mi desem?
30 yilin en guzel en keyifli tatilini gecirdim gunluk.
Tr ye gittim. Ali ile benim durumum yine belli degildi. Tr ye gittim.karar verdim dedim tamam istanbula yerlesicem. Sende istiyorsan olsun. Tr ye gittikten 1 hafta sonra dedim tabi.
Tr ye gittigimin ertesi gunu odemise gittik teyzemler ve ablamla. Cok guzel bir gece 2 gum gecirdikm ordan geldik 23 gun sonra afyona gittik kuzenimle 2 gece 3 gun kaldik. Gezdik ve cok eglendik.
Sonra alinin ailesi beni gormeye gekdim 2 gun sonra biz onlara gittik aileler iyi anlasti ve sonra ertei hafta sonu nisan icin bize geldiler. Dualarimdaki gibi su gibi akti gecti. Hersey sorunsuz oldu hamd olsun. Hep dua etmisimdir hayirli isek su gibi aksin diye. Gercektende oyle oldu. Okadar oyle su gibi aktingectiki istemeleri bile nasip olmadi. Nisan gunu kuaforden gekdikten sonra artik adet yerini bulsun diye istediler
kahve bile yapmadim yani.. yoksa tuzlu kahve icirecektim.
istemeye bile firsat olamdan nisanlandim bukadar su gibi akti
izinim bitmemis olsa bukadar acele olmazdi ama hersey cok guzeldi.
Nisan gecesi alinin ailesi teyzesi amcasi yengesi kueni filan geri donduler istanbula ali bizde 1 hafta yani ben hollandaya gelene kadar kaldi. Cok guzel 1 hafta gecirdik onunla beraber.
1 hafta boyunca gezdik
Pazar gunu fuara gittik
Pazartesi gunu karsiyaka/bostanliya gittik nargile hanina. Reklm.olmasa isminide yazicam. Okadar guzel bir yerdiki tostlari limonatasi ve ilgileri harikaydim.
Pazar gunu internetten bkmistim yorumlari okudum herkes cok begenmis aliye dedim buraya gidelim. Oda tamam dedi gittik ve cok memnun kldik harika bir yer. Kucuk bir mekan ama cok iyi. Nargile ictik tavla oynadik
sahilde dolastik. Cok guzel bir gundu.
Sali gunu... islemler pesinden kostuk.
Carsamba gunu guzel bir kafeye gittik.
Persembe gunu optimuma gittik sinemya girdik, elektonik esyalara baktik. Aksama kadar optimumdan cikmadik
ev esyalari baktik Zevklerimiz hep ayni neyseki
Persembe gunu sinavini kazandigini ogrendik is guvenligi uzmanligi
Cuma gunu aksamida sinavi kazanmayi kutladik ablam yene.ben ali ve yegenim.huseyin efeyle birlikte
Cumarteside
ben hollandaya o istanbula gittik...
1 yil sonra dugun ama 6 ay sonra tr ye gitmeyi dusunuyorum ama 6 ay onsuz nasil gececek bilemiyorum.gunluk.
Oncedende senede 1 kere gorusuyorduk ama bukadar koymuyordu simdi 1 haftami gecirdim onunla cok zor olacak onsuz. Biran evvel gecsin 6 ay. Ben saniyordumki yine diger ayriliklar gibi olur diye. Ama oyle olmad cok farkli. Simdiden cok ozledim. Dizine yatmayi saclarimi oksamasini. Uff ya... ben geri gitmek istiyorum gunluk.
Onu cok seviyorum gunluk.